ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Euromed Self Clear Pregnancy test 1test - Tεστ Eγκυμοσύνης Νέας γενιάς

Ειδική Τιμή 8,13 € Κανονική Τιμή 9,57 €
Σε απόθεμα
SKU
3238

Euromed Self Clear Pregnancy test 1test - Tεστ Eγκυμοσύνης Νέας γενιάς 

Ανιχνεύει την κύηση από την 5η μέρα της πιθανής σύλληψης

Το τεστ εγκυμοσύνης Self Clear είναι το μοναδικό τεστ εγκυμοσύνης στην Ελληνική αγορά που ανιχνεύει την κύηση από την 5η μέρα της πιθανής σύλληψης.
Κυκλοφορεί με νέα συσκευασία των 1 και 2 τεστ.

  • με ευαισθησία 10mlU/ml
  • με ακρίβεια 100%
  • με πιστοποίηση CE0197

To προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται στη Γαλλία κατόπιν εγκρίσεως και με τις προδιαγραφές της EUROMED SA.

Η σαφής διαφορά του Self ClearTM από τα άλλα τεστ εγκυμοσύνης είναι ότι χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς την πιθανή σύλληψη, γεγονός απτό και δεδομένο και όχι την καθυστέρηση έλευσης της περιόδου, γεγονός ευμετάβλητο και από διάφορες συνθήκες επηρεαζόμενο.

Όλα τα υπόλοιπα τεστ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα  έχουν ευαισθησία 10 - 25mlU/ml, αλλά δεν έχουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και κλινικές μελέτες  ώστε να έχουν έγκυρο αποτέλεσμα από την 5η μέρα της πιθανής σύλληψης.

Σε ποια ημέρα του κύκλου έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συλλάβω;

Γόνιμες θεωρούνται οι ημέρες ωορρηξίας ( και 1-2 ημέρες πριν και μετά από αυτή ), η οποία γίνεται 14 περίπου ημέρες πριν την έλευση της νέας περιόδου. Όταν δεν έχεις σταθερό κύκλο είναι δύσκολο να προσδιορίσεις ποιες είναι αυτές οι ημέρες.

Τι είναι το τεστ και πως λειτουργεί;

Το τεστ εγκυμοσύνης είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος να μάθεις μόνη σου, αν είσαι έγκυος. Το τεστ ανιχνεύει στον οργανισμό την παρουσία της ορμόνης HCG (ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη) (πηγή Wiki) , η συγκέντρωση της οποίας αυξάνεται κατά τη διάρκεια της κύησης. Η χρήση του είναι απλή και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Πότε μπορώ να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης ; Όταν έχω καθυστέρηση ή και νωρίτερα;

Με το τεστ εγκυμοσύνης νέας γενιάς Self ClearΤΜ μπορείς να γνωρίζεις αν είσαι έγκυος πολύ νωρίτερα, από οποιοδήποτε άλλο τεστ κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. Μπορείς να κάνεις το τεστ μόλις την 5η ημέρα μετά τη σύλληψη και δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τις πρώτες μέρες της καθυστέρησης. Δηλαδή περίπου 10 ημέρες νωρίτερα.

Δεν έχω σταθερό κύκλο. Μπορώ να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης και να έχω σίγουρα αποτελέσματα;

Το Self ClearΤΜ απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως αν έχουν σταθερό κύκλο ή όχι. Δεν χρειάζεται να υπολογίζεις τους κύκλους των τελευταίων μηνών και να περιμένεις πολλές ημέρες για να κάνεις το τεστ, αλλά μόνο 5 ημέρες μετά τη σύλληψη, αφού είναι το μόνο που σαν αφετηρία έχει τη σύλληψη και όχι την καθυστέρηση έλευσης της περιόδου. Αυτή είναι και η σημαντική του διαφορά με τα άλλα τεστ.

Γιατί το τεστ εγκυμοσύνης νέας γενιάς Self ClearΤΜ δίνει σίγουρη απάντηση πολύ νωρίτερα από όλα τα άλλα τεστ;

Κατά τις πρώτες ημέρες της κύησης η συγκέντρωση της ορμόνης HCG στον οργανισμό είναι πολύ χαμηλή και αυξάνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της κύησης. Περίπου την 5η ημέρα μετά τη σύλληψη, η ποσότητα της συγκεκριμένης ορμόνης είναι 10mlU/ml. Το Self ClearΤΜ είναι το μοναδικό τεστ εγκυμοσύνης σε παγκόσμια κλίμακα που μετράει την ορμόνη HCG από τα 10mlU/ml, ενώ όλα τα υπόλοιπα την ανιχνεύουν, όταν το επίπεδο της έχει φτάσει στα 25mlU/ml. Πρέπει δηλαδή να περάσουν ακόμη 10 περίπου ημέρες ώστε να αυξηθεί η ποσότητα της ορμόνης στον οργανισμό. Το Self ClearΤΜείναι ένα επιστημονικό προϊόν κλινικά ελεγμένο και σου δίνει απάντηση σε ένα λεπτό με ακρίβεια 100%. 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Euromed
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3238
ean13 5206977000011
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Euromed Self Clear Pregnancy test 1test - Tεστ Eγκυμοσύνης Νέας γενιάς
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved