ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Intermed Selva Baby Care Nasal solution & nasal gel 30ml/12gr - ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας (ρινικό διάλυμα και ρινική γέλη)

Ειδική Τιμή 5,52 € Κανονική Τιμή 6,27 €
Εξαντλημένο
SKU
4618
Intermed Selva Baby Care Nasal solution & nasal gel 30ml/12gr - ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας (ρινικό διάλυμα και ρινική γέλη)

Το Selva Baby Care είναι ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας (ρινικό διάλυμα και ρινική γέλη) για την αποτελεσματική αποσυμφόρηση, καθαρισμό και την ενυδάτωση της βουλωμένης βρεφικής και παιδικής μύτης.
Το ισότονο με τις ρινικές εκκρίσεις διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0,65%, ρευστοποιεί τις βλεννώδεις εκκρίσεις, απομακρύνει την ξηραμένη βλέννη και ενυδατώνει τον ρινικό βλεννογόνο, ενώ χάρη στο χαμομήλι και την πανθενόλη που περιέχει, ανακουφίζει και προστατεύει από τους ερεθισμούς. Το ρινικό διάλυμα του Selva διατίθεται σε ειδικά σχεδιασμένο, ευπίεστο και εύχρηστο πλαστικό φιαλίδιο που προσφέρει τριπλό τρόπο εφαρμογής (ως σταγόνες ,πλύση ή spray) ανάλογα με τη συγκράτηση του.
Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται η ρινική γέλη με χαμομήλι, πανθενόλη και αλόη για την ανακούφιση του ξηρού και ερεθισμένου από την καταρροή δέρματος, στην είσοδο της μύτης.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

  • Καθαρισμός & αποσυμφόρηση της βρεφικής & παιδικής μύτης.

Fl. 30ml & tube 12gr

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιείστε το Selva Babycare όσο συχνά υπάρχει ανάγκη καθαρισμού και ενυδάτωσης.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Intermed
Τεμάχια 1 box (1 κουτί) 30ml/12gr
Κωδικός site 4618
ean13 5205152002550
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Intermed Selva Baby Care Nasal solution & nasal gel 30ml/12gr - ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας (ρινικό διάλυμα και ρινική γέλη)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved