ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Vitamin E-400 IU Mixed Tocopherols / Unesterified 50softgel caps - 100% φυσική βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη) 400iu

Ειδική Τιμή 17,25 € Κανονική Τιμή 21,56 €
Σε απόθεμα
SKU
now_vit_e_400iu_50softgel_Caps

Now Vitamin E-400 IU Mixed Tocopherols / Unesterified 50softgel caps - 100% φυσική βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη) 400iu

Η 100% φυσική NOW Ε-400, αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, απαραίτητο για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι βλαβερά παραπροϊόντα που προκύπτουν από τις διαδικασίες του μεταβολισμού στον οργανισμό και επηρεάζουν τα κύτταρα.

Η βιταμίνη Ε προλαμβάνει τη διάσπαση των κορεσμένων λιπαρών οξέων και την ένωσή τους με την βιταμίνη Α, ουσιών αρκετά επιβλαβή για τον οργανισμό). Η βιταμίνη Ε έχει επίσης την ικανότητα να ενώνεται με το οξυγόνο προλαμβάνοντας τη μετατροπή του σε τοξικά υπεροξείδια. Επιπλέον βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας των κυτταρικών τοιχωμάτων των σπερματοζωαρίων, γεγονός που ενισχύει την κινητικότητα τους και εμποδίζει την συγκόλλησή τους. Κάνει τους μύες και τα νεύρα να λειτουργούν με λιγότερο οξυγόνο, αυξάνοντας μ'αυτόν τον τρόπο την αντοχή και το σφρίγος τους. Προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος προς στην καρδιά. Εμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση γιατί εισέρχεται στο μόριο της LDL χοληστερόλης, αναστέλλοντας την καταστροφική οξείδωση της, η οποία προκαλείται από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Συνεπώς η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα ακόμα συν, στον αγώνα κατά της στεφανιαίας νόσου.

Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν, ότι η συχνή κατανάλωση αντιοξειδωτικών βιταμινών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου, ωστόσο τα στοιχεία αυτά είναι ακόμα περιορισμένα.

Supplement Facts

Serving Size: 1 Softgel Servings Per Container: 100 Amount Per Serving% Daily Value** Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established. Vitamin E (as unesterified d-alpha Tocopherol plus Mixed Tocopherols;   400 IU   1330%   d-beta, d-delta and d-gamma Tocopherol)      

Αλλα συστατικά

Softgel Capsule (gelatin, glycerin, water) and Vegetable Oil Concentrate. Περιέχει παράγωγα σόγιας.

Δεν περιέχει : ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, βρώμη, γλουτένη, καλαμπόκι, γάλα, αυγό, κέλυφος όστρακου ή αλλα συντηρητικά.

Προσοχή:  Κρατήστε τις κάψουλες μέσα στο μπουκάλι.

Natural color variations may occur in this product.

Φυλάξτε το σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
ean13 2400000017509
Βάρος 0,190 kg
Κάψουλες 50 softgels
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Vitamin E-400 IU Mixed Tocopherols / Unesterified 50softgel caps - 100% φυσική βιταμίνη Ε (τοκοφερόλη) 400iu
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved