ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Algotech Algotreat Heat pads (4pads) - 4 Θεραπευτικά Θερμικά 'Εμπλαστρα

7,20 €
Σε απόθεμα
SKU
5376
Algotech Algotreat Heat pads (4pads) - 4 Θεραπευτικά Θερμικά 'Εμπλαστρα

Αlgotreat Θεραπευτικό Θερμικό 'Εμπλαστρο

Απλά ανοίξτε τοκολλήστε το στο εσώρουχο σας ή στο ρούχο σας και ανακουφιστείτε!!!

Το Θεραπευτικό Θερμικό Εμπλαστρο Algotreat είναι εμπνευσμένο απο την θερμοθεραπεία, μια αποτελεσματική φυσική μέθοδο που χρησιμοποιούν οι φυσιοθεραπευτές.Το Θεραπευτικό Θερμικό Έμπλαστρο Algotreat κολλάει στο ρούχο ή στο εσώρουχο απελευθερώνοντας θερμότητα σε βάθος για να ανακουφίσει αποτελεσματικά από τους πόνους  μυών & αρθρώσεων. 

Το Θεραπευτικό Θερμικό Έμπλαστρο Algotreat περιέχει φυσικά συστατικά (σίδηρο, άνθρακα, αλάτι και νερό) και είναι διακριτικό και άοσμο. Μόλις ανοίξετε την συσκευασία και έρθει το έμπλαστρο σε επαφή με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, θερμαίνεται σταδιακά, φτάνοντας εντός 30' λεπτών στο μέγιστο ευεργετικό επίπεδο θερμότητας, το οποίο παραμένει σταθερό για τουλάχιστον 12 ώρες.

Το Θερμικό Έμπλαστρο Algotreat θεραπεύει και ανακουφίζει χάρη στη διπλή του δράση. Η θερμότητα που διαχέει αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, στα σημεία που εφαρμόζεται. Ως αποτέλεσμα, μεταφέρονται οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα σημεία του πόνου και επιπλέον, σε μοριακό επίπεδο, μπλοκάρονται οι υποδοχείς του πόνου.

Το Θεραπευτικό Θερμικό Έμπλαστρο Algotreat είναι ιδανικό για κρυώματα, μυοσκελετικούς πόνους σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες και πόνους στις αρθρώσεις, μυαλγίες ως αποτέλεσμα αρθρίτιδας, λύκο, σκληροδερμία, σύνδρομο Raynaud, Reclinghausen, σύνδρομο Sjogren.

Για σωστή χρήση, ανοίξτε την εξωτερική συσκευασία κι απομακρύνετε τη χάρτινη κολλητική ταινία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έμπλαστρο με δυο διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την ποσότητα θερμότητας που επιθυμείτε. Για εντονότερη θερμότητα, εφαρμόστε το έμπλαστρο στην εξωτερική πλευρά του εσωρούχου σας στο σημείο όπου χρειάζεστε ανακούφιση όπως φαίνεται στην συσκευασία του προϊόντος. Για ηπιότερη θερμότητα, εφαρμόστε την αυτοκόλλητη πλευρά του έμπλαστρου σας στο εσωτερικό του εσώρουχού σας, με τρόπο ώστε η άλλη πλευρά του εμπλάστρου να εφάπτεται στο σώμα σας, στο σημείο που χρειάζεστε ανακούφιση. Βρείτε τον τρόπο που σας ταιριάζει. Μιας χρήσης μόνο.


 Κολλάει στο ρούχο ή στο εσώρουχο.

  Άοσμο

  Άμεση Ανακούφιση 

  Διακριτικό και Άνετο

  Διάρκεια 12+ Ώρες

  Φυσική Θεραπευτική Θερμότητα

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Algotech
Τεμάχια 1 box (4pads) , 1κουτί (4 έμπλαστρα)
Κωδικός site 5376
ean13 5206890000013
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Algotech Algotreat Heat pads (4pads) - 4 Θεραπευτικά Θερμικά 'Εμπλαστρα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved