Το καλάθι μου

Fair Hair Lotion Urto-TR for weak hair 100ml - Για τα κουρασμένα μαλλιά που δεν μεγαλώνουν

Ειδική Τιμή 111,60 € Κανονική Τιμή 120,00 €
Σε απόθεμα
SKU
1176

Fair Hair Lotion Urto-TR for weak hair 100ml - Για τα κουρασμένα μαλλιά που δεν μεγαλώνουν

Λοσιόν Urto για τις φύτρες που δε μεγαλώνουν

Αγωγή μαζικής Τόνωσης για Αδύναμα και Αραιά Μαλλιά

Ένα ακόμα ισχυρότερο προϊόν με κύρια δράση την ενίσχυση των αδυνάτων τριχών (φύτρες) και την καταπολέμηση της αραίωσης. Η επαναστατικότητά του είναι η περιεκτικότητά του, σε συνδυασμό με επιφανειοδραστικούς παράγοντες, που τονώνουν την αιματική λεμφική κυκλοφορία στο τριχωτό. Έτσι αυξάνεται η ποσότητα του αίματος που τροφοδοτεί τους τριχικούς βολβούς. Η τρίχα τροφοδοτείται με άφθονα θρεπτικά συστατικά και ο ρυθμός ανάπτυξης των αναγενών τριχών ενισχύεται και η χρονική διάρκεια ζωής των τριχικών θυλάκων παρατείνεται

Η αγωγή μαζικής τόνωσης URTO-TR αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα πολυετών ερευνών σχετικά με την σύνθεση και παρασκευή επιστημονικών προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά. Ο μεγάλος αριθμός δοκίμων απέδειξε την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης λοσιόν στην τόνωση και την αναζωογόνηση των μαλλιών.

Επαναφέροντας την φυσική ισορροπία του δέρματος, τα ενεργά, ειδικά επιλεγμένα στοιχειά τρέφουν, τονώνουν και ενισχύουν το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, τα μαλλιά σας γίνονται πιο δυνατά ενώ παράλληλα διευκολύνεται η ανάπτυξή τους.

Καθώς αποτελεί συγκέντρωση ακατέργαστων ενεργών ουσιών, η λοσιόν μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα πολύ σύντομα μετά τις 30-50 εφαρμογές, εφόσον αυτές πραγματοποιούνται συνεχώς και καθημερινά.

Για καλύτερα και διαρκεστέρα αποτελέσματα, χρησιμοποιείστε την λοσιόν σε συνδυασμό με το κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σας σαμπουάν (CADUTA κανονικά, ANTIFORFORALE ξηρά, GRASSI λιπαρά μαλλιά) για μεγάλη χρονική περίοδο.

Παράλληλα όπως αποδείχτηκε η τακτική εφαρμογή της λοσιόν καθημερινά, έχει τονωτική σκληρυντική επίδραση στα νυχιά, ιδιαίτερα αν αυτά είναι αδύναμα, εξασθενημένα ή απολεπισμένα. Όταν τα νυχιά σας έρχονται σε επαφή με το προϊόν, δυναμώνουν αισθητά ενώ παράλληλα επιταχύνεται η ανάπτυξή τους.

180ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής FAIR HAIR
Περιεκτικότητα (ml) 100
Τεμάχια 1
Κωδικός site 1176
ean13 2400000005674
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Fair Hair Lotion Urto-TR for weak hair 100ml - Για τα κουρασμένα μαλλιά που δεν μεγαλώνουν
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved