ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

NeoStrata Smooth Surface Daily Peel 60ml - Καθημερινό peeling για χρήση στο σπίτι

Ειδική Τιμή 60,50 € Κανονική Τιμή 71,18 €
Σε απόθεμα
SKU
27704

 NeoStrata Smooth Surface Daily Peel 60ml - Καθημερινό peeling για χρήση στο σπίτι

ΠΡΟΦΙΛ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Άγρια υφή, θαμπό δέρμα
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Αυξάνει τη λάμψη, τη διαύγεια του δέρματος και βελτιώνει την υφή του
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : Glycolic Acid, Aminofil™

Καθημερινό peeling για χρήση στο σπίτι. Σχεδιασμένο από τους δημιουργούς του αυθεντικού peeling με Glycolic Acid, με το εξειδικευμένο σύστημα αποδέσμευσης ενεργών συστατικών της ΝeoStrata®, έχει ιδανική τιμή pH για απαλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική διείσδυση στο δέρμα. Το Glycolic Acid απολεπίζει και αυξάνει τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων εξυγιαίνοντας τους πόρους, προσφέροντας πιο φίνα υφή στο δέρμα και βελτιώνοντας τον χρωματικό του τόνο. Ενώ, το επαναστατικό, πατενταρισμένο συστατικό Aminofil® χτίζει τον φυσικό όγκο του δέρματος και μειώνει ορατά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Aποτέλεσμα : το δέρμα δείχνει ανανεωμένο, πιο υγιές, με πιο λεία, πιο ομοιόμορφη υφή και χρωματικό τόνο.
Με δίσκους της μίας χρήσης εφαρμόζεται εύκολα με μία κίνηση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα ή εξουδετέρωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενυδατική κρέμα
αμέσως μετά. Ιδανική αγωγή για απολέπιση και λείο δέρμα σε καθημερινή βάση.

Aδειάστε όλο το περιεχόμενο της φιάλης μέσα στο βάζο με τους δίσκους εφαρμογής, πριν από την πρώτη χρήση. Πετάξτε τη φιάλη. Για ιδανικά αποτελέσματα, περάστε το peeling κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο με έναν δίσκο εφαρμογής, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και τα χείλη. Κάντε ελαφρό μασάζ για να απορροφηθεί τυχόν πλεονάζον υγρό. Συνεχίστε την περιποίηση σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος, με ένα προϊόν NeoStrata. Συνιστάται η χρήση αντηλιακού ή η αποφυγή του ήλιου κατά τη διάρκεια αυτής της αγωγής και για μία ακόμη εβδομάδα μετά το τέλος της.

Βάζο : 36 δίσκοι εφαρμογής, μη εμποτισμένοι

Συστατικά Φιάλης Peeling : Aqua (Water), Glycolic Acid, Alcohol Denat., Ammonium Hydroxide, Arginine, Acetyl Tyrosinamide, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NeoStrata
Τεμάχια 1
ean13 3574661764061
Περιεκτικότητα (ml). 60
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε: NeoStrata Smooth Surface Daily Peel 60ml - Καθημερινό peeling για χρήση στο σπίτι
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved