ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Melatonin Oral Liquid drops 60ml - μπορεί να βοηθήσει στην αϋπνία και στις διάφορες διαταραχές του ύπνου

Ειδική Τιμή 19,04 € Κανονική Τιμή 23,80 €
Σε απόθεμα
SKU
3261
Now Melatonin Oral Liquid drops 60ml - μπορεί να βοηθήσει στην αϋπνία και στις διάφορες διαταραχές του ύπνου

Η μελατονίνη είναι ένας πολύ ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας που παίζει δραστικό ρόλο στις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Παράγεται με φυσιολογικό τρόπο στην επίφυση του εγκεφάλου και απελευθερώνεται σταδιακά στο αίμα. Αποτελεί ορμόνη, η οποία συντονίζει τον κιρκάδιο (ημερήσιο) ρυθμό του σώματος. Αυτός ο ρυθμός είναι ουσιαστικά το βιολογικό μας 24ωρο ρολόι.

Η μελατονίνη αποκαλείται «σκούρα» ορμόνη, επειδή η σύνθεση και η απελευθέρωσή της διεγείρεται από το σκοτάδι. Επομένως, η έκθεση σε έντονο φως τη νύχτα ή σε λιγοστό την ημέρα, αποσυντονίζει τη ρύθμιση παραγωγής μελατονίνης, με αποτέλεσμα την κούραση και τη μη ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανικανότητα προσαρμογής στους προηγούμενους βιορυθμούς μετά από ένα υπερατλαντικό ταξίδι (φαινόμενο jet-lag). Έχει υπολογιστεί, ότι για κάθε διαφορά ώρας, ο οργανισμός χρειάζεται μία μέρα για να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση. 

Επίσης, η μελατονίνη παίζει ενεργό ρόλο στη ζωντάνια και τη συχνότητα των ονείρων. Τα υψηλότερα επίπεδα μελατονίνης στο αίμα εμφανίζονται πριν από τη φάση του νυχτερινού ύπνου, με συνέπεια την αύξηση της μελατονίνης κατά τη διάρκεια της νύχτας και τη μείωσή της κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η Μelatonin 3 mg της NOW μπορεί να βοηθήσει στην αϋπνία και στις διάφορες διαταραχές του ύπνου όπως, επίσης, στην αλλαγή χρονικής ζώνης. Κάθε κάψουλα παρέχει 3 mg μελατονίνη, η οποία συμμετέχει αποτελεσματικά στους μηχανισμούς ρύθμισης του ύπνου. 

Προειδοποίηση: Περιέχει ξυλιτόλη. Η ξυλιτόλη είναι ασφαλής για τον άνθρωπο αλλά εξαιρετικά τοξική για τα ζώα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
ean13 733739032614
upc 733739032614
Περιεκτικότητα (ml). 60
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Melatonin Oral Liquid drops 60ml - μπορεί να βοηθήσει στην αϋπνία και στις διάφορες διαταραχές του ύπνου
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved