ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Aboca Propol2 Forte Oral Throat Spray 30ml - Σπρεϊ για τον πονόλαιμο και το βήχα

Ειδική Τιμή 13,20 € Κανονική Τιμή 15,60 €
Σε απόθεμα
SKU
28934
Aboca Propol2 Forte Oral Throat Spray 30ml - Σπρεϊ για τον πονόλαιμο και το βήχα

Το Propol2 EMF είναι μια σειρά προϊόντων που περιέχουν πρόπολη, η οποία βοηθάει με τη φυσική άμυνα του σώματος και διατηρεί τη φυσιολογική ευεξία της στοματικής κοιλότητας, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο. Η αποτελεσματικότητά του βασίζεται στο Propol2EMF, ένα εκχύλισμα πολυπροπυλενίου που χαρακτηρίζεται από ευχάριστη γεύση, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή τυποποίηση ενεργών συστατικών.

Το Propol2 EMF είναι το αποτέλεσμα της επιστημονικής έρευνας που διεξάγεται από την Aboca και λαμβάνεται μέσω των διεργασιών εκχύλισης και κλασμάτωσης, τα οποία συγκεντρώνουν τα δύο ευγενή κλάσματα της Πρόπολης: Φαβονοειδή (Pinocembrine και Galangin) και CAPE (χαρακτηριστικό παράγωγο φαινόλης από Πρόπολη).

Αυτή η διαδικασία εξαλείφει τις ανεπιθύμητες ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν το σχηματισμό στερεών σωματιδίων και μη ελκυστικών σκουρόχρωμων εναποθέσεων.
Το λυοφιλιωμένο εκχύλισμα Propol2 EMF, χάρη στην αυξημένη υδατοδιαλυτότητα των λειτουργικών του ουσιών, παρέχει τα μέγιστα πλεονεκτήματα από τις ωφέλιμες ιδιότητες της Πρόπολης.
Propol2 EMF Extra-Strength Spray με πρακτικό εξατμιστή χωρίς αέριο, το προϊόν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

30ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Aboca
Τεμάχια 1
Περιεκτικότητα (ml). 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Aboca Propol2 Forte Oral Throat Spray 30ml - Σπρεϊ για τον πονόλαιμο και το βήχα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved