ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Fytoiasis Diabetrose Naturally slim 800mg 60tabs - για τη μείωση του βάρους μέσω της ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα

Ειδική Τιμή 24,98 € Κανονική Τιμή 30,10 €
Σε απόθεμα
SKU
fytoiasis-diabetrose-naturally-slim-800mg-60tabs-gia-ti-meiosi-t
Fytoiasis Diabetrose Naturally slim 800mg 60tabs - για τη μείωση του βάρους μέσω της ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα

To Diabetrose είναι μια εναλλακτική λύση για τη μείωση του βάρους μέσω της ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
To Diabetrose είναι ένας σπάνιος πολυσακχαρίτης φυτικής προέλευσης ( από αραβικό κόμμι ) , ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για το μεταβολισμό των σακχάρων και των υδατανθράκων στο σώμα μας. To Diabetrose περιέχει την ουσία L αραβινόζη που είναι αναστολέας ενός συγκεκριμένου ενζύμου ,της σουκράσης, με αποτέλεσμα να επιβραδύνει την ταχύτητα απορρόφησης των σακχάρων και κατά συνέπεια να υπάρχει μια καθυστερημένη και μειωμένη έκκριση ινσουλίνης στο αίμα.

Όταν η ενέργεια είναι διαθέσιμη από το αποθηκευμένο γλυκογόνο δεν δημιουργείται το αίσθημα της πείνας, επομένως όταν είμαστε λιγότερο πεινασμένοι , τρώμε λιγότερο.

Πως λειτουργεί

Υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα προκαλούν έμμεσα πολλά προβλήματα υγείας , από την παχυσαρκία μέχρι και τον διαβήτη τύπου ΙΙ.

Όταν υπάρχει μεγάλη επιθυμία για φαγητό , το σώμα μας δεν χρησιμοποιεί το γλυκογόνο που έχουμε ήδη αποθηκεύσει στο συκώτι μας και μετατρέπει το περίσσειο γλυκογόνο σε λίπος το οποίο αποθηκεύεται μακροχρόνια.

Αυτή είναι και η βασική αιτία της παχυσαρκίας. Η αλλαγή στον κύκλο αποθήκευσης λίπους στο σώμα είναι και η αλλαγή του μεταβολισμού του σώματος μας που επιτυγχάνεται μέσω του Diabetrose. Όταν η ενέργεια είναι διαθέσιμη από το αποθηκευμένο γλυκογόνο δεν δημιουργείται το αίσθημα της πείνας, επομένως όταν είμαστε λιγότερο πεινασμένοι , τρώμε λιγότερο. Όταν χρησιμοποιούμε την ενέργεια που αποθηκεύεται ως γλυκογόνο , δεν αποθηκεύουμε λίπος. Αυτή είναι η λογική πίσω από το Diabetrose.

Διατροφικές Συμβουλές

Η L αραβινόζη μπορεί να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στον έλεγχο του σωματικού μας βάρους σε συνδυασμό με μια αλλαγή στον τρόπο ζωής και στις διατροφικές μας συνήθειες.
Με άλλα λόγια προσπαθήστε να αποφύγετε την κατανάλωση τροφίμων με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη τα οποία αυξάνουν πολύ γρήγορα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα όπως :

Λευκό ψωμί

Δημητριακά

Γλυκά

Λευκά Ζυμαρικά

Πατάτες

Οδηγίες

  • Πάρτε δύο έως τρία δισκία 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα.

Συσκευασία

  • 60 Δισκία των 800 mg L – Arabinose 

Δοσολογία

  • Μέγιστη κατανάλωση 12 δισκία ημερησίως.

Σχετικές Μελέτες για το Diabetrose ®

3 studies of arabinose
Suppression of Postprandial Glycaemia by L-Arabinose in Rats is More
The effects of L-arabinose on intestinal sucrase activity dose-response
Protective effects of L-arabinose in high-carbohydrate, high-fat
Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.:

38214/15.05.2013

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Fytoiasis
Ταμπλέτες 60
Τεμάχια 1
ean13 5060086380217
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Fytoiasis Diabetrose Naturally slim 800mg 60tabs - για τη μείωση του βάρους μέσω της ρύθμισης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved