ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Agar herb powder 100gr - Αγαρ βότανο σε σκόνη (υδρόφιλη κολλώδης ουσία)

15,50 €
Σε απόθεμα
SKU
ethereal-nature-agar-herb-powder-100gr-agar-botano-se-skoni-udro

Ethereal Nature Agar herb powder 100gr - Αγαρ βότανο σε σκόνη (υδρόφιλη κολλώδης ουσία)

Το Agar είναι μία υδρόφιλη κολλώδης ουσία που εξάγεται από τα κυτταρικά τοιχώματα των φυκιών, κυρίως του Agarophyte Gelidium. Τα φύκια αυτά ανήκουν στην κατηγορία της κόκκινης άλγης (Rhodophyta) που είναι μία από τις παλαιότερες ομάδες των ευκαρυωτικών φυκιών.

Εκατοντάδες χρόνια πριν, οι Ιάπωνες και οι Κινέζοι έμαθαν να στεγνώνουν τα φύκια και να παρασκευάζουν ράβδους απο ζελέ τις οποίες χρησιμοποιούσαν στη μαγειρική. Σήμερα, το agar χρησιμοποιείται ευρέως και στο δυτικό κόσμο λόγω της θρεπτικής του αξίας και της χαμηλής περιεκτικότητας του σε θερμίδες, η οποία το καθιστά ιδανικό μέρος μιας σωστής διατροφής. Υπάρχουν πολλές συνταγές με agar για πίτες, γλυκά, φρούτα, μαρμελάδες, ζελέ, σάλτσες, κρέμες κ.α.

Το Agar αποτελείται κατά 80% απο φυτικές ίνες. Περιέχει ακόμα διάφορα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Είναι μια καλή πηγή ασβεστίου και σιδήρου και δεν περιέχει ζάχαρη, λίπος και υδατάνθρακες. Βοηθά στην πέψη, στην απώλεια βάρους και στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Μετά την κατάποση, απορροφά το νερό που βρίσκεται στο στομάχι και τριπλασιάζει τον όγκο του. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση του κορεσμού. Μελέτες για την παχυσαρκία έχουν επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά του ως συμπλήρωμα σε μια υγιεινή διατροφή χαμηλών θερμίδων. Άλλα οφέλη που συνδέονται με συχνή κατανάλωση του agar είναι η ικανότητά του να περιορίζει τις φλεγμονές και να ηρεμεί το στομάχι. Προτιμάται από τη ζελατίνη γιατί είναι φυτικό, σε αντίθεση με τη ζελατίνη που έχει ζωική προέλευση. Λιώνει στους 85 ° C και στερεοποιείται στους 32 έως 40 ° C , έχει αρκετά σταθερή υφή και χρησιμοποιείται εύκολα στη μαγειρική.

Αυτή η ιδιότητα του προσδίδει μία κατάλληλη ισορροπία μεταξύ εύκολης τήξης και καλής σταθερότητας πήγματος σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες. Δεδομένου ότι πολλές επιστημονικές εφαρμογές απαιτούν θερμοκρασίες κοντά στη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος (37 ° C), το agar χρησιμοποιείται σε βιολογικές έρευνες και άλλες επιστημονικές εφαρμογές.

Τα βότανα είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως φάρμακα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
ean13 2400000142157
Βάρος 0,100 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Agar herb powder 100gr - Αγαρ βότανο σε σκόνη (υδρόφιλη κολλώδης ουσία)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved