ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Help Pharmaceuticals I For Me 5mg Vag.Ovules 14 Ovules - Κολπικά Υπόθετα Υαλουρονικού Οξέος 5mg

Ειδική Τιμή 14,66 € Κανονική Τιμή 17,41 €
Εξαντλημένο
SKU
5759
Help Pharmaceuticals I For Me 5mg Vag.Ovules 14 Ovules - Κολπικά Υπόθετα Υαλουρονικού Οξέος 5mg

Το i for me ® (πρώην Xaluron) είναι κολπικά υπόθετα υαλουρονικού οξέος και φυτικών εκχυλισμάτων που βοηθούν στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου.

Οι παραπάνω ιδιότητες των κολπικών υποθέτων i for me ®, οφείλονται κατά κύριο λόγο στο υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ (πηγή Wiki), που είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού μας και βασικό συστατικό των κολπικών υποθέτων i for me ®, ελέγχει την περιεκτικότητα του κολπικού βλεννογόνου σε νερό, λειτουργώντας έτσι σαν φυσικό ενυδατικό.

Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ διευκολύνει τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και κυττάρων απαραίτητων για την επούλωση σε περιοχές όπου απαιτείται. Με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται η επούλωση και η αποκατάσταση τουτραυματισμένου κολπικού βλεννογόνου.

Εκτός από υαλουρονικό οξύ, το i for me ® περιέχει και φυτικά εκχυλίσματα καλέντουλας, αλόης, Centella, και τεϊόδεντρου, ουσιών γνωστών για την καταπραϋντική ή αντισηπτική δράση τους.

Λόγω των ανωτέρω ιδιοτήτων του υαλουρονικού οξέος & των φυτικών εκχυλισμάτων του, το i for me ® προτείνεται :   Στη συμπτωματική αντιμετώπιση της ατροφικής κολπίτιδας. Τα κύρια συμπτώματα της ατροφικής κολπίτιδας είναι ξηρότητα κόλπου, επώδυνη σεξουαλική επαφή, κνησμός και καύσος.

Η ατροφική κολπίτιδα μπορεί να εμφανισθεί είτε κατά την εμμηνόπαυση, είτε ως συνέπεια γυναικολογικών επεμβάσεων (π.χ. αφαίρεση ωοθηκών), αντιοιστρογονικής θεραπείας, χημειοθεραπείας/ακτινοθεραπείας, και κατά το θηλασμό.  Στην αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου μετά από γυναικολογικές επεμβάσεις ή μετά τον τοκετό.

 Τα συστατικά του i for me ® επιτρέπουν τη χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Για τη διάρκεια της θεραπείας συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας.

Το i for me ® κυκλοφορεί σε μορφή κολπικών υποθέτων. Τα κολπικά υπόθετα είναι εύκολα στην εφαρμογή, και εξασφαλίζουν ακρίβεια στη χορηγούμενη δόση.

Φυτικά συστατικά που περιέχονται:   Calendula officinalis : γρήγορη, αποτελεσματική και ασφαλής, χωρίς επιπλοκές, επούλωση  Aloe Vera : περιορίζει τη φλεγμονώδη αντίδραση  Centella Asiatica : επιταχύνει την αναγέννηση των ιστών  Tea tree oil (Έλαιο Μελαλεύκης) : αντιβακτηριδιακές ιδιότητες

Δοσολογία : Η δοσολογία και η διάρκεια θεραπείας καθορίζονται με βάση την εκτίμηση και τις οδηγίες του γυναικολόγου σας.

Η συνήθης δοσολογία είναι ένα κολπικό υπόθετο i for me® κάθε βράδυ, το οποίο θα πρέπει να εισάγετε βαθιά στον κόλπο σας.

Συνήθη σχήματα :

Θεραπεία βλαβών του κόλπου: 1 i for me ® κάθε βράδυ για 21 ημέρες.

Κολπική ξηρότητα: 2-3 i for me ® ανά εβδομάδα και συνέχιση της αγωγής για όσο διάστημα χρειαστεί. 

Ατροφική κολπίτιδα: Αρχικά: πλήρης αγωγή 21 ημερών.

Θεραπεία συντήρησης: 2-3 i for me ® ανά εβδομάδα και συνέχιση της αγωγής για όσο διάστημα χρειαστεί.

Tο υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του οργανισμού μας και η θεραπεία με i for me ® μπορεί να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Επειδή όμως η κατάσταση του κόλπου κάθε γυναίκας είναι διαφορετική, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας, ο οποίος θα καθορίσει την κατάλληλη διάρκεια θεραπείας για εσάς.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Help Pharmaceuticals
Υπόθετα 14 vaginal
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5759
ean13 5205649000076
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Help Pharmaceuticals I For Me 5mg Vag.Ovules 14 Ovules - Κολπικά Υπόθετα Υαλουρονικού Οξέος 5mg
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved