ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Sylphar IWHITE Instant 2 (I White 2) (10pre-Filled) - Επαγγελματικό Σύστημα Λεύκανσης Δοντιών (10προγεμισμένα Μασελάκια)

Ειδική Τιμή 30,37 € Κανονική Τιμή 36,59 €
Εξαντλημένο
SKU
4190

Sylphar IWHITE Instant 2 (I White 2) (10pre-Filled) - Επαγγελματικό Σύστημα Λεύκανσης Δοντιών (10προγεμισμένα Μασελάκια)

Το iWhite Instant2 βασίζεται σε μία νέα και μοναδική καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης, η οποία χαρίζει άμεσα μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια, ενώ παράλληλα αναδομεί το σμάλτο και ενδυναμώνει τη δομή των δοντιών. Θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή! Αυτό το σύστημα λεύκανσης ενός βήματος είναι εύκολο στην εφαρμογή και τη χρήση και αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες των δοντιών. Το iWhite Instant2 περιέχει 10 λεπτά εύκαμπτα προγεμισμένα μασελάκια που εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και μέγιστη απόδοση. Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε ή να βράσετε τα μασελάκια και να χρησιμοποιήσετε βούρτσες ή σύριγγες. Τα μασελάκια λεύκανσης του iWhite Instant2 είναι ενός μεγέθους και περιέχονται συσκευασμένα ξεχωριστά. Ακολουθήστε τη θεραπεία στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας τα μασελάκια για 20 λεπτά την ημέρα και θα πετύχετε άμεσο αποτέλεσμα, έως και 8 τόνους λευκότερα δόντια. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 συνεχόμενες ημέρες για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ή εναλλακτικά, όποτε εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Το iWhite Instant2 είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλές και άμεσα αποτελεσματικό. 

Τεχνολογία τριπλής δράσης λεύκανσης δοντιών

To gel λεύκανσης του iWhite Instant2 συνδυάζει τη γνώση και την τεχνολογία του iWhite Instant (Film-crystallized Calcium technology) με πρόσθετα οφέλη χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία λεύκανσης τριπλής δράσης. Το πρώτο στοιχείο της τεχνολογίας λεύκανσης τριπλής δράσης είναι το Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP). Το PAP είναι ένα πατενταρισμένο συστατικό, το οποίο στοχεύει τους χημικούς δεσμούς των χρωστικών κηλίδων που προκαλούν δυσχρωμίες στα δόντια. Το συστατικό αυτό διασπά τις κηλίδες που υπάρχουν στο σμάλτο με έναν ήπιο και αποτελεσματικό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, η επιφάνεια των δοντιών γίνεται λευκότερη και οι κηλίδες απομακρύνονται. Το δεύτερο ενεργό στοιχείο της τεχνολογίας είναι το σύμπλεγμα Calciofluorocomplex. Τα σωματίδια φθορίου προσροφώνται πάνω στην επιφάνεια των δοντιών και επιταχύνουν την ανάπτυξη μίας νέας επιφάνειας. To σύμπλεγμα αυτό αποδεσμεύει επίσης ιόντα ασβεστίου με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα επίπεδα ασβεστίου στο σάλιο και να εμποδίζεται η μείωση του απατίτη στο σμάλτο. Το Calciofluorocomplex βοηθάει στην ενασβεστίωση (χτίσιμο) του φθαρμένου σμάλτου και ενδυναμώνει τη δομή των δοντιών, προσφέροντας μία φυσική λευκαντική δράση. Το τελευταίο συστατικό του iWhite Instant2 είναι το καινοτόμο σύμπλεγμα MOHA-complex. Αυτό το ειδικό σύμπλεγμα αποτελείται από μικρούς κατάλευκους μικροκρυστάλλους υδροξυαπατίτη, οι οποίοι αποδεσμεύονται στο σμάλτο. Ο υδροξυαπατίτης είναι ένα βασικό φυσικό δομικό συστατικό των δοντιών, επομένως με την αποδέσμευση κρυστάλλων υδροξυλίου-απατίτη, το σύμπλεγμα αυτό αναδομεί και αναδιαμορφώνει το σμάλτο. Χάρη στο MOHA complex, τα δόντια ανακτούν τη φυσική τους λευκότητα. Τα μασελάκια λεύκανσης είναι κατασκευασμένα από ένα απαλό διαφανές και ευέλικτο υλικό για να εφαρμόζουν εύκολα. Χάρη σε αυτό το υλικό, η διαβάθμιση της πίεσης, που είναι μία από τις πιο σημαντικές καταλυτικές παραμέτρους της λευκαντικής δράσης, βελτιστοποιείται και το ενεργό gel τοποθετείται στην επιφάνεια των δοντιών με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνονται τα μέγιστα αποτελέσματα. Τα ειδικά μασελάκια λεύκανσης είναι σχεδιασμένα για να λευκαίνουν τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος των δοντιών. Αυτό είναι σημαντικό καθώς τα δόντια είναι ημιδιαφανή και οι λεκέδες που βρίσκονται στην οπίσθια επιφάνεια των δοντιών προβάλλουν και στην πρόσθια.

Χαρακτηριστικά

  • ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα λεύκανσης κλινικά αποδεδειγμένα
  • Μέχρι και 8 τόνους λευκότερα δόντια
  • 100% ασφαλές, χωρίς υπεροξείδιο υδρογόνου
  • Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες
  • Ενδυναμώνει τα δόντια
  • Αναδομεί το σμάλτο
  • Εύκολο στη χρήση: σύστημα ενός βήματος με προγεμισμένα μασελάκια, δεν χρειάζεται ανάμιξη υλικών
  • Άνετη εφαρμογή: απαλά διαφανή μασελάκια που προσαρμόζονται σε όλες τις οδοντοστοιχίες
  • Λευκαίνει την μπροστινή και πίσω επιφάνεια των δοντιών 

Περιεχόμενο

10 προγεμισμένα μασελάκια λεύκανσης iWhite Instant2 έτοιμα προς χρήση

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Sylphar
Τεμάχια 1 (with 10 prefilled) - 1 (10 προγεμισμένα μασελάκια)
Κωδικός site 4190
ean13 5425012531321
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Sylphar IWHITE Instant 2 (I White 2) (10pre-Filled) - Επαγγελματικό Σύστημα Λεύκανσης Δοντιών (10προγεμισμένα Μασελάκια)
Η Βαθμολογία σας

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved