ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Red Argiletz Clay 100gr - Κόκκινος Άργιλος σε σκόνη

5,00 €
Σε απόθεμα
SKU
4037

Ethereal Nature Red Argiletz Clay 100gr - Κόκκινος Άργιλος σε σκόνη

Η χρήση του άργιλου για θεραπευτικούς σκοπούς, χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Γνωρίζουμε πως οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι Αβορίγινες της Αυστραλίας, οι Ινδιάνοι της Αμερικής, οι Ινδοί, οι Κινέζοι, ακόμα και οι Αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν τον πηλό για θεραπευτικούς λόγους.

Ανάλογα με τη προέλευση και τη σύνθεση του, ο άργιλος παρουσιάζεται με διαφορετικές αποχρώσεις. Ο Κόκκινος Πηλός (Red Argiletz Clay) είναι πλούσιος σε οξείδια του σιδήρου.

Ο Κόκκινος Πηλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την ανανέωση της επιδερμίδας. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε οξείδια του σιδήρου επιταγχύνει την αναγέννηση των κυτάρων, δυναμώνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας της λάμψη. Η χρήση του προτείνεται ανεπιφύλακτα σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα έχει "σημάδια" (όπως είναι οι ουλές, οι ραγάδες, σημάδια από κάψιμο, κοκκινίλες που προέρχονται από "σπασμένα" αιμοφόρα αγγεία, μελανιές κ.ο.κ.). Επίσης θεωρείται ιδανικός για την περιποίηση των ματιών - ιδιαίτερα σε περιπτώσεις μαύρων κύκλων ή σε περιπτώσεις που τα μάτια έχουν έντονες "σακούλες". Γενικά, ενισχύει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης της επιδερμίδας τοπικά.

O Κόκκινος Πηλός χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή της "μάσκας ομορφιάς" (μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια). Εντούτοις χρησιμοποιείται συχνά και σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος λ.χ. κοιλιά, μπούστο, μπράτσα τα οποία παρουσιάζουν σημάδια χαλάρωσης.

Αν παρασκευάζετε σαπούνια, ο Κόκκινος Πηλος θα προσδώσει μοναδικές ιδιότητες στα "δημιουργήματα" σας και θα χαρίσει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα στα σαπούνια σας.

100gr.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 4037
ean13 2400000019640
Βάρος 0,100 kg
Κωδικός κατασκευαστή 2238
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Red Argiletz Clay 100gr - Κόκκινος Άργιλος σε σκόνη
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved