Το καλάθι μου

Ethereal Nature Chromium Green Oxide 50gr - Πράσινη Χρωστική (πράσινο οξείδιο χρωμίου)

3,60 €
Σε απόθεμα
SKU
5140
Ethereal Nature Chromium Green Oxide 50gr - Πράσινη Χρωστική (πράσινο οξείδιο χρωμίου)
Τα οξείδια του σιδήρου είναι χημικές ενώσεις που αποτελούνται από σίδηρο και οξυγόνο. Είναι ραφιναρισμένα έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες που αρχικά περιέχουν και να είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση. Πρόκειται για χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών, καθώς και των πρώτων υλών. Όλα τα οξείδια είναι ματ χρωστικές, με γήινες αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν χρώμα σε προϊόντα μακιγιάζ, σαπούνια ή κεριά.

Το πράσινο οξείδιο χρωμίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ματ σκιές, μάσκαρα, eyeliner, μολύβι ή άλλα προϊόντα για τα μάτια. Είναι πολύ χρήσιμο ως πρώτη ύλη σε ένα καλυπτικό makeup ή πούδρα για όλους τους τόνους του δέρματος αλλά πρέπει να δουλευτεί σε πολύ μικρή ποσότητα, μιας και είναι πολύ μικρή η περιεκτικότητα του πράσινου χρώματος στα δέρματα. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι επίσης το πράσινο χρώμα για να καλύψει τις κοκκινίλες ή τα σπυράκια όταν θα φορεθεί κάτω από το makeup. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να δώσει πράσινο χρώμα στα φυσικά σαπούνια ή στα σαπούνια melt & pour.

Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο.Χρησιμοποιείστε το σε μικρή ποσότητα, μιας και είναι μια πολύ συμπυκνωμένη χρωστική. Εάν θα φτιάξετε makeup ή πούδρα θυμηθείτε να ανακατέψετε πολύ καλά όλες τις σκόνες βάσης σε ένα γουδί ή ένα μύλο.

Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

Προσοχή! Το πράσινο οξείδιο του χρωμίου δεν είναι κατάλληλο για προϊόντα για τα χείλη.

50gr.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5140
Βάρος 0,050 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Chromium Green Oxide 50gr - Πράσινη Χρωστική (πράσινο οξείδιο χρωμίου)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved