ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Τρόποι αποστολής

Αποστολή δέματος με ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier
Με σκέψη στην όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής, συνεργαζόμαστε με τη ACS Courier με κόστος 4,21€/4,34€ (για τα ΕΛΤΑ κουριερ) (για πληρωμή με αντικαταβολή), 2,23€ έξοδα αποστολής όταν πληρώνετε με κάρτα ή ηλεκτρονική μεταφορά ή με κατάθεση χρημάτων πανελλαδικά. Χρέωση πάνω από 2 κιλά: +1,20 ευρω για κάθε επιπλέον κιλο.

Κάθε στιγμή θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος από το online σύστημα της ACS Courier ή της ΕΛΤΑ Courier. Το σχετικό link θα υπάρχει και στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Αποστολή δέματος με την ACS αυθημερόν
Το zachospharmacy.gr σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS αυθημερόν εξυπηρετεί όλη τη Θεσσαλονίκη άμεσα με αυθημερόν, εγγυημένη παράδοση στην πόρτα σας.
Εξαιρούνται οι περιοχές Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Θέρμη, Περαία.

Για παραγγελίες με αυθημερόν παράδοση τα έξοδα αποστολής είναι 5,7 ευρώ για πληρωμή με αντικαταβολή και 4 ευρώ για πληρωμή με κάρτα ή κατάθεση (έως 2kg) και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Η αυθημερόν αποστολή κουριερ εξυπηρετεί Δευτέρα - Σάββατο εως τις 11πμ. Φροντίστε να έχετε παραγγείλει έως τις 11πμ για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved