Το καλάθι μου

Ethereal Nature Red Iron Oxide 50gr - Κόκκινη Χρωστική (κόκκινο οξείδιο σιδήρου)

3,60 €
Σε απόθεμα
SKU
5141
Ethereal Nature Red Iron Oxide 50gr - Κόκκινη Χρωστική (κόκκινο οξείδιο σιδήρου)
Τα οξείδια του σιδήρου είναι χημικές ενώσεις που αποτελούνται από σίδηρο και οξυγόνο. Είναι ραφιναρισμένα έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες που αρχικά περιέχουν και να είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση. Πρόκειται για χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών. Όλα τα οξείδια είναι ματ χρωστικές, με γήινες αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν χρώμα σε προϊόντα μακιγιάζ, σαπούνια ή κεριά.

Το κόκκινο οξείδιο σιδήρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκιές, ρουζ, κραγιόν ή άλλα προϊόντα για τα χείλη. Είναι πολύ χρήσιμο ως πρώτη ύλη σε ένα καλυπτικό makeup ή πούδρα για όλους τους τόνους δέρματος, αλλά χρησιμοποιείται σε πολύ μικρότερη ποσότητα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χρωστικές, μιας και είναι πολύ μικρή η περιεκτικότητα του κόκκινου χρώματος στα δέρματα. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κόκκινο/τερακότα χρώμα στα φυσικά σαπούνια ή στα σαπούνια melt & pour.Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο.

Χρησιμοποιείστε το σε μικρή ποσότητα, μιας και είναι μια πολύ συμπυκνωμένη χρωστική. Εάν θα φτιάξετε makeup ή πούδρα θυμηθείτε να ανακατέψετε πολύ καλά όλες τις σκόνες βάσης σε ένα γουδί ή ένα μύλο.

Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5141
Βάρος 0,050 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Red Iron Oxide 50gr - Κόκκινη Χρωστική (κόκκινο οξείδιο σιδήρου)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved