Το καλάθι μου

Intermed Vaginal cream Menopause pH 4.5 10x5gr pre filled applicators - Κολπική κρέμα για την ενίσχυση της κολπικής, περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής

Ειδική Τιμή 16,50 € Κανονική Τιμή 20,85 €
Σε απόθεμα
SKU
1012544767

Intermed Vaginal cream Menopause pH 4.5 10x5gr pre filled applicators - Κολπική κρέμα για την ενίσχυση της κολπικής, περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής

Γιατι ειναι καταλληλο αυτο το προϊον;
Το EVA INTIMA® VAGINAL CREAM είναι μια κολπική κρέμα που επαναφέρει την υποστηρικτική ικανότητα των ιστών του κόλπου, της περιγεννητικής και της περινεϊκής περιοχής χάρη στην περιεκτικότητά του σε κολλαγόνο, το οποίο αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του περινεϊκού συνδετικού ιστού. Επιπρόσθετα προσφέρει ένα συνδυασμό υαλουρονικού οξέος με αντιοξειδωτικές βιταμίνες (Βιταμίνη B3, C & E) για την απαλή περιποίηση και προστασία τους.

Ο συνδυασμός της τακτικής εφαρμογής του EVA INTIMA® VAGINAL CREAM με ένα πρόγραμμα ασκήσεων του πυελικού εδάφους (ασκήσεις Kegel) ενισχύει τον μυϊκό τόνο και συνολικά τη μηχανική αντοχή της ευαίσθητης περιοχής.
 
Ιδανικο σε εντονη ατροφικη κολπιτιδα
 
Με 15mg υαλουρονικου οξεος
 
Χωρις ορμονες
 
Χωρις φαρμακολογικη δραση

Η EVA INTIMA® VAGINAL CREAM αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν που αποτελεσματική σύνθεσή του βασισμένη στο κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης και την υψηλή συγκέντρωση  υαλουρονικού οξέος αντισταθμίζει άμεσα και φυσικά την απώλεια αυτών των στοιχείων από τους ιστούς της περιοχής κατά την περι-εμμηνοπαυσιακή περίοδο και επαναφέρει την ελαστικότητά τους.

Πως το χρησιμοποιώ;
Αρχικά: 1 εφαρμογή την ημέρα για 7 συνεχόμενες ημέρες.
Εν συνεχεία: 2-3 εφαρμογές την εβδομάδα για 11 εβδομάδες. 2-3 κύκλοι το χρόνο.

Καθαρίστε καλά τα χέρια σας πριν από τη χρήση.
Κρατώντας το σωληνάριο από την πλατιά πλευρά του, με το ρύγχος στραμμένο προς το έδαφος και τινάξτε το μερικές φορές ώστε το περιεχόμενό του να μετακινηθεί προς το ρύγχος.
Συνεχίστε να κρατάτε το σωληνάριο με το ρύγοχς του προς τα κάτω και περιστρέψτε το πλαστικό πώμα για να το ανοίξετε.
Εισάγετε το ρύγχος του σωληναρίου βαθιά στον κόλπο, κατά προτίμηση ενώ είστε ξαπλωμένη, πιέστε το σωληνάριο ώστε να τοποθετήσετε την περισσότερη ποσότητα του EVA INTIMA® VAGINAL CREAM στον κόλπο και αφαιρέστε το σωληνάριο χωρίς να πάψετε να πιέζετε τα τοιχώματά του.
 Τοποθετήστε την υπόλοιπη ποσότητα του EVA INTIMA® VAGINAL CREAM στις άκρες των δακτύλων σας και απλώστε τη με απαλές κυκλικές κινήσεις στην περινεϊκή και αιδοιική περιοχή. Ποσότητα του EVA INTIMA® VAGINAL CREAM που έμεινε στο σωληνάριο χωρίς να χρησιμοποιηθεί πρέπει να απορρίπτεται μετά τη χρήση.

10 προγεμισμένοι περιέκτες.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Intermed
Τεμάχια 1
ean13 5205152012498
Βάρος 10 x 0.005 kg
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Intermed Vaginal cream Menopause pH 4.5 10x5gr pre filled applicators - Κολπική κρέμα για την ενίσχυση της κολπικής, περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved