ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Nature's Plus Animal Parade Assorted flavor 90chw.tabs (διάφορες γεύσεις) - Παιδική πολυβιταμίνη μασώμενες ταμπλετες

Ειδική Τιμή 23,46 € Κανονική Τιμή 29,32 €
Σε απόθεμα
SKU
097467299801

Nature's Plus Animal Parade Assorted flavor 90chw.tabs (διάφορες γεύσεις) - Παιδική πολυβιταμίνη μασώμενες ταμπλετες

 Παιδική πολυβιταμίνη, με γεύση 3 φρούτα (κεράσι, πορτοκάλι, σταφύλι)

 

Το πληρέστερο συμπλήρωμα που παρασκευάσθηκε για παιδιά, με 16 βιταμίνες, 8 μέταλλα και πλήθος υγιεινές τροφές: σπανάκι, μπρόκολα, καρότα, σπιρουλίνα, παπάγια, μήλο, μάνγκο, καρπούς τριαντάφυλλου και άλλα. 

Το Animal Parade της Nature's Plus, είναι σε υποαλλεργικές μασώμενες ταμπλέτες με θαυμάσια φυσική γεύση φρούτων και απίθανα σχήματα ζώων: λιοντάρια, ελέφαντες, τίγρεις, ιπποπόταμους κλπ.  

Κατάλληλο και για μικρότερα παιδάκια, αρκεί να έχουν δοντάκια να μασήσουν.

Συνήθης Χρήση: Δύο μασώμενες ταμπλέτες μια φορά την ημέρα.

Λαμβάνοντας μία ταμπλέτα ημερησίως η συσκευασία του Animal Parade διαρκεί 3 μήνες. 

Πληροφορίες για τα συστατικά του προϊόντος :

Το PABA (para-aminobenzoic acid) είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, την παραγωγή του φολικού οξέος και την αφομοίωση του παντοθενικού οξέος.

Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ απομακρύνει την κούραση από ένα σημαντικό ποσοστό ατόμων. Επαναφέρει το κανονικό χρώμα στο τρίχωμα πειραματόζωων που έχει γίνει γκρίζο, πιθανώς δε το ίδιο να συμβαίνει και με τους ανθρώπους, όταν τα γκρίζα μαλλιά οφείλονται σε στρες ή διατροφικές ελλείψεις. Βοηθάει στην καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας, τόσο επειδή βελτιώνει το μυϊκό τόνο του στομάχου και των εντέρων, όσο και γιατί συμβάλλει στη διατήρηση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας (ωφέλιμα βακτήρια).

Προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος που προκαλείται από υπερβολική έκθεση στον ήλιο, είτε λαμβανόμενο δια του στόματος, είτε εφαρμοζόμενο τοπικά, σαν συστατικό αντηλιακών προϊόντων. Ορισμένα, πάντως, άτομα είναι αλλεργικά στην τοπική χρήση του PABA.

Το PABA είναι ευεργετικό στη σκληροδερμία. Σε μια κλινική μελέτη το 76,5% των ασθενών παρουσίασαν μαλακότερο δέρμα και βελτίωσαν τα άλλα συμπτώματα της ασθένειας (Journal of Clinical Epidemiology, 1988, 193-204). Είναι επίσης ευεργετικό στη λεύκη, δίνοντας συχνά θεαματικά αποτελέσματα, συνήθως μετά από συνεχή χρήση 6 μηνών (J Am Acad of Derm, 1983, 9:770).

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΠΡOΦΥΛΑΞΕΙΣ: Έχουν αναφερθεί συμπτώματα γαστρεντερικών διαταραχών, ανορεξίας ή αναφυλαξίας σε σχετικά σπάνιες περιπτώσεις. Τα συμπτώματα σταματούν με τη διακοπή του PABA.

Το PABA δεν θα πρέπει να λαμβάνεται με σουλφοναμίδες (αντιβιοτικά φάρμακα) γιατί μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητά τους.

Tα βιοφλαβονοειδή είναι φυτικές, υδατοδιαλυτές ουσίες με ευρεία διάδοση στη φύση, κυρίως σαν χρωστικές των ανθέων, καρπών, λαχανικών και φλοιών δένδρων. Ονομάζονται και «φλαβονοειδή», αν και ο όρος «βιοφλαβονοειδή» είναι πιο ειδικός, δηλώνοντας, συνήθως, ότι πρόκειται για φλαβονοειδή με σημαντική βιολογική δράση πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πολλά βότανα οφείλουν τις αντιοξειδωτικές και άλλες φαρμακολογικές τους ιδιότητες κυρίως στα βιοφλαβονοειδή που περιέχουν.

Tα βιοφλαβονοειδή προστατεύουν τη δομή των τριχοειδών αγγείων και μειώνουν τη διαπερατότητά τους, εξ ου και η ονομασία βιταμίνη P (Permeability). Είναι πολύ αποτελεσματικά κατά των κηλίδων αίματος (πετέχιες) που εμφανίζονται κάτω από το δέρμα, χωρίς να υπάρχει τραυματισμός, και οφείλονται σε διαρροή αίματος από τα τριχοειδή αγγεία. Άλλες περιπτώσεις που τα βιοφλαβονοειδή μπορεί να είναι αποτελεσματικά είναι σε αιμορραγίες της μύτης και των ούλων, σε πόνους της πλάτης και των ποδιών, στη διαλείπουσα χωλότητα (= χωλότητα που εμφανίζεται κατά διαστήματα).

Λόγω των αντιφλεγμονικών ιδιοτήτων τους χρησιμοποιούνται από αθλητές (αλλά και από εκτροφείς αγωνιστικών αλόγων) επειδή καταπραΰνουν τους πόνους και τις κράμπες και επιταχύνουν το χρόνο ανάρρωσης μετά από μυϊκούς τραυματισμούς.

Έρευνες στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας, HΠA, επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, αφού 48 ποδοσφαιριστές που έπαιρναν βιοφλαβονοειδή μαζί με βιταμίνη C παρουσίασαν 50% λιγότερα μυϊκά τραβήγματα και διαστρέμματα, ενώ μειώθηκε επίσης στο μισό ο χρόνος ανάρρωσης από μώλωπες και διαστρέμματα.

Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν και αντιμικροβιακές ιδιότητες στα βιοφλαβονοειδή, αποδίδοντας σε αυτά, τις αντιμικροβιακές – αντισηπτικές ιδιότητες της πρόπολης, μιας ουσίας που παράγουν οι μέλισσες για να προστατεύσουν την κυψέλη τους.

Άλλοι ερευνητές, όπως οι Szent-Gyorgyi και J. Masquelier απέδειξαν ότι πολλές από τις ιδιότητες της βιταμίνης C ενισχύονται σημαντικά από την παρουσία των βιοφλαβονοειδών. Για το λόγο αυτό είναι καλύτερα η λήψη των βιοφλαβονοειδών να γίνεται μαζί με βιταμίνη C ή με φρούτα ή φυσικούς χυμούς, πλούσιους σε βιταμίνη C.

Άλλες ιδιότητες που αποδίδονται στα βιοφλαβονοειδή: μειώνουν τη χοληστερίνη, διαστέλλουν τα αγγεία και βελτιώνουν την κυκλοφορία, διεγείρουν την έκκριση χολής, χαλαρώνουν τους μυς της κοιλιάς και του ορθού εντέρου, καταπολεμούν την ατονία, την υπερβολική κόπωση, την ταξιδιωτική ναυτία και τα συμπτώματα του συνδρόμου Meniere (ίλιγγοι, βόμβοι αυτιών, ναυτία, απώλεια ισορροπίας, διαλείπουσα απώλεια ακοής).

Kατά τον ιατρό D. Edelberg, διευθυντή του American Holistic Center, η λήψη δύο φορές την ημέρα βιταμίνης C 200 mg, βιοφλαβονοειδών 1000 mg, βιταμίνης E 400 IU βοηθάει στον έλεγχο του έρπητα ζωστήρα.

Eιδικές κατηγορίες βιοφλαβονοειδών, όπως οι ισοφλαβόνες και οι Oλιγομερείς Προανθοκυανιδίνες (OPC), που ανακαλύφθηκαν από τον καθηγητή Jack Masquelier, έχουν επίσης εξαιρετικές ιδιότητες.

Οι βιταμίνες είναι φυσικές ουσίες, αναγκαίες σε ελάχιστες ποσότητες, που προσλαμβάνονται κυρίως με τις τροφές. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του οργανισμού και την επιτέλεση αρκετών βασικών λειτουργιών. Μία από τις βασικές λειτουργίες των βιταμινών είναι η συμμετοχή τους σε εκείνες τις χημικές αντιδράσεις του οργανισμού που μετατρέπουν τα συστατικά των τροφών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη) σε ενέργεια. Βοηθούν στο μεταβολισμό, την αναπαραγωγή την ανάπτυξη και είναι απαραίτητες για την άμυνα του οργανισμού. Ακόμα και μία πολύ μικρή έλλειψη βιταμινών στον οργανισμό μας, μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα ατονίας, εκνευρισμού, υπνηλίας, άγχους, μειωμένης ενεργητικότητας, κακής διάθεσης, ευαισθησία σε κρυολογήματα, έλλειψη συγκέντρωσης, παχυσαρκία κ.τ.λ. Μακροχρόνιες ελλείψεις και ανεπάρκειες προδιαθέτουν σε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τις συνθέσει από μόνος του και έτσι προσλαμβάνει τις απαραίτητες για τη ζωή βιταμίνες, από την τροφή ή τα συμπληρώματα διατροφής.

Οι καρποί τριαντάφυλλου αποτελούν πλούσια φυσική πηγή Βιταμίνης C. Επίσης περιέχουν 0,35% φλαβονοειδή, τα οποία βοηθούν την απορρόφηση της Βιταμίνης C. Στις ιδιότητες τους περιλαμβάνονται:


    • Αντιοξειδωτική δράση, οπότε και προστατεύονται τα ερυθροκύτταρα από το οξειδωτικό στρες (Oxid Med Cell Longev, 2012, 2012:621579).
    • Αντιφλεγμονώδης δράση, υποδηλώνοντας δυνητικό ρόλο τους ως ανοσοενισχυτικό θεραπευτικό εργαλείο για τη διαχείριση ασθενειών που σχετίζονται με τις φλεγμονές (J Ethnopharmacol, 2011, 137(1):880-5).
  • Ανασταλτική δράση κατά της μελανογένεσης. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι οι προανθοκυανιδίνες από καρπούς τριαντάφυλλου αναστέλλουν τη μελανογένεση σε κύτταρα μελανώματος ποντικού και δέρμα ινδικού χοιριδίου, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως παράγοντες λεύκανσης του δέρματος, όταν λαμβάνονται από το στόμα (Biosci Biotechnol Biochem, 2011, 75(3):489-95).

Τα μέταλλα είναι ανόργανα στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν συντεθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό και αποβάλλονται καθημερινά από αυτόν. Η αναπλήρωσή τους είναι, λοιπόν, απαραίτητη, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ οξέων και βάσεων του σώματος. Τα μεταλλικά στοιχεία διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη δημιουργία της νευρικής ώσης, στην διατήρηση του ηλεκτρικού δυναμικού των κυτταρικών μεμβρανών και στην καλή λειτουργία των μυών. Συμμετέχουν επίσης στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών και είναι απαραίτητα στο σχηματισμό των οστών και των δοντιών.

Το φρούτο της παπάγιας περιέχει ένζυμα, κυρίως παπαΐνη, η οποία ονομάζεται και "φυτική πεψίνη", λόγω της ικανότητάς της να διασπά τις πρωτεΐνες (κρέατα κλπ). Φυσικό και ασφαλές βοηθητικό της πέψης.

Συχνά άριστο υποκατάστατο των αντιόξινων φαρμάκων, χωρίς τις παρενέργειές τους (μία από τις οποίες είναι η ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή οξέων από το στομάχι).

Πολύ χρήσιμη σε άτομα που πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη (πρωτεΐνη), γιατί διασπά τις μικροποσότητες γλουτένης που παρεισφρέουν στη διατροφή τους.

Η σπιρουλίνα είναι ένα γαλαζοπράσινο μικροφύκος (φυτοπλαγκτόν) με εκπληκτική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά: 65-71% υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με τα 8 απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες (ιδίως βήτα καροτίνη, Β-12), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (ιδίως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο), λιπαρά οξέα (ιδίως λινολεϊκό, αραχιδονικό και GLA), χλωροφύλλη, καθώς και την χρωστική αντιοξειδωτική ουσία φυκοκυανίνη που σε πειράματα με καρκινοπαθή ποντίκια (καρκίνος ήπατος) παρέτεινε το χρόνο ζωής τους.

Πειράματα σε ζώα έχουν δείξει ότι μειώνει τη χοληστερίνη, είναι αντιαλλεργική και αποτοξινωτική, ενώ έχει ανοσοενισχυτικές, ηπατοπροστατευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι επίσης, αντικαρκινική, ιδίως ως προς τον καρκίνο του στόματος, αφού, σύμφωνα με μια μελέτη με ασθενείς που μασούσαν καπνό, η λήψη 1000mg σπιρουλίνας ημερησίως οδήγησε σε πλήρη υποχώρηση των καρκινικών στοματικών πληγών στο 44% των ασθενών.

Η σπιρουλίνα συνιστάται ιδιαίτερα στους φυτοφάγους (λόγω της Β-12) και σε όσους κάνουν νηστεία ή δίαιτα, γιατί μειώνει την πείνα, ενώ βοηθάει στην αποβολή των τοξινών. Μπορεί να βοηθήσει τους υπογλυκαιμικούς, όταν λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων. Εξαιρετική στην αναιμία από σίδηρο, ιδίως στους φυτοφάγους.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Nature's Plus
Ταμπλέτες 90 chw (μασώμενες)
Τεμάχια 1
ean13 2400000005049
Βάρος 0,229 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nature's Plus Animal Parade Assorted flavor 90chw.tabs (διάφορες γεύσεις) - Παιδική πολυβιταμίνη μασώμενες ταμπλετες
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved