ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Aloe Vera Butter 100gr - Αλοή βέρα βούτυρο

6,00 €
Σε απόθεμα
SKU
5045
Ethereal Nature Aloe Vera Butter 100gr - Αλοή βέρα βούτυρο
Το Βούτυρο Αλόης (Aloe Butter) προέρχεται από την επεξεργασία του εκχυλίσματος των φύλλων του φυτού Aloe Vera (Aloe Barbadensis), της γνωστής μας Αλόης. Το εκχύλισμα δεν μπορεί να λάβει τη μορφή βουτύρου και για το λόγο αυτό συνδυάζεται με λάδι Καρύδας (Coconut Oil) προκειμένου να αποκτήσει τη τελική του μορφή.

Η Αλόη είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητες της. Αποτελεί μια πραγματική "αποθήκη" θρεπτικών συστατικών, καθώς περιέχει 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα. Είναι επίσης γνωστό πως διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι ιδανική για την αντιμετώπιση ερεθισμών, και σοβαρών μορφών δερματοπάθειας όπως είναι η ψωρίαση, η αλλεργική δερματίτιδα και η ακμή. Το λάδι Καρύδας από την άλλη πλευρά, συμβάλει στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και ενυδατώνει χωρίς να φράζει τους πόρους. Περιέχει βιταμίνες Α,Β,Ε και μεταλλικά στοιχεία, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο. Παρόλο που είναι συμβατό για κάθε τύπο επιδερμίδας, συνήθως χρησιμοποιείται σε λιπαρές επιδερμίδες.

Το Βούτυρο Αλόης είναι "στέρεο" σε θερμοκρασία δωματίου. Παρόλα αυτά "λιώνει" αμέσως όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα και της χαρίζει, άμεσα, βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Τους θερμούς μήνες απαιτείται η φύλαξη του στο ψυγείο, καθώς ενδέχεται να "λιώσει" (η ρευστοποίηση δεν επηρεάζει την ποιότητα του). Όταν χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαπουνιών (συνήθως σε ποσοστό 3-6%), το Βούτυρο Αλόης αποτελεί ένα καταπληκτικό προϊόν το οποίο χαρίζει "θρεπτικά" συστατικά στα δημιουργήματα σας.

Το Βούτυρο Αλόης που σας παρέχουμε είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

ΥΓ - Διατίθεται και σε συσκευασία γυάλινη σε μπουκάλι των 100ml, αναλόγως της διαθεσιμότητας.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5045
ean13 2290000010644
Βάρος 0,100 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Aloe Vera Butter 100gr - Αλοή βέρα βούτυρο
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved