ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Vitamin D-3 & K-2 Liposomal spray 59ml - λιποσωμιακό σπρέι που συνδυάζει δύο θρεπτικά συστατικά για γερά οστά

Ειδική Τιμή 34,17 € Κανονική Τιμή 40,20 €
Σε απόθεμα
SKU
0381
Now Vitamin D-3 & K-2 Liposomal spray 59ml - λιποσωμιακό σπρέι που συνδυάζει δύο θρεπτικά συστατικά για γερά οστά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • D-3 1,000 IU / K-2 100 mcg
  • Fast Liquid Delivery
  • Cardiovascular Support

Το σκεύασμα Vitamin D-3 & K-2 (Πηγή www.healthline.com) της NOW Foods είναι ένα λιποσωμιακό σπρέι που συνδυάζει δύο θρεπτικά συστατικά, γνωστά για τα οφέλη τους στην υγεία των οστών, των οδόντων και της καρδίας. Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών συστατικών του σκευάσματος.

- Η βιταμίνη D συνήθως λαμβάνεται μέσω της τροφής ή παράγεται από το δέρμα μέσω της υπεριώδους ακτίνας κατά την έκθεση στον ήλιο. Ωστόσο, η κυριότερη πηγή παραμένει ο ήλιος, καθώς δε βρίσκεται εν αφθονία στην τροφή. Καθώς όλο και περισσότερος κόσμος αποφεύγει την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης D γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το σώμα λαμβάνει την απαραίτητη ποσότητα για τη διατήρηση υγιών οστών.

- Παρά το γεγονός ότι η βιταμίνη K είναι ευρέως γνωστή για το ρόλο της στη φυσιολογική πήξη του αίματος, γνωρίζουμε επίσης, ότι είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας των οστών, του καρδιαγγειακού και του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ως βιολογικά ενεργή μορφή της βιταμίνης  Κ, η μη τοξική βιταμίνη K-2 είναι σημαντική για τη σύνθεση υγιούς και ισχυρού οστικού πλέγματος. Ο ρόλος της βιταμίνης K στην αρτηριακή υγεία περιστρέφεται γύρω από την ικανότητά της να υποστηρίζει το φυσιολογικό μεταβολισμό ασβεστίου στις κυτταρικές δομές των αγγείων.

Δοσολογία

Ανακινείτε το προϊόν πριν από τη χρήση. Ψεκάζετε 1 φορά υπογλώσσια, διατηρείτε στο στόμα για 20 δευτερόλεπτα και εν συνεχεία καταπίνετε.

Λαμβάνετε 1 έως 2 φορές ημερησίως σε συνδυασμό με ένα λιπαρό γεύμα.

Προειδοποίηση: Δεν ενδείκνυται σε άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή με βαρφαρίνη, κουμαδίνη ή ηπαρίνη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
ean13 733739003812
Περιεκτικότητα (ml). 59
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Vitamin D-3 & K-2 Liposomal spray 59ml - λιποσωμιακό σπρέι που συνδυάζει δύο θρεπτικά συστατικά για γερά οστά
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved