ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Green Argiletz Clay 100gr - Πράσινος Άργιλος

3,00 €
Σε απόθεμα
SKU
2539

Ethereal Nature Green Argiletz Clay 100gr - Πράσινος Άργιλος 

Η χρήση του άργιλου για θεραπευτικούς σκοπούς, χάνεται στα βάθη της ιστορίας. Γνωρίζουμε πως οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, οι Αβορίγινες της Αυστραλίας, οι Ινδιάνοι της Αμερικής, οι Ινδοί, οι Κινέζοι, ακόμα και οι Αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι χρησιμοποίησαν τον πηλό για θεραπευτικούς λόγους. 
Ανάλογα με τη προέλευση και τη σύνθεση του, ο πηλός παρουσιάζεται με διαφορετικές αποχρώσεις. Ο Πράσινος Αργιλος (French Green Clay) αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία και φυτικά συστατικά (κυρίως φύκια και άλγη). Ο πράσινος πηλός είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, χαλκό, δολομίτη, φώσφορο, κοβάλτιο και πολλά ακόμη μεταλλικά στοιχεία. 
Ο Πρασινος Αργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό τον "καθαρισμό" του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Οι αισθητικοί χρησιμοποιούν το πράσινο πηλό για την περιποίηση του προσώπου και πιο συγκεκριμένα για τον "καθαρισμό" των πόρων και τον "εμπλουτισμό" της επιδερμίδας με θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία. 
O Πράσινος Αργιλος έχει την ιδιότητα να "αποτοξινώνει" την επιδερμίδα - αφαιρώντας τις "ακαθαρσίες" που συγκεντρώνονται στους πόρους. Χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή της "μάσκας ομορφιάς" (μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια). Άτομα με ξηρή επιδερμίδα, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Πράσινο Πηλό παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα, καθώς έχει τη "τάση" να μειώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. 
Χρησιμοποιήστε τον Πράσινο Αργιλο σε μορφή "μάσκας" (απλά ανακατεύοντας τον με νερό) για να αποτοξινώσετε και να "θρέψετε" την επιδερμίδα σας. Προσθέστε λίγη Aloe Vera εάν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη ή μερικές σταγόνες έλαιου Jojoba εάν η επιδερμίδα σας είναι ιδιαίτερα λιπαρή. 
Αν παρασκευάζετε σαπούνια, ο Πρασινος Πηλος θα προσδώσει μοναδικές ιδιότητες στα "δημιουργήματα" σας και θα χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό απαλό (pal) πράσινο χρώμα στο σαπούνι σας.

100gr.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2539
ean13 2290000010804
Βάρος 0,100 Kg
Κωδικός κατασκευαστή 2236
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Green Argiletz Clay 100gr - Πράσινος Άργιλος
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved