ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Starmel Imunofit Junior Valens for Immune support 120ml - Ενισχυτικό ανοσοποιητικού συστήματος για παιδιά

Ειδική Τιμή 15,09 € Κανονική Τιμή 17,75 €
Σε απόθεμα
SKU
4949
Starmel Imunofit Junior Valens for Immune support 120ml - Ενισχυτικό ανοσοποιητικού συστήματος για παιδιά
Η γραμμή Imunofit προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για τις ανάγκες του οργανισμού (ενίσχυση του ανοσοποιητικού, παραγωγή ενέργειας, ενδυνάμωση των κυττάρων και οργάνων του ανθρώπινου οργανισμού,καρδιοπροστασία, τόνωση εγκεφαλικής λειτουργίας κλπ) με πολύ υψηλό επίπεδο  β-γλυκάνης.
Το σιρόπι Imunofit 120ml για τα παιδιά, σε αντίθεση με τα προϊόντα για ενήλικες, δεν περιέχει το συνένζυμο Q10, δεδομένου ότι η πτώση των επιπέδων Q10 στον οργανισμό λαμβάνει χώρα μετά την ηλικία των 21 ετών.
5 ml σιροπιού περιέχουν 100 mg  β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνης, 5 μg βιταμίνης D3, 3 mg  zinc και 25 mg βιταμίνης C. Το σιρόπι παρασκευάζεται με βάση σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης και έχει ένα ευχάριστο άρωμα πράσινο μήλο.
Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης και συνεπώς είναι επίσης κατάλληλο για χορτοφάγους.

Η συνιστώμενη ημερήσια δόση για το σιρόπι: 1 ml για κάθε 5 κιλά βάρους  ή 2 ml για κάθε 5 κιλά βάρους σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης . Καταναλώστε το σιρόπι τουλάχιστον μισή ώρα πριν από το φαγητό, το πρωί ή το βράδυ. Μπορείτε να το καταναλώσετε αδιάλυτο ή αναμείξετε σε ένα ποτήρι νερό, τσάι ή άλλο ρόφημα. Στην τελευταία περίπτωση πρέπει να καταναλωθεί αμέσως μετά την παρασκευή. Η αραίωση δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος.
Το ανθρώπινο σώμα έχει ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο ανοσοποιητικό σύστημα για την υπεράσπιση ενάντια στα ξένα σωματίδια. Το σώμα μας είναι συνεχώς σε επαφή με  βακτήρια, ιούς, μύκητες και παράσιτα - εμείς είτε τα καταπίνουμε με φαγητό ή ποτό ή μπαίνουν στο σώμα μας μέσω του δέρματος, π.χ., με τραυματισμούς. Η αποστολή του ανοσοποιητικού συστήματος είναι να προσδιορίσει έγκαιρα τα ξένα σωματίδια, να κινητοποιήσει κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και έτσι να εμποδίσει την πρόοδο της ανάπτυξης των ξένων σωματιδίων στο σώμα μας.

Οι περισσότερες ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας προκύπτουν από τη διαδικασία μετατροπής των θρεπτικών συστατικών σε κυτταρική ενέργεια. Πρόσθετες και ολοένα και πιο σημαντικές πηγές είναι ένα μολυσμένο περιβάλλον διαβίωσης και η έκθεση στον ήλιο (ακτινοβολία UV).
Σημαντικοί παράγοντες, που έχουν αρνητικές συνέπειες για την αμυντική ικανότητα του σώματός μας, είναι επίσης μια μη ισορροπημένη διατροφή και η προκύπτουσα αναιμία, άγχος και άλλα ψυχοσωματική φορτία.
Η επίδραση των άλλων ασθενειών, αλλεργιών και τακτική χρήση ορισμένων φαρμάκων είναι επίσης γνωστή. Με την αποτελεσματική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, οι λοιμώξεις είναι σχετικά σπάνιες και οι απαντήσεις σε αυτές άμεσες και εντατικές.

Τι είναι οι β-γλυκάνες
Οι β-γλυκάνες είναι διαιτητικές ίνες και αντιπροσωπεύουν μια ευρεία ομάδα φυσικών σακχαριτών. Οι βήτα-γλυκάνες μεταξύ τους έχουν πολύ διαφορετικές χημικές δομές, λόγω των διαφορετικών προελεύσεων, και κατά συνέπεια πολύ διαφορετικούς βιολογικούς ρόλους. Γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την αποτελεσματικότητα ενός συμπληρώματος διατροφής, ο τύπος της βήτα-γλυκάνης που περιέχει. 
Τα Προϊόντα Imunofit περιέχουν ένα πολύ δραστικό τύπο β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνης, που απομονώνεται από τα κυτταρικά τοιχώματα ζύμης, και που έχει ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει αποδειχθεί κλινικώς. Αυτά τα είδη των β-γλυκανών είναι γνωστά από το εμπειρογνώμονα κοινό ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φυσικό συστατικό για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

Β-γλυκάνες από δημητριακά

β- (1,3) - (1,4) -D-γλυκάνες
Αυτή είναι ένα υδατο-διαλυτή διαιτητική ίνα, η οποία βρίσκεται στο πίτουρο δημητριακών, ιδιαίτερα στο κριθάρι και τη βρώμη, αλλά δεν έχει ουσιαστική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.   

Β-γλυκάνες από ζύμη

 β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνες

Αυτή είναι κυρίως μία μη-διαλυτή ίνα και βρίσκεται στα κυτταρικά τοιχώματα των ζυμομυκήτων. Η ευεργετική επίδρασή του στο ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποδειχθεί κλινικώς και ως εκ τούτου, αυτός ο τύπος β-γλυκανών είναι αυτός που χρησιμοποιείται στα προϊόντα  Imunofit.

Β-γλυκάνες από μύκητες

β- (1,3) - (1,6) -D-γλυκάνες

Βρίσκονται σε κυτταρικά τοιχώματα των διαφόρων μανιταριών και είναι κυρίως υδατοδιαλυτές και δομικά παρόμοιες με εκείνες από ζυμομύκητες

 Οι βήτα-γλυκάνες αντιπροσωπεύουν μια ευρεία ομάδα φυσικών πολυσακχαριτών με έναν αριθμό από βιολογικές ιδιότητες, ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τη βέλτιστη μορφή σε σχέση με την προοριζόμενη χρήση. Τα προϊόντα Imunofit χρησιμοποιούν μια ειδική μορφή της β-γλυκάνης, απομονωμένη από τη ζύμη, για την οποία έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στην ταμπλέτα των ενηλίκων υπάρχει η προσθήκη του υδατοδιαλυτού συνενζύμου Q10 και βιταμίνης C σε φυσική μορφή. Στο σιρόπι για τα παιδιά και τους εφήβους υπάρχει η προσθήκη της βιταμίνης D3, zinc και βιταμίνης C. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται στην είσοδο των ξένων σωματιδίων, η απελευθέρωση των ελεύθερων ριζών αυξάνεται .
Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι το σώμα μας έχει επίσης μια καλά λειτουργούσα άμυνα εναντίον αυτών των αντιδραστικών μορίων. Τα άλλα δύο συστατικά στα προϊόντα Imunofit, το συνένζυμο Q10 και βιταμίνη C, έχουν ένα σημαντικό προστατευτικό ρόλο. Και τα δύο από αυτά είναι βασικά συστατικά για την προστασία των σημαντικών βιολογικών μορίων έναντι οξειδωτικής βλάβης, δεδομένου ότι είναι φυσικά αντι-οξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν τον οργανισμό από ρίζες, επιβλαβή αντιδραστικά συστατικά, τα οποία επιταχύνουν τη γήρανση και είναι η αιτία διαφόρων ασθενειών.

120ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Starmel
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4949
ean13 3830044321130
Περιεκτικότητα (ml). 120
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Starmel Imunofit Junior Valens for Immune support 120ml - Ενισχυτικό ανοσοποιητικού συστήματος για παιδιά
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved