ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Boderm Bionatar Shampoo psoriasis or seborrheic dermatitis 200ml - βοηθά στη χαλάρωση και απομάκρυνση των λεπιών

Ειδική Τιμή 14,24 € Κανονική Τιμή 16,75 €
Σε απόθεμα
SKU
3823

Boderm Bionatar Shampoo psoriasis or seborrheic dermatitis 200ml - βοηθά στη χαλάρωση  και απομάκρυνση των λεπιών

Το σαμπουάν BIONATAR™  δημιουργήθηκε  για την απολέπιση, καθαρισμό και ανακούφιση του τριχωτού της κεφαλής και του δέρματος σε ασθενείς που εμφανίζουν συμπτώματα ψωρίασης ή σμηγματορροϊκής δερματίτιδας. Η μοναδική του σύνθεση είναι πλούσια σε ιχθυόλη (sodium shale oil sulphonate), εκχύλισμα ιτιάς (salix alba extract) (πηγή wiki) , γλυκολικό οξύ, το συστατικό inca inchi oil και πανθενόλη.

Ο συνδυασμός των συστατικών αυτών στο ΒIONATAR™ βοηθά στη χαλάρωση  και απομάκρυνση των λεπιών που δημιουργούνται λόγω υπερκεράτωσης. Προσφέρει ταυτόχρονα ενυδάτωση και ανακούφιση στις ερεθισμένες περιοχές του δέρματος, αφήνοντάς του μια ευχάριστη αίσθηση. Εφαρμόζονται 1-2 δόσεις σε βρεγμένα μαλλιά ή σε περιοχή του δέρματος, κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ. Αφήνεται για 5 έως 10 λεπτά και κατόπιν ξεπλένεται. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια ξεπλένεται με νερό. Είναι ασφαλές για συχνή χρήση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Διατηρήστε το προϊόν σε ξηρό και δροσερό μέρος σε θερμοκρασία κάτω των 28ο C.

Για τοπική εξωτερική χρήση μόνο. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.

200ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Boderm
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3823
ean13 5200375300544
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Boderm Bionatar Shampoo psoriasis or seborrheic dermatitis 200ml - βοηθά στη χαλάρωση και απομάκρυνση των λεπιών
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved