ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα zachospharmacy.gr με τους παρακάτω 4 τρόπους.

1. Πληρωμή μέσω Winbank με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ασφαλή server της Τράπεζα Πειραιώς με υψηλή ασφάλεια και μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Κανένας αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο server του zachospharmacy.gr διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη ασφάλειά σας.

Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, χρεωστικές κάρτες Visa καθώς και προπληρωμένες κάρτες όλων των τραπεζών.

 

Verified by VISA & MasterCard SecureCode
2 νέες Υπηρεσίες απο την Visa & MasterCard που εξασφαλίζουν την πιστοποίηση του πληρωτή μέσω του πρωτοκόλλου 3D-Secure ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο χρήσης της κάρτας απο τον μη κάτοχο της κατά την διάρκεια μιας online συναλλαγής με ένα e-shop. Mόλις ενεργοποιήσετε την κάρτα σας για μια online πληρωμή η κάρτα σας θα αναγνωριστεί απο τα καταστήματα που υποστηρίζουν αυτή την υπηρεσία και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο απο τον εκδότη της κάρτας σας που θα σας ζητήσει να βάλετε τον κωδικό (password) της Visa Verified η της MasterCard. Mόλις εισάγετε τον κωδικό σας το σύστημα επιβεβαιώνει την ταυτότητά σας και ολοκληρώνει την συναλλαγή. Στα online e-shop που δεν υποστηρίζουν αυτές τις υπηρεσίες, οι κάρτες σας λειτουργούν σαν τις απλές κάρτες Visa η MasterCard.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε σε έναν από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στην κατάθεση μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας. Μετά στείλτε μας την ημερομηνία και τον αριθμό συναλλαγής στο info@zachospharmacy.gr και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα.

Για τη δική σας ευκολία διαθέτουμε τους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Eurobank

Αριθμος λογαριασμου : 0026.0183.22.0200123744
IBAN : GR8302601830000220200123744
Δικαιούχος : Ζάχος Ευάγγελος του Κλεόβουλου

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμος λογαριασμου : 5224-060294-716
IBAN : GR27 0172 2240 0052 2406 0294 716
Δικαιούχος : Ζάχος Ευάγγελος του Κλεόβουλου

3. Πληρωμή στο φυσικό μας φαρμακείο
Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο φαρμακείο μας. (Απαιτείται να έχετε βάλει τη διεύθυνση (μόνο διεύθυνση στο νομό Θεσσαλονίκης) σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας). Μόνον κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και κοντινών περιοχών μπορούν να επιλέξουν αυτή την επιλογή πληρωμής.

4. Αντικαταβολή
Θα παραλάβετε την παραγγελία σας και θα πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της courier. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την παραλαβή του δέματος από την κούριερ παρακαλούμε να μας το δηλώσετε στο πεδίο "σημειώσεις" κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Δε χρεώνεστε με κάποιο έξτρα κόστος για την αντικαταβολή εάν παραγγείλετε προϊόντα από 30 ευρώ και άνω και για προϊόντα που στο σύνολο τους δεν ξεπερνούν τα 2 κιλά. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόντα χαμηλότερης αξίας από το όριο των 30 ευρώ θα χρεωθείτε με κόστος αντικαταβολής που είναι 2,36 ευρώ. Κόστος μεταφορικών ΔΕΝ υπάρχει στο κατάστημα μας, εκτός και εάν η παραγγελία σας υπερβεί το όριο των 2 κιλών.
Σας ευχαριστούμε.

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved