ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Candida Clear supplement 90vcaps - Συνδυασμός φυτικών συστατικών για την υγιή ισορροπία των εντερικών βακτηρίων

Ειδική Τιμή 36,05 € Κανονική Τιμή 55,46 €
Σε απόθεμα
SKU
3667

Now Candida Clear supplement 90vcaps - Συνδυασμός φυτικών συστατικών για την υγιή ισορροπία των εντερικών βακτηρίων

Το ΝΟW Candida Clear είναι ένας συνδυασμός φυτικών συστατικών (pau d'arco, μαύρη καρυδιά και έλαιο ρίγανης), βιοτίνης (B-complex vitamin) και καπρυλικού οξέος (ένα φυσικό λιπαρό οξύ που προέρχεται από φυτικά έλαια), που υποστηρίζει την υγιή ισορροπία των εντερικών βακτηρίων. Τα ευεργετικά αυτά βακτήρια βοηθούν στην πέψη των τροφίμων, στην παραγωγή ορισμένων βιταμινών και στην προώθηση μεθόδων αποτοξίνωσης .

Το pau d'arco και το black walnut hull είναι δύο δοκιμασμένα βότανα που έχουν αντιμυκητιακές ιδιότητες. Ο φλοιός του pau d'arco περιέχει χημικές ουσίες που ονομάζονται ναφθοκινόνες, οι οποίες μπορούν να σκοτώσουν βακτήρια, ιούς, μύκητες και ζύμες, δίνοντας έτσι σε αυτό το συμπλήρωμα τις ευεργετικές αντιμικροβιακές του ιδιότητες. Το εκχύλισμα του black walnut hull έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να βοηθήσει στον έλεγχο και την εξάλειψη των παρασίτων από το σώμα.

Ίσως το πιο σημαντικό μέρος αυτής της φόρμουλας είναι το υψηλής δραστικότητας 100% αγνό έλαιο ρίγανης, το οποίο ψεκάζεται φυσικά πάνω στην βάση των βιταμινών και βοτάνων. Το έλαιο ρίγανης περιέχει πτητικά έλαια (καρβακρόλη και θυμόλη). Αυτά είναι υπεύθυνα για τις αντιβακτηριακές, αντιϊκές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις του. Η έρευνα δείχνει ότι είναι αποτελεσματικό κατά των βακτηρίων, όπως Escherichia coli, Salmonella enterica, και Listeria eonocytogenes.

90 veg.caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3667
ean13 733739033086
Κάψουλες 90 veggie
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Candida Clear supplement 90vcaps - Συνδυασμός φυτικών συστατικών για την υγιή ισορροπία των εντερικών βακτηρίων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved