ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Nattokinase 100mg Cardiovascular health 60veg.caps - Για την υγεία της καρδιάς & την υγιή κυκλοφορία του αίματος

Ειδική Τιμή 50,48 € Κανονική Τιμή 67,30 €
Σε απόθεμα
SKU
now-nattokinase-100mg-cardiovascular-health-60veg-caps-gia-tin-u
Now Nattokinase 100mg Cardiovascular health 60veg.caps - Για την υγεία της καρδιάς & την υγιή κυκλοφορία του αίματος

Η nattokinase είναι ένα ένζυμο που απομονώνεται από το natto, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό τρόφιμο σόγιας. Πρόσφατες κλινικές και μη κλινικές μελέτες υποδυκνείουν ότι η nattokinase υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς και προάγει την υγιή κυκλοφορία του αίματος.

Η nattokinase διαλύει τους υφιστάμενους θρόμβους (θρόμβωση) με τη διάλυση της φιβρίνης, η οποία συνδέει τα αιμοπετάλια μεταξύ τους. Ενεργεί ως πλασμίνη, το μόνο ένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα, και διασπά την φιβρίνη. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή πλασμίνης μειώνεται, καθιστώντας έτσι τα συμπληρώματα natto ως τον ιδανικό αντικαταστάτη. Η nattokinase ενισχύει την παραγωγή της πλασμίνης και άλλων παραγόντων πήξης του αίματος, συμπεριλαμβανομένης της ουροκινάσης. Η nattokinase, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μειώνει, επίσης, τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης με την παρεμπόδιση του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτενσίνης (ACE). Η αγγειοτενσίνη αναγκάζει τα αιμοφόρα αγγεία να στενεύουν και την αρτηριακή πίεση να αυξάνεται.

Η nattokinase αυξάνει την οστική πυκνότητα, καταπραΰνει τον πόνο των αρθρώσεων, συμβάλλει στη διαχείριση της ημικρανίας, και ανακουφίζει από τον πόνο των ασκησιογενών αρθρώσεων και μυών.

Κάθε μερίδα Nattokinase 100 mg της NOW αποδίδει 2000 FU (ινωδολυτικές μονάδες) προκειμένου να βοηθήσει τους παράγοντες πήξης του αίματος να κρατηθούν εντός φυσιολογικών ορίων.

Δοσολογία
Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως με άδειο στομάχι.

Cautions: Η λήψη του Nattokinase δεν ενδείκνυται σε άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή φάρμακα που «αραιώνουν το αίμα» (όπως η ασπιρίνη, η βαρφαρίνη, η ηπαρίνη) και/ή εάν υπάρχουν συνεχή προβλήματα αιμορραγίας ή πήξης του αίματος (όπως ενεργό έλκος, πρόσφατη χειρουργική επέμβαση, τραύμα, αιμοφιλία).

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
ean13 733739031402
Κάψουλες 60 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Nattokinase 100mg Cardiovascular health 60veg.caps - Για την υγεία της καρδιάς & την υγιή κυκλοφορία του αίματος
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved