ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Starmel Imunofit for Immune support 200mg 30tabs - ενίσχυση του ανοσοποιητικού, παραγωγή ενέργειας

Ειδική Τιμή 17,23 € Κανονική Τιμή 20,27 €
Σε απόθεμα
SKU
5077
Starmel Imunofit for Immune support 200mg 30tabs - ενίσχυση του ανοσοποιητικού, παραγωγή ενέργειας

ΠΡΟΪΟΝΤΑ IMUNOFIT 

Η γραμμή Imunofit προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για τις ανάγκες του οργανισμού (ενίσχυση του ανοσοποιητικού, παραγωγή ενέργειας, ενδυνάμωση των κυττάρων και οργάνων του ανθρώπινου οργανισμού,καρδιοπροστασία, τόνωση εγκεφαλικής λειτουργίας κλπ) με πολύ υψηλό επίπεδο  β-γλυκάνης.

Χορηγείται σε ενήλικες και παιδιά

Προληπτικά σε όλη την περίοδο νοσηρότητας
Την στιγμή της ίωσης
Σε συνδυασμό με αντιβιοτική θεραπεία σε περίπτωση λοίμωξης
Σε υπερήλικες βοηθάει στην άμεση τόνωση εγκεφάλου –καρδιάς(Q10)
Σε παιδιά που νοσούνε συνέχεια (παιδικό σταθμό-σχολείο)
Σε αθλητές & ανθρώπους «δράσης» (Προστασία από τη νοσηρότητα-
Διαρκής ενέργεια-Άμεση λειτουργικότητα)
Σε φοιτητές ή ανθρώπους σε πίεση και με εργασία πνευματική
(Προστασία από τη νοσηρότητα-Διαύγεια πνεύματος
Άμεση λειτουργικότητα-Διάρκεια αποτελέσματος σε όλη την περίοδο, 
λήψης του σκευάσματος)

Στην Ελληνική αγορά, η εταιρία STARMEL φαρμακευτική λανσάρει , μία εξαιρετική και υψηλής τεχνολογίας μορφή ταμπλέτα για τους ενήλικες και ένα πολύ νόστιμο σιρόπι για εφήβους και παιδιά. Δύο εξειδικευμένες μορφές, ανάλογα με τις ανάγκες και διαφορετικές λειτουργίες που παρουσιάζει ο οργανισμός, σε κάθε ηλικία.

Για άριστο αποτέλεσμα , προτείνουμε τακτική κατανάλωση των δισκίων ή του σιροπιού για τουλάχιστον ένα μήνα.


1 δισκίο περιέχει 200 ​​mg  β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνης, 80 mg βιταμίνης C και 20 mg υδατο-διαλυτής μορφής του συνενζύμου Q10 (4 φορές πιό δραστικού από την κρυσταλική μορφή). Τα δισκία είναι επικαλυμμένα με υμένιο και επιμήκη έτσι ώστε να διευκολύνεται η κατάποση και περιέχουν ένα συστατικό για την επιτάχυνση της αποσύνθεσης τους στο στομάχι για το σκοπό της ταχείας απορρόφησης. Τα δισκία δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης και ως εκ τούτου (σε αντίθεση με τις κάψουλες ζελατίνης), είναι επίσης κατάλληλο για χορτοφάγους.

Συνιστάται η κατανάλωση 1 δισκίου την ημέρα για τουλάχιστον ένα μήνα (στην περίπτωση αυξημένων αναγκών δύο δισκία την ημέρα επιτρέπονται). Καταναλώστε το δισκίο τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το φαγητό, το πρωί ή το βράδυ.

Παραγωγή και την ποιότητα των συστατικών

Τα προϊόντα Imunofit περιέχουν: β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνη, που απομονώνεται από ζυμομύκητα, συνένζυμο Q10 από προέλευση ζύμωσης σε μια πατενταρισμένη μορφή υδατο-διαλυτή, βιταμίνη D3, ψευδάργυρο και το L-ισομερές του ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C) σε φυσική μορφή, όπως βρίσκεται στο σώμα μας. Όλα τα συστατικά είναι μη ζωικής προέλευσης και συνεπώς είναι κατάλληλα για χορτοφάγους. Η παραγωγή μας λειτουργεί σύμφωνα με φαρμακευτικά πρότυπα προϊόντων, ως εκ τούτου, έχουμε εισαγάγει ένα σύστημα για την απελευθέρωση των προϊόντων στην αγορά η οποία γίνεται μόνο εάν οι τεχνικές αναλύσεις έχουν επιβεβαιώσει ότι α) η δηλωμένη περιεκτικότητα του δραστικού συστατικού μίας μεμονωμένης παρτίδας ταιριάζει με την πραγματική και β) ότι η ασφάλεια του τελικού χρήστη είναι εξασφαλισμένη. 

Imunofit , ασφάλεια των προϊόντων και αντενδείξεις 

Πιστοποιημένα συστατικά υψηλής τεχνολογίας στα προϊόντα Imunofit, τα καθιστούν ασφαλή στην κατανάλωση. Ανεπιθύμητα περιστατικά δεν έχουν ανιχνευθεί, ακόμη και σε χρόνιες καταναλώσεις με υπερβολικές δόσεις. Οι Β-γλυκάνες, το συνένζυμο Q10, η βιταμίνη D3, ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C βρίσκονται φυσικά στα τρόφιμα. Δεν συνιστούμε τη χρήση των προϊόντων μας, σε ασθενείς με αυτοάνοση διαταραχή ή εκείνους, που λαμβάνουν φάρμακα για την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος .Έγκυες και θηλάζουσες μητέρες θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν από την κατανάλωση.

Οι περισσότερες ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας προκύπτουν από τη διαδικασία μετατροπής των θρεπτικών συστατικών σε κυτταρική ενέργεια. Πρόσθετες και ολοένα και πιο σημαντικές πηγές είναι ένα μολυσμένο περιβάλλον διαβίωσης και η έκθεση στον ήλιο (ακτινοβολία UV). 
Σημαντικοί παράγοντες, που έχουν αρνητικές συνέπειες για την αμυντική ικανότητα του σώματός μας, είναι επίσης μια μη ισορροπημένη διατροφή και η προκύπτουσα αναιμία, άγχος και άλλα ψυχοσωματική φορτία. 
Η επίδραση των άλλων ασθενειών, αλλεργιών και τακτική χρήση ορισμένων φαρμάκων είναι επίσης γνωστή. Με την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, οι λοιμώξεις είναι σχετικά σπάνιες και οι απαντήσεις σε αυτές άμεσες και εντατικές.

Τι είναι οι β-γλυκάνες
Οι β-γλυκάνες είναι διαιτητικές ίνες και αντιπροσωπεύουν μια ευρεία ομάδα φυσικών σακχαριτών. Οι βήτα-γλυκάνες μεταξύ τους έχουν πολύ διαφορετικές χημικές δομές, λόγω των διαφορετικών προελεύσεων, και κατά συνέπεια πολύ διαφορετικούς βιολογικούς ρόλους. Γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την αποτελεσματικότητα ενός συμπληρώματος διατροφής, ο τύπος της βήτα-γλυκάνης που περιέχει. 

Τα Προϊόντα Imunofit περιέχουν ένα πολύ δραστικό τύπο β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνης, που απομονώνεται από τα κυτταρικά τοιχώματα ζύμης, και που έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει αποδειχθεί κλινικώς. Αυτά τα είδη των β-γλυκανών είναι γνωστά από το εμπειρογνώμονα κοινό ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φυσικό συστατικό για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Β-γλυκάνες από δημητριακά

β- (1,3) - (1,4) -D-γλυκάνες
Αυτή είναι ένα υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα, η οποία βρίσκεται στο πίτουρο δημητριακών, ιδιαίτερα στο κριθάρι και τη βρώμη, αλλά δεν έχει ουσιαστική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. 
  

Β-γλυκάνες από ζύμη

 β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνες

Αυτή είναι κυρίως μία μη-διαλυτή ίνα και βρίσκεται στα κυτταρικά τοιχώματα των ζυμομυκήτων. Η ευεργετική επίδρασή του στο ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποδειχθεί κλινικώς και ως εκ τούτου, αυτός ο τύπος β-γλυκανών είναι αυτός που χρησιμοποιείται στα προϊόντα  Imunofit.

Β-γλυκάνες από μύκητες

β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνες

Βρίσκονται σε κυτταρικά τοιχώματα των διαφόρων μανιταριών και είναι κυρίως υδατοδιαλυτές και δομικά παρόμοιες με εκείνες από ζυμομύκητες

 Οι βήτα-γλυκάνες αντιπροσωπεύουν μια ευρεία ομάδα φυσικών πολυσακχαριτών με έναν αριθμό από βιολογικές ιδιότητες, ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τη βέλτιστη μορφή σε σχέση με την προοριζόμενη χρήση. Τα προϊόντα Imunofit χρησιμοποιούν μια ειδική μορφή της β-γλυκάνης, απομονωμένη από τη ζύμη, για την οποία έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στην ταμπλέτα των ενηλίκων υπάρχει η προσθήκη του υδατοδιαλυτού συνενζύμου Q10 και βιταμίνης C σε φυσική μορφή. Στο σιρόπι για τα παιδιά και τους εφήβους υπάρχει η προσθήκη της βιταμίνης D3zinc και βιταμίνης C. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται στην είσοδο των ξένων σωματιδίων, η απελευθέρωση των ελεύθερων ριζών αυξάνεται .Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι το σώμα μας έχει επίσης μια καλά λειτουργούσα άμυνα εναντίον αυτών των αντιδραστικών μορίων. Τα άλλα δύο συστατικά στα προϊόντα Imunofit, το συνένζυμο Q10 και βιταμίνη C, έχουν ένα σημαντικό προστατευτικό ρόλο. Και τα δύο από αυτά είναι βασικά συστατικά για την προστασία των σημαντικών βιολογικών μορίων έναντι οξειδωτικής βλάβης, δεδομένου ότι είναι φυσικά αντι-οξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν τον οργανισμό από ρίζες, επιβλαβή αντιδραστικά συστατικά, τα οποία επιταχύνουν τη γήρανση και είναι η αιτία διαφόρων ασθενειών.

Imunofit για παιδιά

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Starmel
Ταμπλέτες 30
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5077
ean13 3830044321123
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Starmel Imunofit for Immune support 200mg 30tabs - ενίσχυση του ανοσοποιητικού, παραγωγή ενέργειας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved