ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Health Aid Calendula cream 75ml - Καταπραϋντική κρέμα για εγκαύματα & κοψίματα

Ειδική Τιμή 9,35 € Κανονική Τιμή 11,00 €
Σε απόθεμα
SKU
2687

Health Aid Calendula cream 75ml - Καταπραϋντική κρέμα για εγκαύματα & κοψίματα

Κρέμα καλέντουλας περιέχει καλέντουλα, το οποίο είναι ένα από τα δημοφιλή βότανα που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για τα εγκαύματα, κοψίματα και μολύνσεις, καθώς διαθέτει φυσικό αντισηπτικό και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Η κρέμα αυτή με τη χρήση υψηλής ποιότητας Καλέντουλα, η οποία απορροφάται εύκολα, μη λιπαρή και βοηθά να απαλύνει, ενυδατώνουν και αποκαθιστούν τη φυσική υγιή υφή του δέρματος σας.

Είναι κατάλληλη για : Όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την ομαλή υφή του δέρματος. Όσοι έχουν πληγές του δέρματος. Τα άτομα που βιώνουν συνθήκες χρόνιας φλεγμονής του δέρματος, όπως το έκζεμα. Τα μωρά με ερεθισμό της πάνας. Οι άνθρωποι με ήσσονος σημασίας εγκαύματα. Όσοι με διάφορες φλεγμονές του δέρματος.

Δεν περιέχει parabens, θειικά, προπυλενογλυκόλες, Pegs, Τea.

Απαλλαγμένη από τεχνητά χρώματα ή αρώματα. Δεν περιέχει προϊόντα με βάση κανένα ζώο ή δοκιμές σε ζώα. Φιλική προς χορτοφάγους.

Συστατικά :

Aqua (water), Cetearyl Alcohol (emulsifier from palm oil), Prunus dulcis (sweet almond oil), Stearic Acid (emulsifier from palm), Glyceryl Stearate (conditioning agent from coconut oil), Alcohol, Calendula officinalis (calendula), Phenoxyethanol (antimicrobial preservative), Ethylhexylglycerin (natural preservative), Sodium Hydroxide (pH regulator), Lavandula angustifolia(lavender oil), Cananga odorata (ylang-ylang), Linalool*, Geraniol*, Limonene*, Benzyl Benzoate* Benzyl Salicylate*, Farnesol*

* Από φυσικά αιθέρια έλαια

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Health Aid
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2687
ean13 5019781041206
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Health Aid Calendula cream 75ml - Καταπραϋντική κρέμα για εγκαύματα & κοψίματα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved