ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Omega Pharma Paranix Spray 100ml - Εξαλείφει ψείρες & κόνιδες με μία εφαρμογή

Ειδική Τιμή 12,73 € Κανονική Τιμή 14,98 €
Σε απόθεμα
SKU
2399

Omega Pharma Paranix Spray 100ml - Εξαλείφει ψείρες & κόνιδες με μία εφαρμογή

Εσωκλείεται ειδική κτένα 

Εσωκλείεται ειδική κτένα!

Τα πρώτα σας βήματα : Ελέγξτε όλη την οικογένεια. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χορηγηθεί θεραπεία μόνο σε ένα προσβεβλημένο μέλος της οικογένειας εάν δεν γίνει το ίδιο και στα υπόλοιπα (προσβεβλημένα) μέλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλοι θα έχουν και πάλι ψείρες. Δεν είναι αυτός ο στόχος! 
Χορήγηση θεραπείας σε δύο φάσεις: εάν για παράδειγμα εφαρμόσετε τη θεραπεία σήμερα, επαναλάβετε ξανά μετά από 9 ή 10 ημέρες. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Το χρονικό αυτό διάστημα έχει να κάνει με τον κύκλο ζωής της ψείρας. Την πρώτη φορά σκοτώνονται όλες οι ζωντανές ψείρες, ενώ τη δεύτερη φορά σκοτώνονται οι νεαρές ψείρες που εκκολάφθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου των δέκα ημερών. Τη στιγμή αυτή οι νεαρές ψείρες δεν είναι αρκετά ώριμες για να γεννήσουν και εναποθέσουν αυγά. Το γεγονός αυτό σας επιτρέπει να απαλλαχθείτε πλήρως από αυτές.
Μην ξεχάσετε να απολυμάνετε την περιοχή πλένοντας στους 60°C τα ρούχα, τις βούρτσες, τα μαξιλάρια και τα κλινοσκεπάσματα που ήρθαν σε απευθείας επαφή με το κεφάλι. Καθαρίστε με την ηλεκτρική σκούπα όλο το σπίτι και το αυτοκίνητο και ακολούθως πετάξτε τη σακούλα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης στο σχετικό φυλλάδιο. Πατήστε εδώ προκειμένου να φορτώσετε το φύλλο οδηγιών χρήσης στην τοπική σας γλώσσα.
Μια φιάλη σπρέι Paranix αρκεί για τη θεραπεία τεσσάρων ατόμων (= 8 θεραπείες). Ο αριθμός των ατόμων που δύνανται να θεραπευθούν με μια φιάλη σπρέι εξαρτάται από το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Για άτομα με πυκνά και μακριά μαλλιά (μακρύτερα από το ύψος του ώμου), ένα σπρέι Paranix επαρκεί για τη θεραπεία 1 έως 2 ατόμων.

Τρόπος Χρήσης
Τι συμβαίνει με την ανάπτυξη ανθεκτικότητας; 

Οι ψείρες δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στο Paranix, διότι αυτό δρα με μη χημικό τρόπο. Είναι πιθανό ένα άτομο που έχει υποβληθεί σε θεραπεία να προσβληθεί ξανά από ψείρες μέσω της επαφής με άτομα στα οποία δεν έχει χορηγηθεί θεραπεία, για παράδειγμα στο σχολείο. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paranix για δεύτερη φορά. Θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος. Μην θεωρήσετε ότι η φαγούρα στο κεφάλι είναι απόδειξη ότι κάποιος έχει ψείρες. Το έκζεμα μπορεί επίσης να προκαλέσει κνησμό.

100ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Omega Pharma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2399
ean13 5391520948336
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Omega Pharma Paranix Spray 100ml - Εξαλείφει ψείρες & κόνιδες με μία εφαρμογή
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved