ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Pomegranate Organic oil 30ml - Οργανικό Έλαιο (Λάδι) Ροδιού

11,70 €
Σε απόθεμα
SKU
5000
Ethereal Nature Pomegranate Organic oil 30ml - Οργανικό Έλαιο (Λάδι) Ροδιού

Το έλαιο του Ροδιού (Pomegranate Seed Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Punica Granatum Linn - το γνωστό μας Ρόδι. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολύτιμα, περιζήτητα και ακριβά έλαια στο κόσμο. Χρειάζονται περίπου 200 κιλά από φρέσκα ροδια για να παραχθεί 1 μόλις λίτρο λαδιού. 
To Λάδι Ροδιου έχει χαρακτηριστική και αρκετά έντονη μυρωδιά, είναι ιδιαίτερα παχύρευστο και έχει χρυσοκίτρινο χρώμα. Το Λάδι Ροδιού παρουσιάζει έντονη αντιοξειδωτική δράση. Καταπολεμά αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα και για το λόγο αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για τη καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Περιέχει πολύ σπάνια λιπαρά οξέα (punicic μέχρι 65% και ellagic acids) τα οποία θεωρούνται πως έχουν θετική επίδραση στην ανθρώπινη επιδερμίδα. Έτσι, το λάδι ροδιου θεωρείται ότι συμβάλει αποφασιστικά στη σύσφιξη της επιδερμίδας, την ενυδάτωση της, την εξισορρόπηση του pH, την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων. Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε από το University of Michigan (Medical School) και η οποία δημοσιεύτηκε στο Journal of Ethnopharmacology (Φεβρουάριος 2006), το Λάδι Ροδιού επιταγχύνει την παραγωγή των κερατινοκυτάρων της επιδερμίδας (keratinocyte proliferation) - ενισχύοντας έτσι σημαντικά την αναγέννηση και την υγεία της επιδερμίδας. 
Το Λαδι Ροδιου έχει πολλές θαυμαστές ιδιότητες οι οποίες το έχουν κάνει πραγματικά περιζήτητο στη σύγχρονη βιομηχανία καλλυντικών. Αποτελεί πολύτιμο συστατικό σε ενυδατικές κρέμες και lotion, σαπούνια, lip balms και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Προτιμήστε το σε περιπτώσεις "καταπονημένης" επιδερμίδας, αλλά και για να αυξήσετε τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη μίας "ώριμης" επιδερμίδας. 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5000
Περιεκτικότητα (ml). 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Pomegranate Organic oil 30ml - Οργανικό Έλαιο (Λάδι) Ροδιού
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved