ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Nexcare 3M ColdHot 2in1 Mini (11x12cm) 1piece - Παγοκύστη Και Θερμοφόρα 2 Σε 1

Ειδική Τιμή 7,19 € Κανονική Τιμή 9,58 €
Σε απόθεμα
SKU
5941
Nexcare 3M ColdHot 2in1 Mini (11x12cm) 1piece - Παγοκύστη Και Θερμοφόρα 2 Σε 1

Η Κρυοθεραπεία και η Θερμοθεραπεία είναι ένας ιδανικός τρόπος για τη μείωση του πόνου και για τη γρήγορη αποκατάσταση του τραύματος. Για ένα εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο Κρυοθεραπείας και Θερμοθεραπείας, χρησιμοποιήστε την ολοκληρωμένη σειρά Παγοκύστες Θερμοφόρες 3M™ Nexcare™ ColdHot™. Είναι σε μορφή ζελε. Παραμένουν εύκαμπτες, ακολουθόντας την ανατομία του σώματος ακόμη και όταν παγώσουν. Ανακουφίζουν τον πόνο φυσικά!

H εφαρμογή του κρύου και του ζεστού είναι ένας φυσικός και σίγουρος τρόπος θεραπείας μικρών τραυμάτων και τον περιορισμό του οιδήματος.

Κρυοθεραπεία: Για περιπτώσεις ανακούφισης του πόνου σε φλεγμονές αρθρώσεων, ρευματισμούς, αρθριτικά, για ανακούφιση από πονοκέφαλο, μείωση ερεθισμών τσιμπημάτων, πίεσης και πυρετού ή και την προετοιμασία για εφαρμογή φαρμακευτικής αγωγής. Το ColdHot™ εξασφαλίζει ανακούφιση του πόνου, περιορισμό οιδήματος, μείωση δημιουργίας αιματωμάτων.

Θερμοθεραπεία: Για ανακούφιση από πόνους οσφυαλγίας, αυχεναλγίας, περιαρθρίτιδας. Μυϊκές και αρθρικές ακαμψίες. Αποκατάσταση διαστρεμμάτων, θλάσεων κ.λ.π. Το ColdHot εξάσφαλίζει ανακούφιση του πόνου, τοπική αγγειοδιαστολή και χαλάρωση των μυών.

Η Κρυοθεραπεία και η Θερμοθεραπεία είναι ένας ιδανικός τρόπος στη μείωση του πόνου και στη γρήγορη αποκατάσταση του τραύματος. Για ένα εύκολο τρόπο Κρυοθεραπείας ή Θερμοθεραπείας χρησιμοποιήστε την παγοκύστη Θερμοφόρα 3M™ Nexcare™ ColdHot™, Comfort, Maxi Packs.

1 τμχ.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Nexcare 3M
Διαστάσεις 11 cm x 12 cm
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5941
ean13 5902658066078
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nexcare 3M ColdHot 2in1 Mini (11x12cm) 1piece - Παγοκύστη Και Θερμοφόρα 2 Σε 1
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved