ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Doppelherz Vital Tonikum 750ml - Τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής

22,50 €
Σε απόθεμα
SKU
8925
Doppelherz Vital Tonikum 750ml - Τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής
Το Doppelherz Vital Tonic® δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και στην προαγωγή της ευεξίας με έναν νατρόλ τρόπο
Μια ισχυρή καρδιά και ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα είναι σημαντικά για τη σωματική και ψυχική φυσική κατάσταση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε αυτές τις στιγμές που η αύξηση της πίεσης εργασίας μπορεί να οδηγήσει σε ανατάραξη.

Το Doppelherz® Vital Tonic έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των προβλημάτων κυκλοφορίας και στην αύξηση της νευρικής υπερβολικής εργασίας. Το Vital Tonic περιέχει εκχυλίσματα Hawthorn, Melissa και Hop που είναι φυτά γνωστά για τις θετικές τους επιδράσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα και την ηρεμιστική δράση στο νευρικό σύστημα.

Το Hawthorn διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και προκαλεί καλύτερη παροχή οξυγόνου, γεγονός που αυξάνει τη φυσική ικανότητα της καρδιάς. Επίσης το Hawthorn έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση της καρδιάς σε καλή υγεία.

Τα εκχυλίσματα Melissa και Hop strobiles είναι γνωστά για αιώνες για τα χαλαρωτικά και χαλαρωτικά τους αποτελέσματα. Είναι χρήσιμα σε περίπτωση νευρικής έντασης ή διαταραχών του ύπνου. Τα φύλλα Melissa μειώνουν επίσης τα γαστρικά συμπτώματα όπως οι αισθήσεις κόμβων στο στομάχι.

Σύσταση κατανάλωσης:
Πάρτε 20 ml 3 φορές την ημέρα πριν από το γεύμα. Για στοματική χρήση.

Σημείωση:
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής.
Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά κάτω των 18 ετών. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
Μην φυλάσσετε σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των 25 ° C. Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος μετά το άνοιγμα.

Το Doppelherz® Vital Tonic είναι χωρίς αλκοόλ και χωρίς ζάχαρη.

Σύνθεση:
Υγρό εκχύλισμα φύλλων και λουλουδιών Hawtorn, υγρό εκχύλισμα φύλλων Melissa, εκχύλισμα υγρού σπόρων Hop, Προπυλενογλυκόλη, Γλυκερόλη, Νάτριο σακχαρίνης, Κυκλαμικό νάτριο, Βανιλίνη, Άρωμα μανταρινιού, Σορβικό οξύ, Νερό

Φυλλάδιο προϊόντος

750ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Doppelherz
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8925
ean13 4009932493252
Περιεκτικότητα (ml). 750
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Doppelherz Vital Tonikum 750ml - Τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved