ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Maxicco Set Irrigateur 1.5 litre (1τμχ) - Εντερόκλυσμα (Συσκευή υποκλυσμού)

9,50 €
Σε απόθεμα
SKU
2286

Maxicco Set Irrigateur 1.5 litre (1τμχ) - Εντερόκλυσμα (Συσκευή υποκλυσμού) 

Το δοχείο υποκλυσμού είναι κατασκευασμένο με πρώτες ύλες μη τοξικές και ενδεδειγμένες για αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με τον άνθρωπο.

Οι στιλπνές επιφάνειες και η δυνατότητα καθαρισμού είναι ένα ακόμα πρόσθετο στοιχείο για την προστασία της υγείας.

Τα εξαρτήματα είναι σχεδιασμένα ανατομικά και έχουν λείες επιφάνειες ώστε να μην τραυματίζουν τα ευαίσθητα μέρη του σώματος με τα οποία έρχονται σε επαφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές χωρίς να αλλοιωθούν.

Οδηγίες Χρήσης

Κατ 'αρχάς έχετε ένα καθαρό πλαστικό κλίσμα 

2) Συνδέστε το σωλήνα μακράς κλύσματος στον κάδο του κλύσματος και βεβαιωθείτε ότι ο σφιγκτήρας σωλήνα βρίσκεται στη σωλήνωση και σε κλειστή θέση.

3) Συνδέστε το ακροφύσιο σύντομης κλύσματος στο άλλο άκρο των σωλήνων με μακρύ κλύσμα. Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου ή οργανικού λιπαντικού στο άκρο του ακροφυσίου για εύκολη εισαγωγή. 

4) Στη συνέχεια, γεμίστε το κλύσμα σας με αποσταγμένο νερό ή καθαρισμένο νερό. Το νερό πρέπει να είναι χλιαρό ή δροσερό.

5) Βγάλτε το γεμάτο κλύσμα και τις σωλήνες στη μπανιέρα ή την τουαλέτα και ανοίξτε ελαφρά τον σφιγκτήρα σωλήνωσης ώστε να απελευθερώσετε λίγο από το διάλυμα μέσα στη μπανιέρα ή την τουαλέτα. Αυτό θα γίνει για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα από τη σωλήνωση. Οι φυσαλίδες αέρα δεν πρέπει να βρίσκονται στη σωλήνωση κατά την εκκίνηση του κλύσματος.

5) Επιλέξτε ένα άνετο μέρος όπου μπορείτε να ξαπλώσετε. Ένα δάπεδο με μοκέτα, το κρεβάτι ή ένα χαλάκι γιόγκα είναι καλό.

6). Απλώστε μια πετσέτα στο κρεβάτι ή στο πάτωμα και ένα πλαστικό φύλλο πάνω από την πετσέτα. Αυτό θα σας επιτρέψει να σκουπίσετε εύκολα τυχόν διαρροές που μπορεί να εμφανιστούν κάτω από σας.

7) Τοποθετήστε τον κάδο του κλύσματος σε ένα νυχτερινό δωμάτιο ή κρεμάστε σε ύψος 20 "ή περισσότερο από το σημείο όπου θα βρίσκεται το ορθό σας. Σκοπός είναι να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό ύψος έτσι ώστε η ροή από τον κάδο να είναι αρκετά δυνατή. πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικά ύψη για να βρείτε ποιο ύψος λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κρεμάσετε τον κάδο του κλύσματος σε κοντινό ντουλαπάκι.

** (για όσους δεν θέλουν να ξαπλώσουν, μπορείτε επίσης να πάρετε το κλύσμα στο χώρο ντους / μπανιέρα. Απλά κρεμάστε τον κάδο στο ντουλάπι ντους, λυγίστε και τοποθετήστε το ακροσωλήνιο από πίσω, ενώ στέκεστε στη μπανιέρα. ),

8) Εάν εκτελείτε τον κλύσμα κάτω από το κρεβάτι, υπάρχουν 2 θέσεις:

     α) μπορείτε να βρεθείτε στην αριστερή ή την δεξιά πλευρά σας, να βγάλετε την άκρη του ακροφυσίου και να εισάγετε απαλά μέσα στο ορθό.

     β) μπορείτε να γονατίσετε και στα δύο γόνατα με το ορθό και να εισάγετε απαλά την άκρη του κλύσματος.

9) Αφήστε αργά τον σφιγκτήρα σωλήνα κολόνας, για να επιτρέψετε τη ροή νερού μέσα από το σωλήνα και στο ορθό σας.

10) Όταν αρχίσετε να αισθάνεστε πλήρης ή μικρή πίεση στο ορθό και το κόλον, πρέπει να πιέσετε το σφιγκτήρα και να κλείσετε τη ροή. Κρατήστε το νερό μέσα.

11) Μπορείτε να γυρίσετε και να βρεθείτε στην πλάτη σας επίπεδη και απαλά μασάζ κοιλιά σας σε κυκλική κίνηση, έτσι ώστε να βοηθήσει το νερό να μετακινηθεί στο παχύ έντερο, και να πλένουν τα τοιχώματα του παχέος εντέρου. 

12) Τέλος, πηγαίνετε στην τουαλέτα και αφήστε το νερό και κάντε μια κίνηση του εντέρου.

13) Μπορείτε να επαναλάβετε το κλύσμα εάν το θεωρείτε απαραίτητο. Αλλά γενικά μόνο 1 φορά την ημέρα συνιστάται για τη δυσκοιλιότητα.
πηγή Purelife enema.

1τμχ.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Maxicco
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2286
ean13 2400000011699
Περιεκτικότητα (ml). 1500
Βάρος 0,365 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Maxicco Set Irrigateur 1.5 litre (1τμχ) - Εντερόκλυσμα (Συσκευή υποκλυσμού)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved