ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Nature's Plus Animal Parade Gummies multivitamins - Πολυβιταμινούχα ζωάκια σε μασώμενα ζελεδάκια

Ειδική Τιμή 35,20 € Κανονική Τιμή 44,00 €
Σε απόθεμα
SKU
097467299580

Nature's Plus Animal Parade Gummies multivitamins - Πολυβιταμινούχα ζωάκια σε μασώμενα ζελεδάκια

 

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα για παιδιά

Αnimal Parade Gummies. 

Το πληρέστερο συμπλήρωμα που παρασκευάσθηκε ποτέ για παιδιά, με 16 βιταμίνες, 8 μέταλλα και πλήθος υγιεινές τροφές: σπανάκι, μπρόκολα, καρότα, σπιρουλίνα, παπάγια, μήλο, μάνγκο, καρπούς τριαντάφυλλου κ.ά.

Περιέχει τα 14 σπουδαιότερα φρούτα και λαχανικά της φύσης. Υποαλλεργικό, με θαυμάσια γεύση φρούτων και απίθανα σχήματα ζώων : λιοντάρια, ελέφαντες, τίγρεις, ιπποπόταμους κλπ.

Ευγευστότατα ζελεδάκια σε γεύσεις διάφορων φρούτων (κεράσι, πορτοκάλι, σταφύλι). Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και υγιεινές ανεπεξέργαστες τροφές.

Προειδοποίηση: Φυλάξτε το προϊόν σε ασφαλές σημείο, διότι περιέχει σίδηρο, ο οποίος σε υπερβολικές δόσεις είναι επικίνδυνος για παιδιά, ιδίως κάτω των 6 ετών.

Το Animal Parade, η πλέον δημοφιλής παιδική φόρμουλα, τώρα σε νέα μορφή (ζελεδάκια), που θα ευχαριστήσει και τα πιο δύσκολα παιδιά.

Το Animal Parade Gummies απευθύνεται σε  παιδιά μεγαλύτερα των 4 ετών.

Πληροφορίες για τα συστατικά του προϊόντος :

Oι ιθαγενείς της Ν. Αμερικής χρησιμοποιούσαν παραδοσιακά την ασερόλα για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων. Σήμερα ο καρπός της χρησιμοποιείται κυρίως ως πλούσια πηγή βιταμίνης C (Food Chem, 2001, 74:133-137). Παραταύτα, σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι, εκτός από βιταμίνη C, η acerola αποτελεί καλή πηγή ανθοκυανιδινών (J Food Compos Anal, 2008, 21:291-299.), φλαβονοειδών και φαινολικών οξέων (J Braz Chem Soc, 2004, 15:664-668), καθώς και πολυφαινολών (Food Sci Technol, 2006, 26:927-935). Τα συστατικά αυτά προσδίδουν στην acerola αντιοξειδωτικές (Food Chem, 2009, 114:693-695), αντιμικροβιακές (Int J Food Sci Tech, 2013, 48:1048-1056), ηπατοπροστατευτικές (Czech J Food Sci, 2004, 22:159-162.) και αντι-υπεργλυκαιμικές (Biosci Biotechnol Biochem, 2006, 70:1813-1820) ιδιότητες.

Tα βιοφλαβονοειδή είναι φυτικές, υδατοδιαλυτές ουσίες με ευρεία διάδοση στη φύση, κυρίως σαν χρωστικές των ανθέων, καρπών, λαχανικών και φλοιών δένδρων. Ονομάζονται και «φλαβονοειδή», αν και ο όρος «βιοφλαβονοειδή» είναι πιο ειδικός, δηλώνοντας, συνήθως, ότι πρόκειται για φλαβονοειδή με σημαντική βιολογική δράση πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πολλά βότανα οφείλουν τις αντιοξειδωτικές και άλλες φαρμακολογικές τους ιδιότητες κυρίως στα βιοφλαβονοειδή που περιέχουν.

Tα βιοφλαβονοειδή προστατεύουν τη δομή των τριχοειδών αγγείων και μειώνουν τη διαπερατότητά τους, εξ ου και η ονομασία βιταμίνη P (Permeability). Είναι πολύ αποτελεσματικά κατά των κηλίδων αίματος (πετέχιες) που εμφανίζονται κάτω από το δέρμα, χωρίς να υπάρχει τραυματισμός, και οφείλονται σε διαρροή αίματος από τα τριχοειδή αγγεία. Άλλες περιπτώσεις που τα βιοφλαβονοειδή μπορεί να είναι αποτελεσματικά είναι σε αιμορραγίες της μύτης και των ούλων, σε πόνους της πλάτης και των ποδιών, στη διαλείπουσα χωλότητα (= χωλότητα που εμφανίζεται κατά διαστήματα).

Λόγω των αντιφλεγμονικών ιδιοτήτων τους χρησιμοποιούνται από αθλητές (αλλά και από εκτροφείς αγωνιστικών αλόγων) επειδή καταπραΰνουν τους πόνους και τις κράμπες και επιταχύνουν το χρόνο ανάρρωσης μετά από μυϊκούς τραυματισμούς.

Έρευνες στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας, HΠA, επιβεβαίωσαν τα παραπάνω, αφού 48 ποδοσφαιριστές που έπαιρναν βιοφλαβονοειδή μαζί με βιταμίνη C παρουσίασαν 50% λιγότερα μυϊκά τραβήγματα και διαστρέμματα, ενώ μειώθηκε επίσης στο μισό ο χρόνος ανάρρωσης από μώλωπες και διαστρέμματα.

Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν και αντιμικροβιακές ιδιότητες στα βιοφλαβονοειδή, αποδίδοντας σε αυτά, τις αντιμικροβιακές – αντισηπτικές ιδιότητες της πρόπολης, μιας ουσίας που παράγουν οι μέλισσες για να προστατεύσουν την κυψέλη τους.

Άλλοι ερευνητές, όπως οι Szent-Gyorgyi και J. Masquelier απέδειξαν ότι πολλές από τις ιδιότητες της βιταμίνης C ενισχύονται σημαντικά από την παρουσία των βιοφλαβονοειδών. Για το λόγο αυτό είναι καλύτερα η λήψη των βιοφλαβονοειδών να γίνεται μαζί με βιταμίνη C ή με φρούτα ή φυσικούς χυμούς, πλούσιους σε βιταμίνη C.

Άλλες ιδιότητες που αποδίδονται στα βιοφλαβονοειδή: μειώνουν τη χοληστερίνη, διαστέλλουν τα αγγεία και βελτιώνουν την κυκλοφορία, διεγείρουν την έκκριση χολής, χαλαρώνουν τους μυς της κοιλιάς και του ορθού εντέρου, καταπολεμούν την ατονία, την υπερβολική κόπωση, την ταξιδιωτική ναυτία και τα συμπτώματα του συνδρόμου Meniere (ίλιγγοι, βόμβοι αυτιών, ναυτία, απώλεια ισορροπίας, διαλείπουσα απώλεια ακοής).

Kατά τον ιατρό D. Edelberg, διευθυντή του American Holistic Center, η λήψη δύο φορές την ημέρα βιταμίνης C 200 mg, βιοφλαβονοειδών 1000 mg, βιταμίνης E 400 IU βοηθάει στον έλεγχο του έρπητα ζωστήρα.

Eιδικές κατηγορίες βιοφλαβονοειδών, όπως οι ισοφλαβόνες και οι Oλιγομερείς Προανθοκυανιδίνες (OPC), που ανακαλύφθηκαν από τον καθηγητή Jack Masquelier, έχουν επίσης εξαιρετικές ιδιότητες.

Οι βιταμίνες είναι φυσικές ουσίες, αναγκαίες σε ελάχιστες ποσότητες, που προσλαμβάνονται κυρίως με τις τροφές. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του οργανισμού και την επιτέλεση αρκετών βασικών λειτουργιών. Μία από τις βασικές λειτουργίες των βιταμινών είναι η συμμετοχή τους σε εκείνες τις χημικές αντιδράσεις του οργανισμού που μετατρέπουν τα συστατικά των τροφών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη) σε ενέργεια. Βοηθούν στο μεταβολισμό, την αναπαραγωγή την ανάπτυξη και είναι απαραίτητες για την άμυνα του οργανισμού. Ακόμα και μία πολύ μικρή έλλειψη βιταμινών στον οργανισμό μας, μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα ατονίας, εκνευρισμού, υπνηλίας, άγχους, μειωμένης ενεργητικότητας, κακής διάθεσης, ευαισθησία σε κρυολογήματα, έλλειψη συγκέντρωσης, παχυσαρκία κ.τ.λ. Μακροχρόνιες ελλείψεις και ανεπάρκειες προδιαθέτουν σε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να τις συνθέσει από μόνος του και έτσι προσλαμβάνει τις απαραίτητες για τη ζωή βιταμίνες, από την τροφή ή τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα μέταλλα είναι ανόργανα στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν συντεθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό και αποβάλλονται καθημερινά από αυτόν. Η αναπλήρωσή τους είναι, λοιπόν, απαραίτητη, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ οξέων και βάσεων του σώματος. Τα μεταλλικά στοιχεία διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη δημιουργία της νευρικής ώσης, στην διατήρηση του ηλεκτρικού δυναμικού των κυτταρικών μεμβρανών και στην καλή λειτουργία των μυών. Συμμετέχουν επίσης στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών και είναι απαραίτητα στο σχηματισμό των οστών και των δοντιών.

Το φρούτο της παπάγιας περιέχει ένζυμα, κυρίως παπαΐνη, η οποία ονομάζεται και "φυτική πεψίνη", λόγω της ικανότητάς της να διασπά τις πρωτεΐνες (κρέατα κλπ). Φυσικό και ασφαλές βοηθητικό της πέψης.

Συχνά άριστο υποκατάστατο των αντιόξινων φαρμάκων, χωρίς τις παρενέργειές τους (μία από τις οποίες είναι η ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή οξέων από το στομάχι).

Πολύ χρήσιμη σε άτομα που πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη (πρωτεΐνη), γιατί διασπά τις μικροποσότητες γλουτένης που παρεισφρέουν στη διατροφή τους.

Η σπιρουλίνα είναι ένα γαλαζοπράσινο μικροφύκος (φυτοπλαγκτόν) με εκπληκτική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά: 65-71% υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με τα 8 απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες (ιδίως βήτα καροτίνη, Β-12), μέταλλα και ιχνοστοιχεία (ιδίως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο), λιπαρά οξέα (ιδίως λινολεϊκό, αραχιδονικό και GLA), χλωροφύλλη, καθώς και την χρωστική αντιοξειδωτική ουσία φυκοκυανίνη που σε πειράματα με καρκινοπαθή ποντίκια (καρκίνος ήπατος) παρέτεινε το χρόνο ζωής τους.

Πειράματα σε ζώα έχουν δείξει ότι μειώνει τη χοληστερίνη, είναι αντιαλλεργική και αποτοξινωτική, ενώ έχει ανοσοενισχυτικές, ηπατοπροστατευτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Είναι επίσης, αντικαρκινική, ιδίως ως προς τον καρκίνο του στόματος, αφού, σύμφωνα με μια μελέτη με ασθενείς που μασούσαν καπνό, η λήψη 1000mg σπιρουλίνας ημερησίως οδήγησε σε πλήρη υποχώρηση των καρκινικών στοματικών πληγών στο 44% των ασθενών.

Η σπιρουλίνα συνιστάται ιδιαίτερα στους φυτοφάγους (λόγω της Β-12) και σε όσους κάνουν νηστεία ή δίαιτα, γιατί μειώνει την πείνα, ενώ βοηθάει στην αποβολή των τοξινών. Μπορεί να βοηθήσει τους υπογλυκαιμικούς, όταν λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων. Εξαιρετική στην αναιμία από σίδηρο, ιδίως στους φυτοφάγους.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Nature's Plus
Τεμάχια 50 chw
ean13 2400000005032
Βάρος 0,300 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Nature's Plus Animal Parade Gummies multivitamins - Πολυβιταμινούχα ζωάκια σε μασώμενα ζελεδάκια
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved