ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Natural Doctor Complete D3, K2 & Co Factors 60veg.caps - υποστήριξη του οργανισμού σε οστεοπόρωση & οστεοαρθρίτιδα

Ειδική Τιμή 32,40 € Κανονική Τιμή 36,00 €
Σε απόθεμα
SKU
4470

Natural Doctor Complete D3, K2 & Co Factors 60veg.caps - υποστήριξη του οργανισμού σε οστεοπόρωση & οστεοαρθρίτιδα

Ειδική φόρμουλα που περιέχει βιταμίνη D3 2000iu, μαγνήσιο 56mg σε χηλειωμένη μορφή (συνδεδεμένο με ένα αμινοξύ) που το καθιστά οργανικό στοιχείο και έχει την μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης από τον ανθρώπινο οργανισμό, σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές μαγνησίου. Το δισγλυκινικό μαγνήσιο δεν προκαλεί διαταραχές στο γαστρεντερικό και αυξημένη εντερική κινητικότητα. Περιέχει επίσης βιταμίνη Κ2 100mcg συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος, στην ενίσχυση των οστών επί οστεοπόρωσης αλλά και στην διαχείριση του ασβεστίου από τον οργανισμό.
Aρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 11401/12-2-2015.

Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D3. Περιέχει όλους τους συμπαράγοντες απορρόφησης της βιταμίνης D3.

Που απευθύνεται και πως υποστηρίζει τον οργανισμό:
To Complete D3, K2 & Cofactors παρέχει βιταμίνη D3 (χολικαλσιφερόλη), Κ2 (μενακινόνη MK-7) και μαγνήσιο (ως διγλυκινικό), συστατικά με διατροφική και φυσιολογική επίδραση για την υποστήριξη του οργανισμού σε καταστάσεις οστεοπόρωσης και οστεοαρθρίτιδας.

Σύμφωνα με την βιβλιογραφία, ο συνδυασμός βιταμίνης D3 και βιταμίνης Κ2 προσφέρει ευεργετική φυσιολογική δράση στην υγεία των οστών και ειδικότερα στην περίπτωση της οστεοπόρωσης.

Η βιταμίνη D3 διατηρεί τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα στα φυσιολογικά όρια, αυξάνοντας την απορρόφηση του από το έντερο και μειώνοντας τη νεφρική του απέκκριση, ως εκ τούτου η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής μάζας και στην ομοιόσταση ασβεστίου-φωσφόρου.

Στην σύνθεση του προϊόντος έχει προστεθεί και βιταμίνη K2, ένα συστατικό που επίσης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Εκτός των παραπάνω συστατικών, το προϊόν παρέχει και μαγνήσιο (ως χηλικό σύμπλοκο μαγνησίου με αμινοξύ), συστατικό που εντοπίζεται κυρίως στα οστά και συμμετέχει στη διαδικασία μεταβολισμού του ασβεστίου και της σύνθεσης της βιταμίνης D και γενικά στο σχηματισμό των οστών.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 432/2012 περιέχει συστατικά που συμβάλλουν:

βιταμίνη D:  στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών, τη φυσιολογική απορρόφηση/ χρησιμοποίηση του ασβεστίου και φωσφόρου από τον οργανισμό,

μαγνήσιο : στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, στην νευροδιαβίβαση και φυσιολογική σύσπαση των μυών συμπεριλαμβανομένης και της καρδιάς, στις διατήρηση των φυσιολογικών ψυχολογικών λειτουργιών, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, στην μείωση της κούρασης και της κόπωσης καθώς και της ενεργειακής απόδοσης του μεταβολισμού,

βιταμίνη Κ: στην φυσιολογική λειτουργία των οστών και στην κανονική πήξη του αίματος.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 11401/12-2-2015.
Παράγεται στην ΕΕ.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Περιεχόμενο: 60 φυτικές κάψουλες

Θρεπτικά συστατικά

Ανά ημερήσια δόση
(1 κάψουλα)

Βιταμίνη D3 (ως χολικαλσιφερόλη)

50 μg (2.000 IU) (1.000% Σ.Η.Π.)

Βιταμίνη Κ2 (ως μενακινόνη)

100 μg (133% Σ.Η.Π.)

Μαγνήσιο (ως διγλυκινικό)

56 mg (15% Σ.Η.Π.)

Σ.Η.Π.: Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα
Άλλα συστατικά: ρυζάλευρο, συστατικά κενής κάψουλας
(φυτική κυτταρίνη).

Το προϊόν δεν περιέχει: χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, μαγιάς, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος.

Δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. EOΦ: 11401/12-2-2015
Παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Natural Doctor
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4470
ean13 5200040107010
Κάψουλες 60 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Natural Doctor Complete D3, K2 & Co Factors 60veg.caps - υποστήριξη του οργανισμού σε οστεοπόρωση & οστεοαρθρίτιδα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved