ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature May Chang ess.oil 10ml - Εξωτική Λουϊζα (Μεϋ Τσαγκ) (Litsea Cubeba)

4,40 €
Σε απόθεμα
SKU
4998
Ethereal Nature May Chang ess.oil 10ml - Εξωτική Λουϊζα (Μεϋ Τσαγκ) (Litsea Cubeba)
To May Chang (η Εξωτική Λουΐζα) έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές σε Ευρώπη και Η.Π.Α. τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το σχετικά "άγνωστο" αυτό αιθέριο έλαιο, έχει ένα πραγματικά μεθυστικό άρωμα που ισορροπεί μεταξυ λεμονιού και κίτρου ή πορτοκαλιού. Απόλυτα ιδιαίτερο και προκλητικό, το May Chang έχει αρχίσει να αποκτά φανατικούς θαυμαστές και να αποσπά σημαντικό "μερίδιο αγοράς" από "παραδοσιακά" αιθέρια έλαια όπως το λεμόνι, το λεμονόχορτο, το πορτοκάλι και το μανταρίνι.

H Εξωτικη Λουίζα (May Chang) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Litsea Cubeba. (πηγή Wiki). Το αιθέριο έλαιο του May Chang ή Εξωτικής Λουίζας προέρχεται από απόσταξη των καρπών του φυτού και έχει ένα ευώδες, φρουτένιο άρωμα.

Το αιθέριο έλαιο της Εξωτικής Λουίζας χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, τονωτικό, στυπτικό, θερμαντικό, για την καταπολέμηση της ακμής και την εξισορρόπιση του λιπαρού δέρματος. Οι έντονες "νότες" του δίνουν "ζωντάνια" και φρεσκάδα σε όλα τα καλλυντικά, καθώς και στα σαπούνια.

Το αιθέριο έλαιο του May Chang συνδυάζεται πολύ καλά με: Basil,bergamot, geranium, ginger, jasmine, lavender, lemon, neroli, orange, petitgrain, rose, rosemary, rosewood, ylang ylang. βασιλικο,περγαμόντο,γερανι,πιπεροριζα,γιασεμι, λεβάντα, λεμονι, νερολι,πορτοκαλι, πτι γκρέιν, υλανγκ υλανγκ, ροδόξυλο, τριαντάφυλλο και δεντρολίβανο.

10ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4998
ean13 2290000010477
Περιεκτικότητα (ml). 10
Κωδικός κατασκευαστή 1463
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature May Chang ess.oil 10ml - Εξωτική Λουϊζα (Μεϋ Τσαγκ) (Litsea Cubeba)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved