ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ducray Dexyane Med for eczema treatment cream 100ml - Ατοπικό έκζεμα - Έκζεμα εξ επαφής - Χρόνιο έκζεμα των χεριών

Ειδική Τιμή 14,40 € Κανονική Τιμή 16,94 €
Σε απόθεμα
SKU
5597
Ducray Dexyane Med for eczema treatment cream 100ml - Ατοπικό έκζεμα - Έκζεμα εξ επαφής - Χρόνιο έκζεμα των χεριών
Η καταπραϋντική επανορθωτική κρέμα Dexyane MeD αντιμετωπίζει, επανορθώνει και περιορίζει την επανεμφάνιση των εκζεματικών βλαβών. Η «υπερενυδατική δράση επιθέματος» διασφαλίζει την προστασία του δέρματος.

Αποτελέσματα:
• Μείωση της έντασης του κνησμού και της φλεγμονής (ερυθρότητα και ερεθισμός)
• Σημαντική βελτίωση των κλινικών σημείων με χρήση της dexyane MeD για 3 ημέρες σε συνδυασμό με τοπικά κορτικοστεροειδή (1)

(1) α - Αποτέλεσμα συγκριτικής κλινικής μελέτης που διεξήχθη σε 54 ενήλικες ηλικίας 18-63 ετών με μέτριου έως σοβαρού βαθμού ατοπική δερματίτιδα στα χέρα ή πίσω από τα γόνατα. Το προϊόν εφαρμόστηκε δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με τοπικό κορτικοστεροειδές, έναντι μόνον κορτικοστεροειδούς για 10 ημέρες, με κλινική βαθμολογία από 0 έως 18 στις 3 μέρες μετά την εφαρμογή. Συμπεριελήφθη αριθμός κλινικών σημείων στην αξιολόγηση, όπως ο κνησμός. Μελέτη PFDC RV442A2013147-V1-04/03/2016, 91-92.

Σύνθεση
  • Υπερενυδατική φάση: 51%
  • Hydroxydecine®
  • Ενοξολόνη


Χωρίς άρωμα, χωρίς κορτιζόνη, ελεγμένο για την παρουσία νικελίου

Αναλυτική σύνθεση (ΙNCI):

WATER (AQUA), GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER), PROPYLENE GLYCOL, BEESWAX (CERA ALBA), GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, 10-HYDROXYDECENOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL ALCOHOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, GLYCYRRHETINIC ACID, GUANIDINE CARBONATE, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SCLEROTIUM GUM, SORBITAN ISOSTEARATE

Τι λένε οι δερματολόγοι
Το έκζεμα είναι η πιο συνηθισμένη δερματοπάθεια που μπορεί να προσβάλει μωρά, παιδιά και ενήλικες. Χαρακτηρίζεται από τον σχηματισμό βλαβών (ερυθρότητα, φυσαλίδες και πληγές) που εμφανίζουν εξάρσεις και έντονη ξηροδερμία. Ο πόνος και ο κνησμός είναι ορισμένες φορές έντονοι και μπορεί να διαταράξουν την καθημερινότητα των ασθενών με έκζεμα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εκζέματος. Οι τρεις βασικοί τύποι είναι:

  • Ατοπικό έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα: η πιο συνηθισμένη δερματοπάθεια στα παιδιά. Μπορεί να προσβάλει όλα τα σημεία του σώματος και συχνά εντοπίζεται στο πρόσωπο, τις πτυχές του δέρματος στα πόδια και τα χέρια και στα άκρα των χεριών συμμετρικά. Ο κνησμός και ο πόνος που προκύπτουν συχνά διαταράσσουν τον ύπνο των ατόμων.
  • Έκζεμα εξ επαφής: επίσης πολύ συνηθισμένο, μπορεί να προκληθεί από αλλεργία (επαφή του δέρματος με νικέλιο, κοσμήματα, άρωμα, συντηρητικά καλλυντικών κ.λπ.) ή ερεθισμό (επαφή του δέρματος με προϊόντα καθαρισμού, απορρυπαντικά, χημικά προϊόντα κ.λπ.)
  • Το χρόνιο έκζεμα των χεριών μπορεί να έχει πολλά αίτια: ατοπία, αλλεργία και/ή ερεθισμό. Θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο συνηθισμένες επαγγελματικές παθήσεις. Τα επαγγέλματα που αφορά περισσότερο είναι όσα έχουν να κάνουν με μέταλλα, κομμωτική, κατασκευαστικές εργασίες και τον κλάδο γεωργίας και τροφίμων. Το δέρμα γίνεται τραχύ, ερεθισμένο, πολύ ξηρό και κάποιες φορές μπορεί ακόμη και να ανοίξει και να πονάει.

Για να αντιμετωπιστεί κάθε είδους έκζεμα, πρέπει να αντιμετωπιστούν 2 παράγοντες απαραιτήτως: να μειωθεί η φλεγμονή και ο πόνος και να καταπραϋνθεί η ξηροδερμία.

Χρησιμοποιήστε δύο φορές απευθείας στις φλεγμονώδεις βλάβες του εκζέματος.
Χρησιμοποιείται μόνο του ή σε συνδυασμό με τοπικά κορτικοστεροειδή σε παιδιά άνω των 3 ετών.
Μην το χρησιμοποιείτε σε βλεννογόνους ή στην περιοχή της πάνας σε παιδιά που ακόμη φορούν πάνα.
Μην το χρησιμοποιείτε αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Συμβουλή: Φροντίστε να ζεστάνετε την κρέμα μεταξύ των χεριών πριν την απλώσετε (2).

100ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ducray
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5597
ean13 3282770073355
Περιεκτικότητα (ml). 100
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ducray Dexyane Med for eczema treatment cream 100ml - Ατοπικό έκζεμα - Έκζεμα εξ επαφής - Χρόνιο έκζεμα των χεριών
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved