ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now 7-Keto 25mg 90 veg capsules - προάγει με ασφάλεια τη θερμογένεση, καθώς και τη διατήρηση του υγιούς βάρους

Ειδική Τιμή 47,95 € Κανονική Τιμή 60,70 €
Σε απόθεμα
SKU
3039

Now 7-Keto 25mg 90 veg capsules - προάγει με ασφάλεια τη θερμογένεση, καθώς και τη διατήρηση του υγιούς βάρους  

Η 7-ΚΕΤΟ (3-ακετυλο-7-οξο-δεϋδροεπιανδροστερόνη) (πηγή Wiki) είναι ένα στεροειδές που παράγεται από το μεταβολισμό της προορμόνης δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA), παρέχοντας τα ίδια οφέλη όπως η DΗΕΑ χωρίς όμως τις παρενέργειές της.

Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) είναι μια φυσική στεροειδής ορμόνη που παράγεται από τη χοληστερόλη στα επινεφρίδια. Η DHEA έχει παρόμοια χημική δομή με την τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα, και μετατρέπεται εύκολα σε αυτές τις ορμόνες. Η παραγωγή DHEA, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, μεγιστοποιείται κατά την πρώιμη ενήλικη ζωή, και μειώνεται καθώς περνούν τα χρόνια. Συνεπώς πολλές ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση, συσχετίζονται επίσης με τα χαμηλά επίπεδα παραγωγής DHEA. Επειδή η παραγωγή του σώματος της DHEA μειώνεται με την ηλικία, το ίδιο κάνει και η παραγωγή της 7-ΚΕΤΟ. Η αύξηση του βάρους είναι ένα κοινό σημάδι της γήρανσης του πληθυσμού που συχνά συνοδεύει τη μειωμένη παραγωγή της DHEA και των μεταβολιτών της.

Η 7-ΚΕΤΟ έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ικανότητά της να προάγει με ασφάλεια τη θερμογένεση, καθώς και για τη διατήρηση του υγιούς βάρους του σώματος. Σε μελέτη, η οποία διήρκεσε οκτώ εβδομάδες, οι συμ-μετέχοντες που πήραν 100 mg 7-ΚΕΤΟ, δύο φορές την ημέρα, έχασαν περίπου 6,3 κιλά σε σύγκριση με εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο και έχασαν 2 κιλά λιγότερα.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 1 κάψουλα δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με το φαγητό.

Προειδοποίηση: To προϊόν δεν ενδείκνυται σε άτομα που νοσούν από σακχαρώδη διαβήτη και λαμβάνουν ινσουλίνη ή άλλα διαβητικά φάρμακα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Ανακυκλώστε υπεύθυνα. 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3039
ean13 733739030108
Βάρος 0.080 kg
Κωδικός κατασκευαστή 3010
Κάψουλες 90veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now 7-Keto 25mg 90 veg capsules - προάγει με ασφάλεια τη θερμογένεση, καθώς και τη διατήρηση του υγιούς βάρους
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved