ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Heremco Siloffgyn Vaginal cream gel 30ml - επαναφέρει το φυσιολογικό περιβάλλον ενδοκολπικά προσφέροντας ανακούφιση

Ειδική Τιμή 12,50 € Κανονική Τιμή 14,70 €
Σε απόθεμα
SKU
5754
Heremco Siloffgyn Vaginal cream gel 30ml - επαναφέρει το φυσιολογικό περιβάλλον ενδοκολπικά προσφέροντας ανακούφιση
Τι είναι το SILOffGyn και ποια είναι η χρήση του
SILOffGyn / Πιστοποίηση CE

To SILOffGyn είναι Ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή κολπικής κρέμας gel για την αντιμετώπιση μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV ή από ξηρότητα.

To SILOffGyn δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο αιδοιοκολπικό βλεννογόνο που λειτουργεί ως φράγμα άμυνας και παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για την επούλωση επιθηλιακών μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV και την ξηρότητα, ως συμπληρωματική θεραπεία.

Επιπλέον το SILOffGyn βοηθά στην αποκατάσταση φυσιολογικών συνθηκών στον κόλπο μετά από κολποσκόπηση, διαθερμοπηξία, ή θεραπεία κονδυλωμάτων στο αιδοίο. Η μοναδική του σύνθεση επαναφέρει το φυσιολογικό περιβάλλον ενδοκολπικά προσφέροντας ανακούφιση και ομαλές συνθήκες για ταχεία επούλωση.

Μου είπε ο γιατρός ότι έχω HPV… 
Οι HPV,  οι ιοί των ανθρωπίνων θηλωμάτων (human papilloma viruses ), αποτελούν το συχνότερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα της εποχής μας. Οι πιθανότητες να μολυνθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του ένα σεξουαλικώς ενεργό άτομο, αγγίζουν το 70-80%. Προσβάλλει το δέρμα και τους βλεννογόνους. 

Που εκδηλώνονται οι HPV στο σώμα μου? 
Στο δέρμα και στους βλεννογόνους του κατώτερου γεννητικού συστήματος , της περιοχής του πρωκτού και του στοματοφάρυγγα.

Υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε καρκίνο της μήτρας? 
Το κύριο όργανο στόχος, είναι ο τράχηλος της μήτρας. Ο καρκίνος του τραχήλου είναι το δεύτερο καρκινικό νόσημα διεθνώς σε συχνότητα μετά τον καρκίνο του μαστού. Η διαδικασία καρκινογένεσης στον τράχηλο απαιτεί πολλά έτη. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αλλοιώσεις είναι διαγνώσιμες και θεραπεύσιμες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο τακτικός προληπτικός έλεγχος και η συχνή επίσκεψη στο γυναικολόγο σου. 

Πως μεταδίδεται? 
Οι HPV είναι κυρίως σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Όμως μπορεί να μεταδοθεί και από την χρήση μολυσμένων αντικειμένων (π.χ. πετσέτα, ξυραφάκι), σε περίπτωση ύπαρξης αμυχής στον οργανισμό μου. 

Εάν μολυνθώ από HPV θα το καταλάβω? 
Όχι. Τα οξυτενή κονδυλώματα είναι συνήθως εμφανή στην εξέταση με γυμνό μάτι. Οι περισσότερες όμως αλλοιώσεις που προκαλούνται στο δέρμα και τους βλεννογόνους από HPV (χαμηλού ή υψηλού κινδύνου) εντοπίζονται μόνο με τη βοήθεια της κολποσκόπησης. Ο τακτικός γυναικολογικός έλεγχος συμβάλλει στην πρόληψη καθώς και στην έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Υπάρχει ασφαλής μέθοδος προφύλαξης έναντι των HPV? 
Όχι. Ωστόσο η χρήση του προφυλακτικού μειώνει την πιθανότητα μόλυνσης, καθώς και τα ποσοστά υποτροπών μετά από θεραπεία. Το προφυλακτικό αφενός δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια τους πέους , αφετέρου η μόλυνση από HPV είναι περιοχική και υπάρχουν συχνά μη ορατές αλλοιώσεις σε όλο το κατώτερο γεννητικό σύστημα, στο περίνεο και στην περιπρωκτική χώρα. 

Υπάρχει θεραπεία για τους HPV? 
Αναλόγως με τη βαρύτητα της κατάστασης όπως αυτή εξατομικεύεται από τον θεράποντα ιατρό , υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης. Η συντηρητική και η επεμβατική . Στησυντηρητική αντιμετώπιση προτείνεται η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος , προκειμένου να κατασταλεί ο ιός. 
Στην επεμβατική αντιμετώπιση η προτεινόμενη θεραπεία είναι η αφαίρεση ή η καταστροφή του ιστού που φλεγμαίνει ανάλογα με τον τύπο του ιού. 
Στην συντηρητική αντιμετώπιση, προτείνεται η αποφυγή του στρες, η εξασφάλιση επαρκούς ύπνου, η διακοπή καπνίσματος, καθώς και η υγιεινή διατροφή, δηλαδή μέθοδοι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Παράλληλα είναι απαραίτητη και η καταπολέμηση τυχόν άλλων φλεγμονών, καθώς και η αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου. 

Δημιουργήσαμε ένα νέο πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό προϊόν, το SILOffGyn, το οποίο παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για την επούλωση των επιθηλιακών μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV, ως συμπληρωματική συντηρητική θεραπεία. Το SILOffGynμπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε χαμηλού βαθμού αλλοιώσεις όσο και σε υψηλού βαθμού αλλοιώσεις, μετά από επεμβατική θεραπεία.

Η επεμβατική θεραπεία διακρίνεται σε μεθόδους αφαίρεσης (LEEP, κωνοειδής εκτομή με laser, κωνοειδής εκτομή με νυστέρι) και μεθόδους καταστροφής της ζώνης μετάπλασης (εξάχνωση με laser, κρυοπηξία, διαθερμοπηξία). 
Μετά την επεμβατική θεραπεία, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ταχύτερης επούλωσης του κολπικού βλεννογόνου καθώς και αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου με το μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν, το SILOffGyn, όπου δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο αιδοιοκολπικό βλεννογόνο.  

Τι περιέχει το SILOffGyn και τι προσφέρει το κάθε συστατικό

To SILOffGyn έχει μια Πρωτοποριακή Πατενταρισμένη σύσταση, που του προσδίδει επουλωτικές και λιπαντικές ιδιότητες.


Αριθμός πατέντας: WO2013171607A1


 Το κύριο συστατικό είναι η Κουρκουμίνη η οποία όχι μόνο έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά σύμφωνα με In Vitro μελέτες, μειώνει τον ρυθμό μεταγραφής των ογκογόνων πρωτεϊνών (Ε6 και Ε7) του ιού HPV.

Ινδικό Φραγκοστάφυλο (AMLA). Συμβάλλει στην άμυνα αλλά και στην προστασία του επιθηλίου. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις αντιμικροβιακές ιδιότητες έναντι των χλαμυδίων αλλά και του ερπητοϊού HSV-2.

ALOE VERA. Προσφέρει ενυδάτωση και επούλωση στο κολπικό βλεννογόνο και στο δέρμα. Επίσης In Vitro μελέτες δείχνουν ότι παρεμποδίζει την μόλυνση κυττάρων HELA από HPV 16 .

Docosanol. Ουσία που παρεμποδίζει την μόλυνση από τον ερπητοϊό HSV και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα ερεθισμού και κνησμού. 

Επίσης περιέχει γαλακτικό οξύ και CM-β γλυκάνες.

Σύσταση: ΚουρκουμίνηΔοκοσανόλη, Ινδικό φραγκοστάφυλο Emblica officinalis, aloe vera γέλη, polidocanolλαυρικό γλυκερύλιο, C 12-20 (8) OE, λιπαρά οξέα, ιμιδαζολιδινυλουρία, νάτριο διϋδροοξικό, CM β-γλυκάνηEDTA δινάτριο, γαλακτικό οξύ, ύδωρ, λάδι βαζελίνης, παραϋδροβενζοϊκοί μεθυλεστέρας -αιθυλεστέρας -προπυλεστέρας -βουτυλεστέρας.

Που ενδείκνυται το SILOffGyn και πως εφαρμόζεται

Για τη θεραπεία επιθηλιακών μικροαλλοιώσεων που προκαλούνται από τον ιό HPV ή την ξηρότητα. Συγκεκριμένα:

  • Για τον έλεγχο της φυσιολογικής ζώνης μετασχηματισμού κόλπου - τραχήλου
  • Στη θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων, δυστροφιών και ενδοεπιθηλιακών αλλοιώσεων (SIL) όπου: Συμβάλλει στην εκ νέου επιθηλιοποίηση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και διατηρώντας καθαρά τυχόν μικροτραύματα
  • Αποκαθιστά φυσιολογικές συνθήκες μετά από κολποσκόπηση, διαθερμοπηξία ή θεραπεία κονδυλωμάτων στο αιδοίο
  • Συμβάλλει στη θεραπεία της ξηρότητας του κολπικού βλεννογόνου
  • Επιταχύνει την επούλωση βλαβών που προκαλούν καύσο ή κνησμό και αμβλύνει τα συμπτώματα.

Εφαρμόζεται με δύο τρόπους, ανάλογα την περίπτωση:

  • Με απλικατέρ μια χρήσης κολπικά
  • Τοπικά στο αιδοίο χωρίς απλικατέρ

Κατά προτίμηση η εφαρμογή να γίνεται πριν τον ύπνο, και εκτός των ημερών της έμμηνης ρύσεως.

Λόγω της φυσικής χρωστικής της κουρκουμίνης προτείνεται να χρησιμοποιηθεί σερβιετάκι για την αποφυγή χρωματισμού των εσωρούχων. 

Με δύο λόγια...
Οι HPV δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο … δεν τους έχεις μόνο εσύ, και μπορεί να κολλήσεις σεξουαλικά , ή με κοινόχρηστα αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με το σώμα σου... Δεν υπάρχει λόγος για πανικό και άγχος. Ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει και θα σου δώσει λύση. Θυμήσου ότι οι τακτικές επισκέψεις στον γυναικολόγο σου και οι συχνές εξετάσεις Pap Test και HPV Test είναι πολύτιμοι σύμμαχοι. Η νέα πρωτοποριακή σύνθεση του SILOffGyn, θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα ( πάντα σαν συμπλήρωμα στην αγωγή του γιατρού σου ) από τον παρείσακτο εισβολέα, αλλά και από τα επώδυνα συμπτώματα που άφησαν η διαθερμοπηξία και η κολποσκόπηση.

Συσκευασία

Διατίθεται σε σωληνάριο 30g με 6 απλικατέρ μιας χρήσης για κολπική εφαρμογή. 

Η αποτελεσματικότητα του έχει δοκιμαστεί σε μελέτη κλινικής παρακολούθησης
Angelova M., Miteva K., Pecora T. et al., Inter. J. Current Research 2016, vol.8 issue 12, pp: 44272-3

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Heremco
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5754
ean13 5200411400009
Περιεκτικότητα (ml). 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Heremco Siloffgyn Vaginal cream gel 30ml - επαναφέρει το φυσιολογικό περιβάλλον ενδοκολπικά προσφέροντας ανακούφιση
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved