ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Agan Eusensia Stress Adapt 30veg.caps - υποστηρίζουν το σώμα ενάντια σε στρεσογόνους παράγοντες

Ειδική Τιμή 13,65 € Κανονική Τιμή 16,06 €
Σε απόθεμα
SKU
5430
Agan Eusensia Stress Adapt 30veg.caps - υποστηρίζουν το σώμα ενάντια σε στρεσογόνους παράγοντες

Ρύθμιση & ισορροπία κατά του στρες

Ρύθμιση & ισορροπία κατά του στρες

Συμπλήρωμα διατροφής με τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα από βότανα με προσαρμοστικές ιδιότητες (adaptogens), βιταμίνες C & Β5, συστατικά που υποστηρίζουν το σώμα ενάντια σε στρεσογόνους παράγοντες, ενισχύοντας την ομοιόσταση και τη δυνατότητα προσαρμογής σε δύσκολες συνθήκες.

Ροδόλια (Rhodiola Rosea)

Καλά μελετημένο προσαρμογόνο, με μακρά ιστορία στην παραδοσιακή Σιβηρική ιατρική, γνωστό και ως «Αρκτική ή Χρυσή ρίζα» (πηγή Wiki). Πρόσφατα τεκμηριώθηκε και στη Δύση η θετική της δράση, τόσο στην ενίσχυση σώματος και νου όσο και στην αύξηση της παραγωγικότητας υπό συνθήκες πίεσης. Πολυάριθμες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι το εκχύλισμα της Ροδόλιας βελτιώνει τη διάθεση, την πνευματική και φυσική απόδοση και έχει αγχολυτικές ιδιότητες. Η θετική της επίδραση στο νευρικό σύστημα αυξάνει τη μνήμη και τη διάρκεια αυτοσυγκέντρωσης, ενισχύοντας την αποδοτικότητα. Επίσης, χάρη στην ιδιότητα της να αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης, ντοπαμίνης καθώς και άλλων νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου, διαθέτει σημαντικές αντικαταθλιπτικές ιδιότητες

Βιθάνια (Withaniα somnifera)

Αποκαλούμενο και «Ινδικό τζίνσενγκ ή Ashwagandha» (πηγή Wiki), χρησιμοποιείται ευρύτατα στην Αγιουρβέδα ως γενικό τονωτικό και προσαρμογόνο, βοηθώντας το σώμα να προσαρμοστεί στο στρες. Έχει αποδεδειγμένες

αντιοξειδωτικές ιδιότητες καθώς και τη δυνατότητα να διατηρεί υγιές το ανοσοποιητικό σύστημα. Σημαντική και η συνεισφορά του στην γενικότερη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας, ενώ έχει θετική επίδραση τόσο στις νοητικές λειτουργίες όσο και στη διάθεση.

Ελευθερόκοκκος (Eleutherococcus senticosus) (πηγή Wiki)

Γνωστός και ως «Σιβηρικό τζίνσενγκ», έχει διεγερτική δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, βελτιώνοντας την ικανότητα του οργανισμού να αντιμετωπίζει το στρες και να καταπολεμά την κόπωση. Έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει επίσης τη φυσική και πνευματική αποδοτικότητα ατόμων που εργάζονται σε στρεσογόνα περιβάλλοντα (με θόρυβο, πολύ ζέστη και πυρετώδεις ρυθμούς).

Σχιζάνδρα (Schisandra chinensis) (πηγή Wiki)

Χρησιμοποιείται ευρύτατα ως προσαρμογόνο. Μελέτες έδειξαν πως η χρήση του αυξάνει την αντοχή και μειώνει το χρόνο αποκατάστασης μετά από καταπόνηση και άσκηση, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ικανότητα εκτέλεσης έντονων εργασιών, αλλά και εργασιών που απαιτούν μέγιστη συγκέντρωση και μειωμένη κόπωση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΛΑΚΤΟΖΗ, ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ, GMO, ΖΑΧΑΡΗ

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Agan
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5430
ean13 5060406350104
Κάψουλες 30 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Agan Eusensia Stress Adapt 30veg.caps - υποστηρίζουν το σώμα ενάντια σε στρεσογόνους παράγοντες
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved