ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Dandelion Root 500mg 100veg.caps - Πικραλίδα 500mg

Ειδική Τιμή 14,16 € Κανονική Τιμή 17,70 €
Σε απόθεμα
SKU
now_dandelion_500mg_100vcaps

Now Dandelion Root 500mg 100veg.caps - Πικραλίδα 500mg

Taraxacum officinale 

Το Dandelion (Taraxacum officinale) ή πικραλίδα είναι η πηγή πολλών ενώσεων που απαντώνται στη φύση, συμπεριλαμβανομένων των καροτενοειδών, των λιπαρών οξέων, των φλαβονοειδών και των φυτοστερόλων. Κατά παράδοση, οι ρίζες και τα φύλλα του φυτού χρησιμοποιούνται ως φάρμακα για ασθένειες του μαστού, του φουσκώματος, των πεπτικών διαταραχών, των πόνων στις αρθρώσεις, του πυρετού και των δερματικών παθήσεων. 

Η πικραλίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ήπιο διουρητικό και να μειώσει τη χοληστερόλη. Σήμερα, πολλοί γιατροί βοτανολόγοι, χρησιμοποιούν την πικραλίδα για τον καθαρισμό του ήπατος και της χοληδόχου κύστης από τις τοξίνες.

Έρευνες έχουνε δείξει, ότι η πικραλίδα μπορεί να θεραπεύσει την πνευμονία, την βρογχίτιδα και άλλες αναπνευστικές διαταραχές. Μπορεί επίσης, να βελτιώσει τη γενική υγεία καθότι είναι ιδιαίτερα επωφελής για τα νεφρά, το πάγκρεας, τη σπλήνα, το στομάχι και άλλα όργανα. Η πικραλίδα συνιστάται επίσης, για τη θεραπεία των εμβοών, της αμυγδαλίτιδας, της οστεοπόρωσης, των αποστημάτων, της αναιμίας, των όγκων του μαστού, της κίρρωσης, της κατακράτησης υγρών, της ηπατίτιδας, του ικτέρου, των ρευματισμών και των κονδυλωμάτων. Παρέχει πολλά διατροφικά στοιχεία και γι'αυτό είναι χρήσιμη στη δόμηση του αίματος. 

Το θρεπτικό περιεχόμενο της πικραλίδας περιλαμβάνει την lactupicrine (Λακτουπικρίνη) μία πικρή ουσία, την τανίνη, την ινουλίνη, την ουσία latexlike, τους πολυσακχαρίτες και το καροτένιο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
ean13 733739046451
Κάψουλες 100 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Dandelion Root 500mg 100veg.caps - Πικραλίδα 500mg
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved