ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

LifeExtension Complete B-Complex 60v.caps - Η ισχυρή φόρμουλα Β

Ειδική Τιμή 22,91 € Κανονική Τιμή 28,64 €
Σε απόθεμα
SKU
2697

LifeExtension Complete B-Complex 60v.caps - Η ισχυρή φόρμουλα Β

Οι βιταμίνες της σειράς Β χρησιμοποιούνται από το σώμα μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με ένζυμα για να βοηθήσουν να απελευθερωθεί η ενέργεια από τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες. Τα συνένζυμα της βιταμίνης Β  είναι ζωτικής σημασίας για τις μεταβολικές οδούς που παράγουν την ενέργεια, που απαιτείται από κάθε κύτταρο στο σώμα. Ακόμη ενισχύουν το νευρικό σύστημα, ενώ έχουν σπουδαίες αντιγηραντικές ιδιότητες. Επειδή οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι αλληλεξαρτώμενες, στα διάφορα στάδια του μεταβολισμού, η έλλειψη ακόμη και μίας από αυτές μπορεί να επηρρεάσει τη σωστή λειτουργία των οργάνων μας.

Το σύμπλεγμα των βιταμινών Β είναι υδατοδιαλυτό. Αυτό σημαίνει πως ο οργανισμός χρειάζεται μία σταθερή ποσότητα από αυτές καθημερινά, αφού δεν αποθηκεύονται και η περισσευούμενη ποσότητα αποβάλλεται μέσω των ούρων.

H complete B complex της Life Extension περιέχει ισχυρές, ασφαλείς και επιστημονικά τεκμηριωμένες ποσότητες της σειράς των βιταμινών Β, στις μορφές με την μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα.

Περιεκτικότητα ανά τρεις κάψουλες : Thiamin (vitamin B1) (as thiamin HCl) 100 mg Riboflavin (vitamin B2) (as riboflavin &  riboflavin 5- phosphate)100 mg Niacin (as niacinamide and niacin)100 mg Vitamin B6 (as pyridoxine HCl and pyridoxal 5-phosphate)100 mg Folate (from lemon (citrus limon) extract(peel) 800 mcg Vitamin B12 (as methylcobalamin) 100 mcg Biotin1000 mcg Pantothenic acid (as D-calcium pantothenate) 200 mg  Choline (as choline bitartrate)100 mg Inositol 100 mg para-aminobenzoic acid (PABA)100 mg.

Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, μαγιά, αρώματα, χρώματα, γλυκαντικά, κ.λπ.

Δοσολογία: Δύο κάψουλες ημερησίως με το φαγητό.

Προσοχή: Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε το γιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής LifeExtension
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2697
ean13 737870194569
Κάψουλες 60 veggie
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:LifeExtension Complete B-Complex 60v.caps - Η ισχυρή φόρμουλα Β
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved