ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Boderm Oliprox Nail Lacquer against fungi 12ml - προλαμβάνει τους μύκητες και βοηθά στην αντιμετώπιση της Oνυχομηκυτίασης

Ειδική Τιμή 18,04 € Κανονική Τιμή 21,73 €
Σε απόθεμα
SKU
28003
Boderm Oliprox Nail Lacquer against fungi 12ml - προλαμβάνει τους μύκητες και βοηθά στην αντιμετώπιση της Oνυχομηκυτίασης

Η Oliprox™ λάκκα ονύχων είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που προλαμβάνει τους μύκητες και βοηθά στην αντιμετώπιση της Oνυχομηκυτίασης.

H Ονυχομηκυτίαση (OM) είναι η μόλυνση του νυχιού από τον μύκητα δερματόφυτο η οποία προσβάλλει τα νύχια χεριών και ποδιών.

Η Oliprox™ λάκκα ονύχων αποτελείται από μία μοναδική σύνθεση αποτελεσματικών συστατικών όπως: η  Climbazole, η Piroctone Olamine, και του εκχυλίσματος Rosemary σε μία σύνθεση υδατοδιαλυτής γέλης. Η Climbazole και η Piroctone Olamine προσφέρουν μία μοναδική αντιμηκυτιασική, αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή προστασία. Το εκχύλισμα Rosemary είναι χρήσιμο στην καταπολέμηση των μικροβίων και προσφέρει προστασία από ένα ευρύ φάσμα μυκήτων.

Η υδατοδιαλυτή γέλη δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του νυχιού, το οποίο παγιδεύει τους μικροοργανισμούς που μπορεί να βλάψουν το νύχι. Ο συνδυασμός των παραπάνω ενεργών συστατικών επιτρέπει την εξολόθρευση των μικροοργανισμών και την επανόρθωση του νυχιού.

Οδηγίες χρήσεως: Η Oliprox™ λάκκα ονύχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο με τρεις (2-3) φορές την ημέρα. Αρχικά κόβουμε (π.χ. με την βοήθεια ενός νυχοκόπτη) όσο μπορούμε από την επιφάνεια του νυχιού και μετά εφαρμόζουμε την Oliprox™ λάκκα ονύχων στην περιοχή του νυχιού. Την αφήνουμε να στεγνώσει περίπου τρία με τέσσερα (3-4) λεπτά.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε την Oliprox™ λάκκα ονύχων τη νύχτα πριν κοιμηθείτε.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της ημέρας είναι προτιμότερο να μην πλύνετε το νύχι(α) αφού εφαρμόσατε το προϊόν για δύο με τρεις (2-3) ώρες μετά την εφαρμογή του.

Οι θεραπείες για την ονυχομηκυτίαση συνήθως διαρκούν έως έξι μήνες για την αποκατάσταση ενός υγιούς νυχιού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό και δροσερό μέρος σε θερμοκρασία κάτω των 28οC.
Για τοπική εξωτερική χρήση μόνο.

Το Oliprox™ Nail Lacquer διατίθεται σε συσκευασία 12ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Boderm
Τεμάχια 1
ean13 5200375300513
Περιεκτικότητα (ml). 12
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Boderm Oliprox Nail Lacquer against fungi 12ml - προλαμβάνει τους μύκητες και βοηθά στην αντιμετώπιση της Oνυχομηκυτίασης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved