ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Vivomixx Probiotics 112 bilion 10caps - Προβιοτικά υψηλής ισχύος σε κάψουλες

Ειδική Τιμή 10,40 € Κανονική Τιμή 12,25 €
Σε απόθεμα
SKU
4550
Vivomixx Probiotics 112 bilion 10caps - Προβιοτικά υψηλής ισχύος σε κάψουλες

112 δις φιλικά βακτήρια
Vivomixx™ προβιοτικά ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 10 Caps.
Κάθε Caps Vivomixx™ περιέχει 112 δισ. από τα παρακάτω βακτήρια.Lyophilized Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus.

Τι είναι τα προβιοτικά ;

Τα προβιοτικά είναι διαιτητικά συμπληρώματα που περιέχουν φιλικά βακτήρια, με τα βακτήρια του λακτικού οξέως σαν τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα. Μέσα σε κάθε άνθρωπο υπάρχουν αποικίες βακτηρίων (άνω των 500 ειδών), που ζυγίζουν περίπου 2 Kg και αριθμούν αρκετά τρισεκατομμύρια βακτήρια. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στον εντερικό σωλήνα και εγκαθίστανται αμέσως μετά τη γέννηση, μερικά δε από αυτά βρίσκονται και αλλού (στοματική κοιλότης, λαιμός κλπ.). Μια συμβιωτική σχέση υφίσταται ανάμεσα στον άνθρωπο και τα καλά βακτήρια: Το σώμα μας προσφέρει ένα μέρος για να ζήσουν και τροφή για να αναπτυχθούν. Σε ανταπόδοση τα φιλικά βακτήρια προσφέρουν, αποτρέποντας την αύξηση των παθογόνων, βοηθώντας στην πέψη των ινών και της λακτόζης, στην παραγωγή ενζύμων, στην κατασκευή βιταμινών Β κλπ.. Η απουσία ικανού αριθμού φιλικών βακτηρίων λακτικού οξέως οδηγεί στην ασθένεια και στον θάνατο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι άνθρωπος, ζώο, φυτό ή άλλη μορφή ζωής, για την ύπαρξη ζωής χρειάζονται επαρκείς αποικίες φιλικών βακτηρίων λακτικού οξέως και μάλιστα για να υπάρχει υγεία τουλάχιστον το 85% των βακτηρίων του εντερικού σωλήνα πρέπει να είναι φιλικά και όχι άνω του 15% παθογόνα. Η διαταραχή αυτής της ισορροπίας οδηγεί στην ασθένεια και η αποκατάστασή της με την λήψη προβιοτικών στην υγεία. Η διατροφή, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η συχνή χρήση αντιβιοτικών, είτε άμεσα είτε έμμεσα (π.χ. από την κατανάλωση κρέατος ζώων στα οποία γίνεται συστηματική χρήση αντιβιοτικών), το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα αντισυλληπτικά, το χλώριο στο νερό, περιβαλλοντολογικές μολύνσεις, ψυχική και σωματική καταπόνηση (stress), ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και η πάροδος της ηλικίας συντελούν στην διαταραχή της ισορροπίας του 85:15 με αποτέλεσμα την έλευση της νόσου. Αν ο αριθμός των καλών βακτηρίων μειωθεί τη θέση τους στον εντερικό σωλήνα καταλαμβάνουν τα παθογόνα όπως π.χ. η Candida Albicans με αποτέλεσμα την δημιουργία συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, χρόνιων μυκητιάσεων, δερματικών προβλημάτων, διαταραχών του ανοσοποιητικού και πολλών άλλων εντερικών διαταραχών. Αντίστοιχα αύξηση του Η. Pilori οδηγεί σε έλκος. Φιλικά προβιοτικά βακτήρια υπάρχουν σε όλα τα τρόφιμα που είναι αποτέλεσμα ζύμωσης με τη χρήση βακτηριδίων όπως π.χ. γιαούρτι, τυρί, κεφίρ, τοφού, τεμπέ κλπ.. Από τις μερικές εκατοντάδες βακτηρίων λακτικού οξέως που υπάρχουν, μόνο περίπου 20 είναι ωφέλιμα για την υγεία του ανθρώπου και αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως στα προβιοτικά συμπληρώματα με σκοπό να βοηθήσουν την υπάρχουσα μικροβιακή χλωρίδα φιλικών βακτηρίων του εντερικού σωλήνα να επαναγκατασταθεί και με αυτό τον τρόπο να εκτοπίσει τα παθογόνα βακτήρια.

Που αποδεδειγμένα ωφελούν;

Η λήψη προβιοτικών ωφελεί στη:

* Καλύτερη αντοχή στη Λακτόζη.

* Βελτίωση στη διαδικασία της πέψης, μείωση στην εμφάνιση πεπτικών & στομαχικών διαταραχών. *Μείωση στην πιθανότητα εμφάνισης δυσκοιλιότητας ή διάρροιας.

*Μείωση στην πιθανότητα εμφάνισης μετεωρισμού.

*Μείωση στην πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του εντέρου.

* Βελτίωση στη λειτουργία του εντέρου, του συκωτιού και του καρδιαγγειακού.

* Βελτίωση στην αντοχή από αλλεργίες και μυκητιάσεις.

* Βελτίωση στη σύνθεση βιταμινών και στην απορρόφηση των μέταλλων.

* Βελτίωση στην ποιότητα του ύπνου.

* Βελτίωση της όρεξης.

* Μείωση στην πιθανότητα εμφάνισης ατοπικού εκζέματος στα παιδιά.

* Ενίσχυση του ανοσοποιητικού και μείωση στην εμφάνιση στοματικών μολύνσεων.

Ποιά είναι η σύνθεση του Vivomixx™ ;

To Vivomixx™ αποτελείται από 112 δισεκατομμύρια από τα παρακάτω φιλικά βακτήρια :Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus. Τα βακτήρια αυτά έχουν δοκιμασθεί για πολλά χρόνια και είναι ασφαλή και φιλικά για τον άνθρωπο.

Σε τι διαφέρει το Vivomixx™ από τα άλλα προβιοτικά συμπληρώματα;

Τα περισσότερα προβιοτικά περιέχουν από 1-5 δισεκατομμύρια φιλικά βακτήρια, ποσό εξαιρετικά μικρό για να έχουν σημαντική δράση, αν σκεφτούμε ότι τα φιλικά βακτήρια που υπάρχουν στον εντερικό σωλήνα ανέρχονται σε μερικά τρισεκατομμύρια. Αντίθετα το Vivomixx™ περιέχει 112 δισεκατομμύρια ανά φακελάκι, έτσι εύκολα μπορούμε να λάβουμε ένα μεγάλο αριθμό φιλικών βακτηρίων με αποτέλεσμα να έχουμε δράση, γεγονός που φαίνεται και από τις μελέτες (περισσότερες από 100 δημοσιευμένες σε γνωστά περιοδικά) που αποδεικνύουν τη δραστικότητα του. Το Vivomixx™ είναι το μόνο που έχει τέτοιες μελέτες.

Είναι το Vivomixx™ κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά; Ναι, αλλά χρειάζεται προσαρμογή της δόσης με βάση τις οδηγίες του γιατρού.

Πως το λαμβάνουμε; Σε κάψουλα

Πως το συντηρούμε; Για να διατηρεί το προϊόν τη δραστικότητα του και να είναι αποτελεσματικό πρέπει να το διατηρούμε διαρκώς στο ψυγείο (2-8 C). Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν παραμένει δραστικό για 2 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής του (που αναγράφεται στη συσκευασία). Σε περίπτωση μεταφοράς του πρέπει να χρησιμοποιούμε υποχρεωτικά παγοκύστη για να το διατηρούμε δροσερό. ΔΕΝ πρέπει να μεταφέρουμε τα φακελάκια με το Vivomixx στη τσέπη μας γιατί έτσι η θερμοκρασία μεταφοράς είναι μεγαλύτερη των 8 C.

Είναι καλύτερο να καταψύχουμε το Vivomixx™; OXI, η σωστή θερμοκρασία είναι αυτή της συντήρησης του ψυγείου (2-8 C).Τι γίνεται αν το αφήσουμε σε θερμοκρασία δωματίου 25 C; Το προϊόν διατηρεί τις ιδιότητες του για 5 ημέρες. Το προϊόν χάνει σταδιακά τη δραστικότητα του αν παραμείνει σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 80C.

Ποιά είναι η συνήθης δοσολογία; Μία κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί νυστικός.Υπάρχει κίνδυνος υπερδοσολογίας; Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με υπερδοσολόγηση με Vivomixx™ ή με άλλα προβιοτικά καθώς τα φιλικά βακτήρια είναι μέρος του γαστρεντερικού σωλήνα.

Πόσο διάστημα χρειάζεται για να δράσει; 1-3 εβδομάδες χρειάζονται για να δούμε αποτελέσματα (ανάλογα με τη βαρύτητα του προβλήματος). Μετά από 20 ημέρες καθημερινή λήψη έχει επιτευχθεί η μέγιστη αποικιοποίηση και η οποία παραμένει σταθερή για όσο λαμβάνουμε το Vivomixx™. Μετά τη διακοπή, οι αποικίες θα χαθούν μετά από 2-3 εβδομάδες, γιαυτό συνιστάται η συνεχής χρήση του ειδικά στα χρόνια προβλήματα.

Τί ώρα πρέπει λαμβάνουμε το Vivomixx™; Το Vivomixx™ μπορούμε να το λαμβάνουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά καλό είναι να το λαμβάνουμε πάντα την ίδια ώρα. Vivomixx™ & Αντιβιοτικά. Καλό θα είναι να μην λαμβάνουμε το Vivomixx™ μαζί με τα αντιβιοτικά, γιατί αυτά θα το απενεργοποιήσουν. Είναι καλό μετά το τέλος της λήψης των αντιβιοτικών να λαμβάνουμε για μερικές ημέρες το Vivomixx™ για να βοηθήσουμε στην ταχύτερη αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας, αλλά και να αποκαταστήσουμε τυχόν διάρροια από τη χρήση των αντιβιοτικών. Σε περίπτωση διάρροιας από τη χρήση αντιβιοτικών η χρήση δύο φακέλων μαζί και μετά ένα φάκελλο μετά από κάθε επιπλέον κένωση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vivomixx
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4550
ean13 7640165680247
Κάψουλες 10
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vivomixx Probiotics 112 bilion 10caps - Προβιοτικά υψηλής ισχύος σε κάψουλες
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved