ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Marine Collagen 100ml - Θαλάσσιο κολλαγόνο υδατοδιαλυτό (Παχύρευστο)

13,00 €
Σε απόθεμα
SKU
4300

Ethereal Nature Marine Collagen 100ml - Θαλάσσιο κολλαγόνο υδατοδιαλυτό (Παχύρευστο)

Το Θαλάσσιο Κολλαγόνο είναι ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο συστατικό, η χρήση του οποίου ξεκίνησε από την Ιαπωνία και σταδιακά διαδόθηκε σε ολόκληρο το κόσμο. Το Θαλάσσιο Κολλαγόνο εντοπίζεται σε λέπια ψαριών, αλλά και σε συγκεκριμένους τύπους φυκιών. Προέρχεται από τη ποικιλία φυκιών Porphyra Tenera - περισσότερο γνωστή ως Nori στην Ιαπωνία και laver στην Ουαλία.

To κολλαγόνο είναι η κύρια πρωτεϊνη που εντοπίζεται στους συνδετικούς ιστούς, σε εκείνους δηλαδή που ρόλος τους είναι να στηρίζουν τους άλλους ιστούς και να συμβάλλουν στην άμυνα του οργανισμού, στη μεταφορά και αποθήκευση θρεπτικών ουσιών κ.ο.κ. Υπάρχουν διάφορες μορφές κολλαγόνου. Εκείνος ο τύπος κολλαγόνου που θεωρείται πως ευθύνεται για τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας είναι ο τύπος κολλαγόνου ΙΙΙ, εκείνος δηλαδή που εντοπίζεται άφθονος στα φύκια Porphyra Tenera.

To θαλάσιο κολλαγόνο θεωρείται σήμερα ως ένα από τα πλέον αντιγηραντικά συστατικά της βιομηχανίας καλλυντικών. Πιστεύεται πως ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, συμβάλει στη μείωση της έντασης των ρυτίδων και γενικότερα προσφέρει φρεσκάδα και ζωντάνια στην ώριμη επιδερμίδα.

Το θαλάσσιο κολλαγόνο είναι υδατοδιαλυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαλυμένο σε 5%, είτε ως συστατικό σε καλλυντικά (ενυδατικές κρέμες, body lotions, σαμπουάν κ.ο.κ.) είτε με υαλουρονικό (για serum) . Είναι παχύρευστο με ελαφριά χαρακτηριστική μυρωδιά (δεν μυρίζει άσχημα όπως τα κολλαγόνα ζωικής προέλευσης) και πολύ υψηλής ποιότητας και καθαρότητας.

100ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4300
ean13 2400000141112
Περιεκτικότητα (ml). 100
Κωδικός κατασκευαστή 2865
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Marine Collagen 100ml - Θαλάσσιο κολλαγόνο υδατοδιαλυτό (Παχύρευστο)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved