ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Zeolite Clay powder 100gr - Ζεόλιθος σκόνη για την αποτοξίνωση του οργανισμού

3,00 €
Σε απόθεμα
SKU
3330

Ethereal Nature Zeolite Clay powder 100gr - Ζεόλιθος σκόνη για την αποτοξίνωση του οργανισμού

Για εξωτερική χρήση μόνον

Ο Ζεόλιθος ανακαλύφθηκε το 1756 από το Σουηδό μεταλλειολόγο Axel Fredrik Cronstedt ο οποίος παρατήρησε πως το συγκεκριμένο ορυκτό παρουσίαζε τεράστια απορροφητικότητα σε νερό - μάλιστα σε απότομη θέρμανση, ο ζεόλιθος φάνηκε να απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες ατμού από το νερό που παγίδευε στο εσωτερικό του.

Σήμερα ο Ζεόλιθος έχει πάρα πολλές εφαρμογές. Χρησιμοποιείται εκτεταμένα για τον καθαρισμό υδάτων, ως καταλύτης στη πετροχημική βιομηχανία, ως βασικό συστατικό στη βιομηχανία παρασκευής απορρυπαντικών, ως ενισχυτικό στην καλλιέργεια συγκεκριμένων φυτών κ.ο.κ

Σαν "τρόφιμο" ο ζεόλιθος χρησιμοποιείται σήμερα εκτεταμένα για την αποτοξίνωση του οργανισμού, καθώς θεωρείται πως συμβάλει στην απορρόφηση και αποβολή των βαρέων μετάλλων (μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου), των ζιζανιοκτόνων και των φυτοφαρμάκων αλλά και τον τοξινών που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός.

Προκαταρκτικές έρευνες - δεν υπάρχουν ακόμη οριστικές μελέτες - αναφέρουν πως ο Ζεόλιθος ενδέχεται να συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση του έρπητα ζωστήρα, στην ρευματοειδή αρθρίτιδα, στη γρίπη, στην ανάταση του ανοσοποιητικού αλλά και στο αδυνάτισμα. Θεωρείται γενικά ασφαλής στη χρήση του (αν και υπάρχουν κάποιες αναφορές για παρουσία μόλυβδου στα συστατικά του) - οι μόνες παρενέργειες που έχουν αναφερθεί (στο 0,5% του πληθυσμού) έχουν να κάνουν με κεφαλαλγία ή εξανθήματα στα πρώτα στάδια της αποτοξίνωσης. Αυτό αντιμετωπίζεται με τη κατανάλωση αρκετού νερού (8-10 ποτήρια την ημέρα).

Η ημερήσια δόση του Ζεόλιθου σε σκόνη (αν καταναλωθεί εσωτερικά) είναι 1γρ., το οποίο θα πρέπει να το φτάσει κανείς σταδιακά, ξεκινώντας με 0,3-0,5γρ τις πρώτες 15 ημέρες και αυξάνοντας σταδιακά τη δοσολογία. Αν και ο Ζεόλιθος θεωρείται πως μπορεί να καταναλώνεται καθημερινά, εντούτοις ένας "κύκλος" αποτοξίνωσης 50 ημερών 2 φορές κάθε έτος θεωρείται απολύτως επαρκής για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο Ζεόλιθος καταναλώνεται μέσα σε ένα ποτήρι νερό (δεν διαλύεται, οπότε απαιτείται σχετικά γρήγορη κατάποση).

Πρόκειται για minimum 95% καθαρό κλινοπτιλόλιθος (Clinoptilolite). Είναι από τους καθαρότερους και καλύτερους που κυκλοφορούν σήμερα στη παγκόσμια αγορά. Στο Zachos pharmacy ο Ζεόλιθος πωλείται αποκλειστικά και μόνο για εξωτερική καλλυντική χρήση (ως άργιλος καθαρισμού ή ως scrub). Αν σκοπεύετε να τον καταναλώσετε εσωτερικά σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν από οποιαδήποτε χρήση.

100gr.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3330
ean13 2400000017806
Βάρος 0,100 kg
Κωδικός κατασκευαστή 2951
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Zeolite Clay powder 100gr - Ζεόλιθος σκόνη για την αποτοξίνωση του οργανισμού
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved