ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Guam Duo Breast firming toning cream 150ml - Κρέμα σύσφιξης στήθους και αποφυγής ραγάδων

Ειδική Τιμή 38,84 € Κανονική Τιμή 46,80 €
Σε απόθεμα
SKU
2848

Guam Duo Breast firming toning cream 150ml - Κρέμα σύσφιξης στήθους και αποφυγής ραγάδων

Αυτή η κρέμα για τους μαστούς περιλαμβάνει συνέργεια ενός συγκεκριμένου τύπου των GUAM φύκιων και θαλασσινό νερό περιοχής Noirmoutier (πλούσιο σε ιχνοστοιχεία). Βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προλαμβάνει τις ραγάδες.

Καταπολεμά τα πρώτα σημάδια της χαλάρωσης του δέρματος.

Τρόπος χρήσης : Απλώστε γενναιόδωρα το πρωί ή το βράδυ. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις από τη βάση του στήθους στο λαιμό, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Συστατικά : 

GUAM ΦΥΚΙΑ (Macrocystis pyrifera, NANNOCHLOROPSIS oculata): Η συνεργική δράση των πολυσακχαριτών που εξάγεται από φύκια βοηθά να κρατήσει το δέρμα της περιοχής του μαστού ελαστικό. Το άμεσο αποτέλεσμα του τανίσματος αφήνει το δέρμα αμέσως σφριγηλό και με τόνο.

Θαλλασινό Νερό : Η «Γη» από το Noirmoutier αναβλύζει από το υπέδαφος απευθείας από το γεωλογικά στρώματα της γης, σε θερμοκρασία 14 ° C κοντά στην ακτή του Ατλαντικού στο γαλλικό νησί της Noirmoutier. Η σύνθεσή του είναι διαφορετική από εκείνη των άλλων θαλάσσιων υδάτων καθώς είναι πολύ πλούσια σε ιχνοστοιχεία. Διάφορες δοκιμές έχουν αποδείξει αυξημένη ζωτικότητα των κυττάρων και μια εξαιρετικά έντονη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Επιπλέον, προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης του περιβάλλοντος (μια αντιγηραντική δράση).

Οι γλυκοζαμινογλυκάνες (GAGs): Οι γλυκοζαμινογλυκάνες (GAGs) είναι το θεμέλιο για την έντονη δράση του υαλουρονικού οξέος. Μπορούν να διαπεράσουν το δέρμα σε βάθος για να ενυδατωθεί το συνδετικό ιστό. GAGs δρουν ως ενισχυτές, επιταχύνοντας την απορρόφηση του συνόλου των δραστικών συστατικών οφείλεται στην εκλεπτυσμένη μορφή τους. Μπορούν επίσης να αυξήσει τη διαπερατότητα του συνδετικού ιστού το οποίο συμβάλλει στην αποστράγγιση της κατακράτησης του νερού - ένα μέσο κατεργασίας της ατέλεια του δέρματος.

150ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Guam
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2848
ean13 8025021821771
Περιεκτικότητα (ml). 150
Βάρος 0,245 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Guam Duo Breast firming toning cream 150ml - Κρέμα σύσφιξης στήθους και αποφυγής ραγάδων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved