Το καλάθι μου

Ethereal Nature Yellow Iron Oxide 50gr - Κίτρινη Χρωστική (Κίτρινο οξείδιου σιδήρου)

3,60 €
Σε απόθεμα
SKU
eth nat 3186
Ethereal Nature Yellow Iron Oxide 50gr - Κίτρινη Χρωστική (Κίτρινο οξείδιου σιδήρου)
Τα οξείδια του σιδήρου είναι χημικές ενώσεις που αποτελούνται από σίδηρο και οξυγόνο. Είναι ραφιναρισμένα έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες που αρχικά περιέχουν και να είναι κατάλληλα για καλλυντική χρήση. Πρόκειται για χρωστικές υψηλής ποιότητας και καθαρότητας και μπορούν να ενσωματωθούν σε όλων των ειδών τα προϊόντα, μιας και ακολουθούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με την ασφάλεια των καλλυντικών καθώς και των πρώτων υλών. Όλα τα οξείδια είναι ματ χρωστικές, με γήινες αποχρώσεις οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν χρώμα σε προϊόντα μακιγιάζ, σαπούνια ή κεριά.

Το κίτρινο οξείδιο σιδήρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκιές, ρουζ, κραγιόν ή άλλα προϊόντα για τα χείλη. Είναι πολύ χρήσιμο ως πρώτη ύλη σε ένα καλυπτικό makeup ή πούδρα, για όλους τους τόνους δέρματος και μπορεί να δουλευτεί σε μεγαλύτερη ποσότητα, σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χρωστικές, μιας και είναι ο πρωταρχικός τόνος σε όλα τα δέρματα. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για να δώσει κίτρινο/μουσταρδί χρώμα στα φυσικά σαπούνια ή στα σαπούνια melt & pour. Για να το ενσωματώσετε στο φυσικό σαπούνι, διαλύστε το πρώτα σε μια μικρή ποσότητα ελαίου πχ. ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο.

Χρησιμοποιείστε το σε μικρή ποσότητα, μιας και είναι μια πολύ συμπυκνωμένη χρωστική. Εάν θα φτιάξετε makeup ή πούδρα, θυμηθείτε να ανακατέψετε πολύ καλά όλες τις σκόνες βάσης σε ένα γουδί ή ένα μύλο.

Διατηρείται καλά κλεισμένο σε σκιερό και ξηρό περιβάλλον για περίπου 3 χρόνια.

50gr
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Βάρος 0,050 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Yellow Iron Oxide 50gr - Κίτρινη Χρωστική (Κίτρινο οξείδιου σιδήρου)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved