Είναι ειδικό γάλα και συνιστάται για τη διατροφική αντιμετώπιση των αναγωγών απο τη γέννηση
Το Almiron AR είναι αντιαναγωγικό γάλα και συνιστάται στις περιπτώσεις όπου το στομαχάκι του μωρού είναι δύσκολο να κρατήσει το γάλα κατά τη διάρκεια του ταΐσματος και έτσι κάνει αναγωγές ή βγάζει γουλίτσες. Αυτό συμβαίνει καθώς το πεπτικό σύστημα του μωρού δεν έχει ωριμάσει πλήρως. Το Almiron AR θα βοηθήσει στην ανακούφιση από το παραπάνω σύμπτωμα.
Η σύνθεση του Almiron AR περιέχει χαρουπάλευρο το οποίο το καθιστά πιο πηχτό, ώστε να κρατιέται το γάλα μέσα στο στομαχάκι του μωρού. Το Almiron AR μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αλλαγή στις κενώσεις του μωρού σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Το Almiron AR είναι ειδικό γάλα για να καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννηση.
Όπως και κάθε άλλο γάλα της σειράς Almiron προσφέρει στο μωρό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για την ανάπτυξή του. Η Nutricia προτείνει το γάλα Almiron AR που είναι εμπλουτισμένο με το μοναδικό μίγμα ολιγοσακχαριτών GOS/FOS σε αναλογία 9:1, και ενδυναμώνει εσωτερικά το μωρό σας. Οι ολιγοσακχαρίτες είναι φυσικές ίνες που υπάρχουν και στο μητρικό γάλα και που αποτελούν τροφή για τα ωφέλιμα βακτηρίδια στο έντερο του μωρού σας. Το Almiron AR περιέχει επίσης:
νουκλεοτίδια που βοηθούν στη δόμηση των κύτταρων του σώματος και υπάρχουν και στο μητρικό γάλα
πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (LCPs) στις ποσότητες που συστήνονται από τους κορυφαίους επιστήμονες στη βρεφική και νηπιακή διατροφή και που βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη του εγκέφαλου και τη βελτίωση της οπτικής οξύτητας
χαρουπάλευρο που καθιστά το γάλα πιο πηχτό
χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος για να αυξάνεται ο ρυθμός των κενώσεων
πρωτεΐνη με αυξημένη αναλογία καζεΐνης για να γίνει η πέψη πιο αργά
Πατήστε παρακάτω στην ετικέτα του προϊόντος για να δείτε τη σύνθεση του. Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ειδικά γάλατα.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το Almiron AR χορηγείται μόνο κατόπιν υπόδειξης του παιδιάτρου.
Λόγω της παχύρρευστης σύνθεσής του σας συνιστούμε:
να παρασκευάζετε το γάλα πάντα πριν το γεύμα και όχι νωρίτερα, γιατί παραμένοντας θα πήξει περισσότερο.
να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό θήλαστρο (με μεγαλύτερη οπή) ή θήλαστρο κρέμα.
Προσοχή: Δεν χορηγείται σε βρέφη με γαστρο-οισοφαγική νόσο.
Προετοιμασία Γεύματος
1
Πλύνετε καλά τα χέρια σας και αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
2
Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει για 30 λεπτά περίπου μέχρι τους 40°C.
3
Προσθέστε τη σωστή ποσότητα νερού (συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής στη συσκευασία) μέσα στο αποστειρωμένο μπιμπερό. Μη χρησιμοποιείτε ξαναβρασμένο νερό.
4
Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται στο κουτί. Χρησιμοποιείτε πάντα κοφτές μεζούρες και μην πιέζετε την σκόνη που περισσεύει μέσα στη μεζούρα.
5
Είναι σημαντικό να προσθέτετε πάντα τη σωστή ποσότητα σκόνης στο νερό.
6
Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά (για 10 δευτερόλεπτα) μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Αφαιρέστε το καπάκι του μπιμπερό και τοποθετήστε την αποστειρωμένη θηλή.
7
Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος (37°C) στον καρπό σας πριν το τάισμα.