ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Crystal Herbs Cherry Plum (Dr Bach's) remedy 25ml - Ανθοϊαμα δαμασκηνιάς

15,00 €
Σε απόθεμα
SKU
28849
Crystal Herbs Cherry Plum (Dr Bach's) remedy 25ml - Ανθοϊαμα δαμασκηνιάς
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach τη δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Η Δαμασκηνιά (Cherry Plum) αποκαθιστά την εσωτερική ισορροπία, τη γαλήνη και τον θετικό έλεγχο του πνεύματος. Η Δαμασκηνιά (Prunus Cerasifera) είναι απαραίτητη για όσους αισθάνονται έντονο και πολλές φορές παράλογο φόβο. Εκείνους που έχουν την αίσθηση πως ενδέχεται να χάσουν τον αυτοέλεγχο τους, που νιώθουν πως μπορεί να πάθουν νευρικό κλονισμό και που η φράση "πάω να τρελαθώ" χαρακτηρίζει συχνά την καθημερινότητα τους. Η έντονη νευρικότητα, η διαρκής ισορροπία σε οριακό σημείο, η αίσθηση ότι "θέλω να ουρλιάξω" και ο φόβος πως "μπορεί να γίνω βίαιος" (προς εμένα ή τους άλλους) αποτελούν μερικές από τις ενδείξεις της συγκεκριμένης συναισθηματικής κατάστασης. Γυναίκες που βρίσκονται στη φάση της εμμηνόπαυσης βιώνουν συχνά τα συγκεκριμένα συναισθήματα.

Η Δαμασκηνιά προωθεί την ισορροπία, τη λογική και τη γαλήνη του πνεύματος. Ανήκει στη κατηγορία Fear (φόβος).

Όλα τα ανθοϊάματα που σας προσφέρουμε παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση.

Τρόπος Χρήσης
Πώς να χρησιμοποιήσετε το ανθοϊαμα : Ρίξτε 4 σταγόνες από το μπουκαλάκι σε 1 ποτήρι νερό . Για μια κανονική δόση για ενήλικες πάρτε 4 σταγόνες στη γλώσσα (ή μια γουλιά από το ποτήρι νερό) 8 φορές την ημέρα ή κάθε 30 - 60 λεπτά για οξείες καταστάσεις.
Χρησιμοποιώντας απευθείας από το μπουκαλάκι: Πάρτε 2 σταγόνες στη γλώσσα όπως παραπάνω. Κατά προτίμηση 10 λεπτά μακριά από φαγητό και ποτό. Συνήθως προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε για δύο - τέσσερις εβδομάδες πριν δείτε διαφορές στο πως αισθάνεστε.

Σχετική Δρ Bach Ομάδα: Φόβος
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Crystal Herbs
Τεμάχια 1
Περιεκτικότητα (ml). 25
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Crystal Herbs Cherry Plum (Dr Bach's) remedy 25ml - Ανθοϊαμα δαμασκηνιάς
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved